Jump to content
Sign in to follow this  
bobsi18

Problems with image Magic

Recommended Posts

Hey all, having a few issues with this contribution. Have it working fine on my main installation (which uses MYSQL4/PHP4), but I am attempting to change servers, and am having trouble on the new installation (MYSQL5/PHP5). I'm not sure if it's a problem because of the migration, or a problem because of the php/mysql versions.

 

I'm getting the following errors when I view any images on my site:

 

PHP Notice:  Undefined variable: config_values in /imagemagic.php on line 28
PHP Notice:  Undefined variable: page_prefix in /imagemagic.php on line 156
PHP Notice:  Undefined variable: config_values in /imagemagic.php on line 28
PHP Notice:  Undefined variable: page_prefix in /imagemagic.php on line 156
PHP Notice:  Undefined variable: image_watermark in /imagemagic.php on line 269
PHP Notice:  Undefined variable: frame in /imagemagic.php on line 270
PHP Notice:  Undefined variable: bevel in /imagemagic.php on line 271
PHP Notice:  Undefined variable: text_watermark in /imagemagic.php on line 272
PHP Notice:  Undefined variable: page_prefix in /imagemagic.php on line 279
PHP Notice:  Undefined variable: image_watermark in /imagemagic.php on line 269
PHP Notice:  Undefined variable: frame in /imagemagic.php on line 270
PHP Notice:  Undefined variable: bevel in /imagemagic.php on line 271
PHP Notice:  Undefined variable: text_watermark in /imagemagic.php on line 272
PHP Notice:  Undefined variable: page_prefix in /imagemagic.php on line 279
PHP Notice:  Use of undefined constant file - assumed 'file' in /imagemagic.php on line 393
PHP Notice:  Use of undefined constant file - assumed 'file' in /imagemagic.php on line 393

 

I've searched on this, and have found that people recommend that these errors can be ignored - is this so? (the information that I found was very general, not referring to this particular contribution). Also, my thumbnails are working, but the main images aren't. I have text watermark setup - if I disable the text watermark, the main images work too (the errors occur regardless). Not sure where to go from here, I need/want the text watermarks on my site, and I'm apprehensive to leave so many errors!

 

*sigh* as soon as my site is functioning with register_globals off, mysql5 and php5, I will be writing up a post on what I had to do to get it there!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×