Jump to content
Sign in to follow this  
weaverlizzie

Extra pages-info box w/admin 4.6.1

Recommended Posts

I need help installing this addon. The name of my catalog and admin directories are different. Let's say they are cow and horse. Obviously, I will need to change something in the scrip for it to run. These are the things that I have changed. From the autoinstaller script:

 

class AutoInstaller

{

 

const xml_filename = "install.xml";

const unxml_filename = "uninstall.xml";

const backup_dir = "backup";

const files_dir = "files";

const catalog_dir = "cow"; (was "../")

const check_dir_if_exists = "cow/horse"; (was "admin")

const path_to_config = "cow/includes/configure.php"; (was "../includes/configure.php")

 

Does anyone know of anything else I need to change to get this to work. Right now I get as far as changing some file permissions and then as far as I can tell the script stops. There is no back up so I can't run the uninstall script. I have a backup if necessary.

 

Julie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Julie,

 

If you are going to use an auto-installer, you should change your admin back to admin and catalog back to catalog for the sake of the installation. Then rename them when you are done the installation.

 

 

The XML more than likely references default locations for the setup.

 

 

 

Chris


:|: Was this post helpful ? Click the LIKE THIS button :|:

 

See my Profile to learn more about add ons, templates, support plans and custom coding (click here)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried changing my admin back to admin and my catalog back to catalog this did not seem to work. Are there any recent (up-to-date) manual instructions for this addon? I am trying to install it from the old downnloads and bug fixes now don't know how that will work. Or is there another addon that does that same thing.

 

Julie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I'm having a problem to run the autoinstaller.

I can't find the following files. They're just not there.

 

You should set 777 permissions for:

 

1 directory:

httpdocs/includes/boxes

 

1 file:

httpdocs/includes/column_left.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have basically the same problem. column_left is in the admin folder, not in the root where it is looking. This is wierd and I can't find anyone with a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×