Jump to content
Latest News: (loading..)
Sign in to follow this  
spooks

Simple Multi Image Add-on Plus PrettyPhoto popups

Recommended Posts

hmm can you tel me what software will compare my files?

 

is it FTP?

 

im thingking this could be the part that ruined the product info

 

<!-- Simple multi image addon -->
			 <div id="fancy">
			  <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="2" align="right">
           <tr>
             <td align="center" class="smallText">

<?php if (strlen($product_info['products_name']) > $max_title_length) {  $title = wordwrap(htmlspecialchars($product_info['products_name']), $max_title_length, '<br>');
        } else { $title = htmlspecialchars($product_info['products_name']); } 
$m_source = ''; $thumb = (class_exists('oscthumb') && CFG_MASTER_SWITCH == 'On'); if ($thumb) { preg_match('/"([^"]+)"/',htmlentities ( tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'],'','','','','',5), ENT_NOQUOTES), $image);  $m_source=str_replace('&','&',$image[1]); }
 echo '<a  rel="prettyPhoto[gallery1]" title="'.$title.'" href="' . ($m_source ? $m_source : DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" alt="' . $product_info['products_name'] . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"', false, 5) . '</a><br />'; 
              if(!$vertical_format) { echo ''; $row = 1; reset($products_image_array); foreach($products_image_array as $value) { 
						 if ($thumb) {					 
						 $source = ''; preg_match('/"([^"]+)"/',htmlentities ( tep_image(DIR_WS_IMAGES . $value,'','','','','',5), ENT_NOQUOTES), $image);  $source=str_replace('&','&',$image[1]); 
						 } 
						 echo '<a  rel="prettyPhoto[gallery1]" title="'.$title.'" href="' . ($source ? $source : DIR_WS_IMAGES . $value) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $value, $product_info['products_name'], TINY_IMAGE_WIDTH, TINY_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '</a>'; 

							++$row; if ($row > $image_group) { echo '<br />'; $row = 1; } } } 
							echo '</td>';
						 if($vertical_format) { echo '<td>'; $row = 1; reset($products_image_array); foreach($products_image_array as $value) { 
						 if ($thumb) {					 
						 $source = ''; preg_match('/"([^"]+)"/',htmlentities ( tep_image(DIR_WS_IMAGES . $value,'','','','','',5), ENT_NOQUOTES), $image);  $source=str_replace('&','&',$image[1]); 
						 } 
						 echo '<a  rel="prettyPhoto[gallery1]" title="'.$title.'" href="' . ($source ? $source : DIR_WS_IMAGES . $value) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $value, $product_info['products_name'], TINY_IMAGE_WIDTH, TINY_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br />' . '</a>'; 

								++$row; if ($row > $image_group) { echo '</td><td>'; $row = 1; } } echo '</td>'; } ?>


           </tr><?php  echo '<tr><td class="smallText">' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</td></tr>'; ?>
         </table>
				</div>
				<!-- EOF Simple multi image addon -->

 

it tels you to replace this

 

          <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="2" align="right">
           <tr>
             <td align="center" class="smallText">
<script language="javascript"><!--
document.write('<?php echo '<a href="javascript:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id']) . '\\\')">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?>');
//--></script>
<noscript>
<?php echo '<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?>
</noscript>
             </td>
           </tr>
         </table>

 

 

but this is what looks on mine

<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" class="product">
												<tr>
												  <td width="103" height="104"><script language="javascript"><!--
document.write('<?php echo '<a href="javascript:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id']) . '\\\')">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="0" vspace="0"') . '</a>'; ?>');
//--></script>
<noscript>
<?php echo '<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="0" vspace="0"') . '</a>'; ?>
</noscript></td>
													<td width="344" height="104"><br>
														<br style="line-height:5px"><?php echo stripslashes($product_info['products_description']); ?><br style="line-height:1px;"><br style="line-height:5px;">
													</td>
												</tr>
												<tr>
													<td width="447" height="1" colspan="2"><img src="images/3_line.gif" alt="" border="0"><br></td>
												</tr>
												<tr>
													<td height="38">
														<br style="line-height:12px"><script language="javascript"><!--
document.write('<?php echo '<div style=" text-align:center; width:90%;"> <a href="javascript:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id']) . '\\\')">' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a></div><br style="line-height:2px;">'; ?>');
//--></script>
<noscript>
<?php echo '<div style=" text-align:center; width:90%;"><a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank"><br style="line-height:7px">' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a></div><br style="line-height:2px;">'; ?>
</noscript>

													</td>
													<td style=" vertical-align:middle; padding-left:20px;"><strong><?=$products_price?></strong><br></td>
												</tr>
											</table>

 

this part is not within the table . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?>

</noscript>

on mine it is continued like this?

<td width="344" height="104"><br>
														<br style="line-height:5px"><?php echo stripslashes($product_info['products_description']); ?><br style="line-height:1px;"><br style="line-height:5px;">
													</td>
												</tr>
												<tr>
													<td width="447" height="1" colspan="2"><img src="images/3_line.gif" alt="" border="0"><br></td>
												</tr>
												<tr>
													<td height="38">
														<br style="line-height:12px"><script language="javascript"><!--
document.write('<?php echo '<div style=" text-align:center; width:90%;"> <a href="javascript:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id']) . '\\\')">' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a></div><br style="line-height:2px;">'; ?>');
//--></script>
<noscript>
<?php echo '<div style=" text-align:center; width:90%;"><a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank"><br style="line-height:7px">' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a></div><br style="line-height:2px;">'; ?>
</noscript>

													</td>
													<td style=" vertical-align:middle; padding-left:20px;"><strong><?=$products_price?></strong><br></td>
												</tr>
											</table>									

there you can see at the end the TEXT_CLICK_TO_ENLARGE what should i do??

i even replace that whole part from <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" class="product"> until the </table>

Edited by halluzineyt

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

It looks like you have a template, they are always awkward to modify & generally not compatible with contribs. huh.gif

 

If it helps look at How do I install a contribution http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=343384&st=0#entry1432157 it gives links to file compare tools too. wink.gif


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check you edits again very carefully, you have made errors in the install, try using a file compare tool if you have trouble with the manual method. This add-on has been tested on a variety of server configs, with MS2 to RC2a versions, there are no known flaws, so if you get one then its 99% certain you have made errors. Try using the supplied files in place of yours, you don't have to keep it that way, but it will show you that it works. smile.gif

i don't want to contradict you that the module is fully working but you see the install file is not the best one since a lot of modules modify the admin/categories.php file and there should be exact install instructions when it comes to editing the $product_query = tep_db_query("select p.products_ instance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello spooks

we installed the pretty photo gallery and it work perfect. We only have one question. How can we change the font-family left down the picture. We have find out, how we can disable the text above the picture or change the font-family but we don't find the other text to change.

Can you help us please?

Thanks a lot for your support

Lexus3

Share this post


Link to post
Share on other sites

CSS ISSUE

we installed the pretty photo gallery and it work perfect. We only have one question. How can we change the font-family left down the picture. We have find out, how we can disable the text above the picture or change the font-family but we don't find the other text to change.

 

 

Glad you had no problems following the install. wink.gif

 

in the css file, if you alter:

 

.pp_description{display: none;float: left;margin:0;}

 

That should sort it for you. smile.gif

 

 

 

There is another issue with the css , I`m surprised no-one has raised it, In IE the photo count appears on multiple lines instread of one, the problem does not occur in firefox

in the css

 

.pp_nav{clear: left;float: left;margin:3px 0 0 0; }

replace with:

 

.pp_nav{clear: left;float: left;margin:3px 0 0 0; width:100px;} 

Edited by spooks

Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like you have a template, they are always awkward to modify & generally not compatible with contribs. huh.gif

 

If it helps look at How do I install a contribution http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=343384&st=0#entry1432157 it gives links to file compare tools too. wink.gif

 

do you happen to know how can i pass through that problem its just that line i have no other problems ? i just need bring back my product description price and other info. i really dont want to change this contribution this suits me well.. pls help.?

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you happen to know how can i pass through that problem its just that line i have no other problems ? i just need bring back my product description price and other info. i really dont want to change this contribution this suits me well.. pls help.?

 

 

Unfortunatly templates contain non-standard , so can be very difficult to alter except by the template writer.

For the most part you need to be good at coding to fix/modify templates, but then if u were you would'nt have bothered with one in the first place!!

 

Your best bet is to simply add the new code in a suitable place without removing any, then remove any old code you no longer need, if its beyond you perhaps you should employ someone.

 

I'm afraid this forum supports standard code only, it cannot support every possible varient created by others.!! smile.gif

 

 


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CSS ISSUE

 

Glad you had no problems following the install. wink.gif

 

in the css file, if you alter:

 

.pp_description{display: none;float: left;margin:0;}

 

That should sort it for you. smile.gif

 

 

 

There is another issue with the css , I`m surprised no-one has raised it, In IE the photo count appears on multiple lines instread of one, the problem does not occur in firefox

in the css

 

.pp_nav{clear: left;float: left;margin:3px 0 0 0; }

replace with:

.pp_nav{clear: left;float: left;margin:3px 0 0 0; width:100px;} 

 

Hi spooks

I'm not sure what yue mean exactly but i find out when i edit the code:

.pp_description{display: none;float: left;margin:0;}

replace with:

..pp_description{display: none;font-family: Comic Sans MS,Verdana, Arial, sans-serif;float: left;margin:0;}

.

i have my favorite font Comic Sans MS.

 

Thats all what i wanted.

 

Thanks a lot and a nice Day

Lexus3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunatly templates contain non-standard , so can be very difficult to alter except by the template writer.

For the most part you need to be good at coding to fix/modify templates, but then if u were you would'nt have bothered with one in the first place!!

 

Your best bet is to simply add the new code in a suitable place without removing any, then remove any old code you no longer need, if its beyond you perhaps you should employ someone.

 

I'm afraid this forum supports standard code only, it cannot support every possible varient created by others.!! smile.gif

 

hmm nevermind ill just uninstall it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm nevermind ill just uninstall it.

 

 

That's fine, its generally the case that those that use templates as they have limited coding abilities are then stuck with using the template as it comes, the only other siolution would be to use STS or BTS. smile.gif


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

can you tell me if your module works with other image modules as well? i would like to install one which allows me to have the product listing image a different size than the index ones.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

can you tell me if your module works with other image modules as well? i would like to install one which allows me to have the product listing image a different size than the index ones.

thanks

 

 

this has nothing to do with the product listing file.


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi spooks everything work fine except the extra images are over the line on the page you can take a look at it here

 

http://www.cultureap...arf-p-2026.html

 

Thanks

Michelle

 

 

Simply adjust the css for the div u use for the line. wink.gif


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Sam,

thumbs up for your contribution.

I have installed it on my site and i did like it very much :).

 

But, i found some problems more, or less...

 

-There is a problem with Internet Explorer 8, the fanzybox isn´t working at all.

I am getting following error msg:

 

not implemented : jquery.fancybox.js

Code: 0

URI: http://www.************.de/images/js/jquery.fancybox.js

 

-Is there a way to use this stretchfix-contribution ? ( http://www.oscommerce.com/community/contributions,3279 )

It works for all images perfectly, only the main product image from the product_info.php doesn´t change.

 

Best regards from Germany, destru .

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

This will work in ie8 if installed correctly, there are issues with ie8 though, due to ms duff implementation, so you must ensure you added the compatibility instruction you missed too!! wink.gif


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

its me again ( sorry ;) ),

 

I tried it again and again,

it seems like that there is a problem with my contribution that i have installed before ( AJAX-AttributeManager-V2.8.7 http://www.oscommerce.com/community/contributions,4063 ).

 

I checked everything ( well I am no php-expert ) but Simple Multi Image and AJAX causing problems to each other, I don’t know why.

 

When I modify the categories.php for AJAX it works.

When I modify the categories.php for Simple Multi Image it works.

But both together don’t work, i get a blank categories.php site when I upload it to my server.

 

If you like, i would send you the categories.php, I don’t want to flood this thread.

 

Kindly yours, destru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

its me again ( sorry wink.gif ),

 

I tried it again and again,

it seems like that there is a problem with my contribution that i have installed before ( AJAX-AttributeManager-V2.8.7 http://www.oscommerc...y/contributions,4063 ).

 

I checked everything ( well I am no php-expert ) but Simple Multi Image and AJAX causing problems to each other, I don’t know why.

 

When I modify the categories.php for AJAX it works.

When I modify the categories.php for Simple Multi Image it works.

But both together don’t work, i get a blank categories.php site when I upload it to my server.

 

If you like, i would send you the categories.php, I don’t want to flood this thread.

 

Kindly yours, destru.

 

If you get a blank screen you have made an error, enable error displays in admin &/or view your error log.

 

I`m sorry, I don't have time to debug your file for you, there is a limit to the free support you can expect here!! wink.gif

 

 

PS ajax is javascript, mine uses no javascript in categories, so can't conflict!!

Edited by spooks

Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I get the following JavaScript error when using:

 

"Simple multi images + prettyphoto" with STS

ONLY in Internet explorer (in Firefox it works just fine)

If i disable STS it works just fine.

 

 

 

Detailed error information:

Browserinfo: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2; Tablet PC 2.0)
Time: Sat, 12 Dec 2009 12:46:22 UTC


Message: Have not been implemented

Rad: 202
Tecken: 6
Kod: 0
URI: http://localhost/webshop/images/js/jquery.fancybox.js

 

 

Any one know why or have any input? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Check your install & look at any javascript your using eleswhere, also check the faq on multiple jquery instances.

 

No-one else has had this on this or its other varient (with or without STS), ie its smthg you've done on your site.


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Sam-

 

I've installed the add-on and have no trouble with it except my 2nd image is very small. I've gone over all the settings in admin. and can't find how to make the 2nd image the same size as the primary. What am I missing?

 

Thanks n happy holidays :D


Live simply, love generously, care deeply, and speak kindly...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Sam-

 

I've installed the add-on and have no trouble with it except my 2nd image is very small. I've gone over all the settings in admin. and can't find how to make the 2nd image the same size as the primary. What am I missing?

 

Thanks n happy holidays biggrin.gif

 

 

settings are detailed in the doc, admin->images.


Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange problem.

 

I installed this great Add on on my site. It was working a charm and then I went ahead and tried to install STS on there but now for some reason when I click on the images as I did before , instead of opening up in a fancy pop up box , they just navigate away from my shop window and display by themselves.

 

The only thing I can think that I did wrong was to click the option in STS that allows for a Product Info template.

 

Im very confused.

Ian.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×