Jump to content
Sign in to follow this  
kolivier

blank page when submitting new articles

Recommended Posts

I have installed Articles Manager no problem, except one thing. When I submit a new article via the admin section, after I click insert, it loads to a blank page. The article is added successfully, but I have to hit the back button a couple times in order to get back to the admin page.

 

Please help, its driving me crazy lol.

 

Thanks in advance,

 

Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kevin,

 

Look for 'whitespace' in the blank file. More than often, this is the reason for blank pages.

 

 

 

Chris


:|: Was this post helpful ? Click the LIKE THIS button :|:

 

See my Profile to learn more about add ons, templates, support plans and custom coding (click here)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kevin,

 

Look for 'whitespace' in the blank file. More than often, this is the reason for blank pages.

 

 

 

Chris

 

well, its the articles.php that comes with the add-on that gives me the blank page. The url in the address bar when that blank page is present is:

 

http://www.dragonpalaceherbs.com/admin/articles.php?tPath=&action=insert_article

 

It gives an internal 500 server error in IE. I'm not really sure what you mean by 'whitespace'. I appreciate your response, thanks for you help Chris.

Edited by kolivier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×