Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sign in to follow this  
Denz

Urgent Help Required - Paypal not showing as a payment option

Recommended Posts

Hi All,

 

Long story cut short... been using paypal for years then all of a sudden in the last month paypal payments had dropped any order numbers (so there was no order created in OSC although payment had been made for it) - would get order through with "Detailed invoice at http://www.XXXX.co.nz/shop/account_history_info.php?order_id= ". OSC has no record of this order!

 

SO, I thought it was an IPN issue and have since installed PayPal_Shopping_Cart_IPN. I uninstalled all other paypal options (as it said too) but now I have NO PAYPAL. Although I followed instructions and it installed (or seemed to) it is not showing up as a payment option during checkout! HEEEELLLPPPP

 

When i reinstalled the old paypal option that does not show either!

 

URGENT HELP PLEASE - we use paypal for our download options.

 

Thanks Muchly if you can help.

 

Denz

Share this post


Link to post
Share on other sites

From my experience I fixed the following way:

 

1) I uploaded the php.ini file with the following:

magic_quotes_gpc=On
register_globals=On

to the following folder:

/YOUR_CATALOGUE/ext/modules/payment/paypal_ipn

 

if the above method don't help, I recommend to check the IPN logs on PayPal and error log on web hosting account to investigate the issue.


Please read this line: Do you want to find all the answers to your questions? click here. As for contribution database it's located here!

8 people out of 10 don't bother to read installation manuals. I can recommend: if you can't read the installation manual, don't bother to install any contribution yourself.

Before installing contribution or editing/updating/deleting any files, do the full backup, it will save to you & everyone here on the forum time to fix your issues.

Any issues with oscommerce, I am here to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Thanks. That did not fix it. Driving me NUTS!!! Only happened after installing osCommerce_PayPal_IPN_2_3_4_6 module! Think I will manually uninstall that! See how I go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally it goes. I removed and installed it again and now it goes. Maybe the ini file helped but i had to remove it and reinstall it?

Not sure, but it goes now!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×