Jump to content
Sign in to follow this  
jascoaut

site monitor problem

Recommended Posts

Warning: opendir(www.jpsperformance.co.nz/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php /) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/jascoaut/public_html/jpsperformance.co.nz/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 419

Your username is invalid. Please change it and try again.

 

i just load site monitor to my site which is V2.2 RC.

and get the above message, can any one help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warning: opendir(www.jpsperformance.co.nz/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php /) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/jascoaut/public_html/jpsperformance.co.nz/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 419

Your username is invalid. Please change it and try again.

 

i just load site monitor to my site which is V2.2 RC.

and get the above message, can any one help?

Did you go to Sitemonitor -> Configure and set the options? It looks like you do NOT have an admin directory but SiteMonitor is looking for the default admin directory.


Community Bootstrap Edition, Edge

 

Avoid the most asked question. See How to Secure My Site and How do I...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you go to Sitemonitor -> Configure and set the options? It looks like you do NOT have an admin directory but SiteMonitor is looking for the default admin directory.

 

Thankyou for your reply, i found the problem. i rechecked and found i had only installed the update and not the hole package.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×