Jump to content
Latest News: (loading..)
Sign in to follow this  
Gary Williams

STS + Ultimate SEO URL's

Recommended Posts

Hi All,

 

I've installed and commissioned STS and Ultimate SEO URL's (to make search engine friendly url's). With both switched on, the default and index page templates work, but not the popup and product info templates.

 

With Ultimate SEO URL's switched off, the popup template now works but the product info template still doesn't work.

 

Can these two add-ons work together?

 

How can I check why the product info template still doesn't work?

 

Regards

 

Gary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

 

I've installed and commissioned STS and Ultimate SEO URL's (to make search engine friendly url's). With both switched on, the default and index page templates work, but not the popup and product info templates.

 

With Ultimate SEO URL's switched off, the popup template now works but the product info template still doesn't work.

 

Can these two add-ons work together?

 

How can I check why the product info template still doesn't work?

 

Regards

 

Gary

 

Gary,

 

I have STSv4.6 and Ultimate SEO URL's (Oct 2, 2009 release) installed with no issues at all and nothing special to make them work together. Maybe there is something different in the latest version of Ultimate SEO URL's that is causing the problem?

Edited by bkellum

Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gary,

 

I have STSv4.6 and Ultimate SEO URL's (Oct 2, 2009 release) installed with no issues at all and nothing special to make them work together. Maybe there is something different in the latest version of Ultimate SEO URL's that is causing the problem?

 

Hi Bill,

 

Yes, either that or I've created the problem at my end.

 

I'll do a fresh install of osCommerce with STSv4.6 and Ultimate SEO URL's (Oct 2, 2009 release) and see if that fixes this product info page issue.

 

Regards

 

Gary

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll do a fresh install of osCommerce with STSv4.6 and Ultimate SEO URL's (Oct 2, 2009 release) and see if that fixes this product info page issue.

That's an old version of Ultimate SEO. If you are going to use it, you should install the latest version (V2.2d-X). And, yes, it works fine with STS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×