Jump to content
kymation

[Addon} Modular Front Page

Recommended Posts

I would suggest you find an open source program that will open that file type.

 

Google will do it.

 

Cheers

 

G


Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

 

Virus Threat Scanner

My Contributions

Basic install answers.

Click here for Contributions / Add Ons.

UK your site.

Site Move.

Basic design info.

 

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

 

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim

 

Thanks for replying.

 

I have took on your advice and from what I can see my tags and files are in the right place.

I have checked my header section too and all files are fine.

website - (www.justkawaii.co.uk)

Can you spot anything I am doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

How many banners do you have assigned to the rotator? What are the banner rotator module settings?

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only your default 4 banners.

 

The settings are default too.

Fade time 500,

hold time 4000,

banner order - banner_id,

banner rotator group - rotator,

banner rotator max banners 4.

 

Regards

 

Karen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I've run the module with me on is very well done.

I only have the problem that in the New Products module of title: New Products for January will be displayed in one language only. Can I set it somewhere that it displays the title of the language file? I have the page in English, German and Greek.

 

http://www.kitmarshop.com/kitmar/shop

 

Thanks in advance

Edited by fjuergens

Greetings from Greece

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@karen789 -- Check that the banners are assigned to the rotator group.

 

@@leathernecksswflcom -- Check that the files in the admin section are correctly installed, then force a reload of the admin page.

 

@@fjuergens -- Unfortunately that module is currently single language. I should fix that some day, but I don't know when I will have the time.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim

 

Thanks again for the reply.

Can you just clarify what you mean. I get what your saying but I'm not sure where I should be looking for where the banners should be assigned. Please advise.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banners are assigned in the Banner Manager tool. Please refer to the osCommerce instructions section on the Banner Manager for help.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim,

 

I have enabled the scroller module and checked the installation several times.

 

Problem that I have on my 2.3.1 development site is that the scroller does not scroll at all, either in manual or auto.

 

Many Thanks


Now running on a fully modded, Mobile Friendly 2.3.4 Store with the Excellent MTS installed - See my profile for the mods installed ..... So much thanks for all the help given along the way by forum members.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check all of your Javascript and stylesheet tags in the head section of the page using View Source. I can't do any more without looking at the site.

 

Regards

Jim

Edited by kymation

See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@kymation

 

Hi Jim, the tags all look as they should to me as follows:

 

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ext/960gs/960_24_col.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css" />
<script type="text/javascript" src="ext/modules/front_page/scroller/jquery.smoothDivScroll-1.1-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
   $(function() {
  $("div#scroller").smoothDivScroll({

 

Would you like me to pm the site url to you ?

 

Thanks


Now running on a fully modded, Mobile Friendly 2.3.4 Store with the Excellent MTS installed - See my profile for the mods installed ..... So much thanks for all the help given along the way by forum members.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can PM or email it to me.

 

Regards

JIm


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like you're using Modular Front Page and Theme Switcher 1.3. Remove Theme Switcher 1.3 and replace it with Theme Switcher 1.1.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@kymation

 

Thanks Jim, That worked a treat


Now running on a fully modded, Mobile Friendly 2.3.4 Store with the Excellent MTS installed - See my profile for the mods installed ..... So much thanks for all the help given along the way by forum members.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a way to separate paragraphs in the "Main text" area like a break, so it doesn't just bulk every paragraph into one text block.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can use HTML to format your text. If you want a WYSIWYG editor, install the CKEditor Addon. The Text Main module will recognize and use CKEditor without any further modification.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You haven't made the changes to catalog/index.php.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is covered in the instructions. There is a copy of catalog/index.php included in the distribution package for Modular Front Page. You can use that file or make the changes to your file using the included file as a model.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello , thank you for your contrib first of all, i've installed it and i find it useful.

But there is a little problem and i would like to ask you if there is something i can do about it.

It is the textarea for the front page main text, i use ckeditor, so it complain with the function stored into db

but whenever i try to edit the contents, well the textarea is void and it does not contain the previous text.

i've already tried to solve it by myself, but i cannot doit without change the tep_draw_textarea.

Anyone with same problem?

Any idea? was i clear enough?

 

Thank you

any help is appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use your database management tool to check the database. Is the text there after you save it?

 

Also, did you click the Save button or the icon in ckeditor when you saved the text?

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×