Jump to content
Sign in to follow this  
kps93

Structure Question

Recommended Posts

Hello everyone - first time STS user here. I am prefacing this by saying this is probably user errror but I can't figure it out. I've been through the installation, this board and the docs. I think the issue is terminology but I'm lost.

 

I have installed the contribution and it works properly. However, I am trying to add a new page for a product category. As I'm trying to learn this - I took existing template 60 and just want to put in a new category page. Figured its best just to see how it works before I go to advanced. I have installed index and product info in admin. All folders are the defaults.

 

I took the existing sts_template.html page from catalog\includes\sts_templates\freeosc_060 and added some HTML text at the top and removed $content. Saved it as the category name product_info.php_c25_27.html in the 60 template folder. sts_template.html is still in the original location. No luck and so I have been reading and trying new locations.

 

First question - I have item 27 in category 25. The name of category page template should be product_info.php_c25_27.html or product_info.php_25_27.html? Do you need the c in front of the category? I have seen it both ways.

 

Next question- I'm certain I am putting the template in the wrong directory. I keep reading about a content folder but don't have one in this template or in my catalog. STS_Templates is in catlog\includes. Do I need to create one and missed this step?

 

Last question - I don't follow the admin folder setup - do I need to add new folders or if I use a default template just leave the defaults.

 

Apologies for being dumb on this but I've spent about 2 days trying to figure it out and you would think I would get lucky and put something in the right place.

 

Appreciate any help you can provide and thanks in advance.

 

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone - first time STS user here. I am prefacing this by saying this is probably user errror but I can't figure it out. I've been through the installation, this board and the docs. I think the issue is terminology but I'm lost.

 

I have installed the contribution and it works properly. However, I am trying to add a new page for a product category. As I'm trying to learn this - I took existing template 60 and just want to put in a new category page. Figured its best just to see how it works before I go to advanced. I have installed index and product info in admin. All folders are the defaults.

 

I took the existing sts_template.html page from catalog\includes\sts_templates\freeosc_060 and added some HTML text at the top and removed $content. Saved it as the category name product_info.php_c25_27.html in the 60 template folder. sts_template.html is still in the original location. No luck and so I have been reading and trying new locations.

 

First question - I have item 27 in category 25. The name of category page template should be product_info.php_c25_27.html or product_info.php_25_27.html? Do you need the c in front of the category? I have seen it both ways.

 

Next question- I'm certain I am putting the template in the wrong directory. I keep reading about a content folder but don't have one in this template or in my catalog. STS_Templates is in catlog\includes. Do I need to create one and missed this step?

 

Last question - I don't follow the admin folder setup - do I need to add new folders or if I use a default template just leave the defaults.

 

Apologies for being dumb on this but I've spent about 2 days trying to figure it out and you would think I would get lucky and put something in the right place.

 

Appreciate any help you can provide and thanks in advance.

 

Steve

 

STS is not a standard feature of osCommerce and many "like me" don't use / or have any intention of using it so a post in the general forum is not ideal for you.

 

I did a google search ( take notice of the structure of the search it will help you finding data on osCommerce ): -

 

site:oscommerce.com sts

 

and came up with ..

 

http://forums.oscomm...83entry148483

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites

STS is not a standard feature of osCommerce and many "like me" don't use / or have any intention of using it so a post in the general forum is not ideal for you.

 

I did a google search ( take notice of the structure of the search it will help you finding data on osCommerce ): -

 

site:oscommerce.com sts

 

and came up with ..

 

http://forums.oscomm...83entry148483

 

Thanks - probably easier to just say post your question in the correct thread. I thought I was posting under STS V4 and apparently got it wrong. I have reposted there but thanks for the help on how to use Google.

 

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×