Jump to content
Sign in to follow this  
npn2531

Convert OSCommerce 2.2RC2a to table-less CSS

Recommended Posts

I have a problem with Polish language in the OSC is CSS. Please see:

 

623ab6dce4377fcem.png

 

This is eg. German version (is ok):

 

772f3a057543266fm.png

 

How to fix this bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I realize there is three thread out there regarding tableless web site. One is for bug fixes and so I am posting here. If not correct, you may move to the other one. I did download the new ver 2.3 for testing. This is not a live store, presently it is located on my hard drive

 

I have seen a few sites where the footer contains some links of information. Below I have included a snapshot of what I am trying to do.

footinfo.jpg

 

Below is the code before any modifications located in footer.php:

  require(DIR_WS_INCLUDES . 'counter.php');
?>

<div class="grid_24 footer">
 <p align="center"><?php echo FOOTER_TEXT_BODY; ?></p>
</div>

<?php
 if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', '468x50')) {
?>

<div class="grid_24" style="text-align: center; padding-bottom: 20px;">
 <?php echo tep_display_banner('static', $banner); ?>
</div>

<?php
 }
?>

<script type="text/javascript">
$('.productListTable tr:nth-child(even)').addClass('alt');
</script>

 

This is after the edition of code:

  require(DIR_WS_INCLUDES . 'counter.php');
?>

<div class="grid-24 align-center">
<div class="grid_8 push_2">
	<h2>Search</h2>

<!-- Search box by Chris-->
    <div class="search-box">
               <form name="quick_find" action="https://www.niora.com/advanced_search_result.php" method="get">                                    
   <input type=text name="keywords" size="10" maxlength="25" class="search-field" value="Search..." onclick="this.value='';" onblur="if(!this.value) {this.value='Search...'; }">   
               <input type="hidden" name="search_in_description" value="1" />
               <input type="hidden" name="inc_subcat" value="1" />
               <input type="submit" name="search" value="" class="search-go" border="0" width="79" height="25"> 
               </form>
       </div>  
	</div>

	<!-- /one third -->

	<div class="grid_8 push_2">
		<h2>Get in touch</h2>
		<div class="grid_4 center-align">
			<p>
				<strong>GreaDiscounts4u </strong>
				<br />1001 McNutt RD 3 297<br />Conway, AR 72034<br /><a href="mailto:#">sales@greatdiscounts4u.com</a></p>
			<p>Tel: 501.205.9456<br /></p>
		</div>
	</div>

	<!-- /one third -->

	<div class="grid_8 push_2 omega">
		<h2>Site Map</h2>
   <div class="grid_8 pull_1 alpha">
   <ul>
   <?php
  	echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHIPPING) . '">' . BOX_INFORMATION_SHIPPING . '</a><br>';
   echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRIVACY) . '">' . BOX_INFORMATION_PRIVACY . '</a><br>';
   echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONDITIONS) . '">' . BOX_INFORMATION_CONDITIONS . '</a><br>';
   echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US) . '">' . BOX_INFORMATION_CONTACT . '</a>';
   ?>
   </ul>
  </div>
 </div>
	<!-- /one third -->

	<div class="clear"></div>

<div class="grid_24 footer">
 <p align="center"><?php echo FOOTER_TEXT_BODY; ?></p>
</div>

<?php
 if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', '468x50')) {
?>

 

Still working with the links, but have tried s few steps in trying to center the text under Get in Touch. Even used a few push_x and pull_x to make it work. But all fails. So not sure if I'm going overboard or not by the way I have done it. So am looking for a suggestion/comment.

 

Thank you.

Edited by blr044

Share this post


Link to post
Share on other sites

You really only need to focus on this:

 


                       <div class="grid_4 center-align">
                               <p>
                                       <strong>GreaDiscounts4u </strong>
                                       <br />1001 McNutt RD 3 297<br />Conway, AR 72034<br /><a href="mailto:#">sales@greatdiscounts4u.com</a></p>
                               <p>Tel: 501.205.9456<br /></p>
                       </div>

 

 

1) check typos, make sure that center-align is not supposed to be center_align or align_center. (you have it two different ways in your code above)

2) Look real close for overriding selectors. Make sure in reset.css or anywhere else, that <p>, <strong> don't have any thing conflicting. (To test, remove them)

3) You can always do something like

#footer p {
text-align: center;
}

 

to override anything else. (assuming #footer is the id that this is all contained in)

 

Really 90% of the time when I have something like this that seems simple and that should work, it is something buried in the stylesheets that is overriding it. Or a typo.

Edited by npn2531

Oscommerce site:

 

 

OSC to CSS, http://addons.oscommerce.com/info/7263 -Mail Manager, http://addons.oscommerce.com/info/8120

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear all!

I have 2 problems:

 

1. does anyone has a solution how to fix problem with IE?

My right boxes appears under products...

here is the adress: leo . hr/catalog_leo/

 

2. On product_info - when you clic product what appears is photo, info - thats all ok, and one table containing Rewiews; Manuf Info; notifications; Tell a friend - how to change language in this table? I changed on everything (page is in croatian language), but i cant find how to dhange this one...

Maybe this is stupid, but im not a pro so please help! :-)

 

Thank you for great contribution and hard work!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×