Jump to content
kymation

[Addon} Modular Front Page

Recommended Posts

I'd like to make every page modular, but I don't have the time to code and release it. You could use the old 2.2 banner rotator on any page with a minor modification to the page. It's the same base code, I just modified it to make it a module.

 

Regards

Jim

 

Edit: Link added.

 

I wonder if I could use some of this code to get the cool banner rotator on the header. I just got a new logo to put on the page, and it's very square: Now I have a big wide space on the header and the banner rotator would look great there. Or a banner ad. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe that the Header-Footer Modules Addon has a banner rotator to use in the header. Check the support thread for the latest updates.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, Jim!

I have just installed that, but I am having a hard time getting it to work... or finding it in my admin to install. I have been looking around for the pre-reqs but I'm not sure I have all of them. I will try to find the forum for that addon. THANKS!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim,

 

I have Front Page on OSC 2.31. Just I activated Scroller module and It shows the box and products in my Index page but images inside scroller dont move....

 

Some idea about what could be happening?

 

Thanks in advanced.

 

Edo.

Edited by elara

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's likely that you didn't upload the javascript file, or some other part of the Scroller. Check all of your files or upload again.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim,

 

I reviewed the source code of the index page using chrome and I realized jquery.smoothDivScroll-1.1-min.js is loading but before this lines:

 

<script type="text/javascript" src="ext/jquery/jquery-1.6.2.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="ext/jquery/ui/jquery-ui-1.8.16.min.js"></script>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ext/jquery/ui/start/jquery-ui-1.8.16.css" />

 

Is it correct?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, that's not correct. If you're using both Modular Front Page and Theme Switcher, uninstall Theme Switcher and install version 1.1. You'll need to modify includes/template_top.php to set the correct versions of jQuery and jQuery UI.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Your addon is great on 2.3.1.

 

Is there any way to get the Scroller part of this addon to work with oscommerce 2.2, please.

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are several scrollers available for 2.2x, including this one. It would certaily be possible to convert the one from this Addon, but that would be a lot of work for very little benefit. Feel free to do that if you want.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI, I installed only the main text module and it works fine, except when I click on my various languages, (English is OK) Note: I copied the same files into the languages English into the other languages. In admin panel all is well. It is only the catalog that shows an error and my text does not appear. This is the error: . Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_FRONT_PAGE_TEXT_MAIN_ITALIAN in C:\xampp\htdocs\xampp\osc\catalog\includes\modules\front_page\text_main.php on line 39

I can't figure out what I did wrong or what needs to be changed

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the line in question. I have tried changing things and it does have various effects....doesn't work though

 

$body_text .= constant( 'MODULE_FRONT_PAGE_TEXT_MAIN_' . strtoupper( $language ) ) . PHP_EOL;

 

What do I need to change here so that it picks up my other language files?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I an not sure if the field MODULE_FRONT_PAGE_TEXT_MAIN_ITALIAN is held in the configutation table or a language file.

 

I suspect it is the table and you need to set the text up in the shop admin as it does not curreently exist.

 

See if you can find MODULE_FRONT_PAGE_TEXT_MAIN_ENGLISH and that should give you a clue.

 

Cheers

 

G.


Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

 

Virus Threat Scanner

My Contributions

Basic install answers.

Click here for Contributions / Add Ons.

UK your site.

Site Move.

Basic design info.

 

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

 

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

Share this post


Link to post
Share on other sites
.it' timestamp='1327838762' post='1620646]

HI, I installed only the main text module and it works fine, except when I click on my various languages, (English is OK) Note: I copied the same files into the languages English into the other languages. In admin panel all is well. It is only the catalog that shows an error and my text does not appear. This is the error: . Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_FRONT_PAGE_TEXT_MAIN_ITALIAN in C:\xampp\htdocs\xampp\osc\catalog\includes\modules\front_page\text_main.php on line 39

I can't figure out what I did wrong or what needs to be changed

 

This has been answered many times. Try reading back through this thread about 3 pages.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, sorry i just read through pages until I found it. And fixed the problem through myphadmin Thanks soooo much. A wonderful module. I also added another to do custom text on a separate news feed page! Now both are working perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've made an attempt to fix that annoying language bug. The Specials, Text Main, and Upcoming Products modules have been updated. These modules should no longer show an error with additional languages installed. If the additional languages are formatted correctly and installed correctly, that is. I have little hope of that.

 

If you are updating from an older version, uninstall these modules before uploading the new versions.

 

Please post here if this solves a problem, creates a new problem, or otherwise changes something important.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Text Main and CKEditor Error?

 

I installed the Modular Front Page add on and it works great for my Heading Title and my Category Images.

I am having a problem getting the Text Main to save in the admin edit panel. It cuts off my text after about 250 characters.

I am using CKEditor which seems to be working for my category and product description editing.

I also have Theme Switcher Installed.

 

I've been searching through this thread for an answer, but I can't seem to find anything that makes sense.

Could you please point me in the right direction.

Thank you.

Varina

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is caused by a limitation in the stock osCommerce database setup. To enable more than the default 255 characters, use your database admin tool to change the configuration_key field in the configuration table from varchar(255) to text.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is caused by a limitation in the stock osCommerce database setup. To enable more than the default 255 characters, use your database admin tool to change the configuration_key field in the configuration table from varchar(255) to text.

 

Regards

Jim

 

Thank you so much Jim. That fixed my issue. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Your addon is great on 2.3.1.

 

Is there any way to get the Scroller part of this addon to work with oscommerce 2.2, please.

 

Thanks,

 

I Love this AddOn, Only prob I have... after I installed it, I adjusted widths, now it looks goofy being left justified rather than being centered. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could move it around using the 960 grid system -- just add a box to the left of the module to space it over. That will take a bit of modification to the scroller module code.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank You, I will... not today though. Took me a few days to do that to get the width I have now, I'd need to mess around to get the right positioning. Thanks Jim :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello I have newly installed OS commerce and then I installed this front page modular add on. I have done this set up 3 times now and the banner rotator still will not show up. All other modules work except that one. I have read though the posts and I don't think anything that has been mentioned applies to my issue.

 

Can someone give me any advice on how to get it to show up?

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. I´ve installed the addon and enter admin area. After click in modules / front page this error message apears:

Warning: require(includes/front_page.html) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in admin/modules.php on line 219

Warning: require(includes/front_page.html) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in admin/modules.php on line 219

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/front_page.html' (include_path='.:.:') in /admin/modules.php on line 219

Please, help

thanks

Edited by guilherne

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@karen789 -- What I've told everyone else: Make certain that your Javascript tags are correct and the files are in the right places. Use View Source in Firefox and click on each one of the links in the Head section of the page. Fix any links that return a Not Found message. If yoiu have Theme Switcher installed, revert to version 1.1 of that Addon.

 

@@guilherne -- There are no HTML files in this Addon. You have some sort of URL rewriter installed that is corrupting the URLs. Turn it off.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@karen789 -- What I've told everyone else: Make certain that your Javascript tags are correct and the files are in the right places. Use View Source in Firefox and click on each one of the links in the Head section of the page. Fix any links that return a Not Found message. If yoiu have Theme Switcher installed, revert to version 1.1 of that Addon.

 

@@guilherne -- There are no HTML files in this Addon. You have some sort of URL rewriter installed that is corrupting the URLs. Turn it off.

 

Regards

Jim

Ok. Thanks. It seens the problem is the URK rewriter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×