Jump to content
Sign in to follow this  
angelro

Authorize.net gets the order, but it's not registered in OSC's database

Recommended Posts

Hey guys. I have a big problem and I really cannot solve it out. I tried talking with different programmers, but none was able to help me out. Can you do it ? Here's the situation:

 

-----------------------------

We have installed about 2 or 3 plugins for the A/N payment. The Paypal plugin works perfectly. The A/N sometimes works, sometimes doesn't (I was told by several programmers that the problem is not the script, because if it was the script then it would NEVER work).

 

They are suggesting that somehow some of the orders are "lost" on the way from A/N.

 

This is happening:

 

1. some orders hit the admin of our oscommerce store, some don't

 

2. the orders that hit the admin don't trigger the "emailing script" which happens fast the paypal plugin's case

 

3. for the orders that DON'T HIT the admin: instead of sending the customer to the success page, he is sent to https://secure.authorize.net/gateway/transact.dll where the client login panel can be seen!

 

4. all the orders placed hit A/N website and appear as transactions. (but the orders must be shown in the admin as well!!!)

-----------------------------

 

I'll be waiting for all your comments & info.

 

Razvan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am running into the EXACT same issues with Authorize.net. Any calls to Authorize.net result in their support saying that the issue is on my end. All of the other payment options work perfectly.

 

I'm looking for a solution/fix as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×