Jump to content
Sign in to follow this  
ecwhite

Authorize.net Credit Card AIM OR SIM

Recommended Posts

Hello,

 

Which one do I have to install from the OSCOMMERCE Admin module is it Authorize.net Credit Card AIM or Authorize.net Credit Card SIM to accept credit card from the site? I have installed OSCOMMERCE Online Merchant V2.2 RC2.

 

Please let me know if there is anything that I need to watch out for. The store already has an existing merchant account setup.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which one do I have to install from the OSCOMMERCE Admin module is it Authorize.net Credit Card AIM or Authorize.net Credit Card SIM to accept credit card from the site? I have installed OSCOMMERCE Online Merchant V2.2 RC2.

Use the AIM module.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Which one do I have to install from the OSCOMMERCE Admin module is it Authorize.net Credit Card AIM or Authorize.net Credit Card SIM to accept credit card from the site? I have installed OSCOMMERCE Online Merchant V2.2 RC2.

 

Please let me know if there is anything that I need to watch out for. The store already has an existing merchant account setup.

 

Thanks.

 

I recommended to use AIM payment module.

SSL certificated needed of AIM payment module.

 

 

If no SSL then use SIM payment module.

 

 

Satish

 

 

 


Ask/Skype for Free osCommerce value addon/SEO suggestion tips for your site.

 

Check My About US For who am I and what My company does.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I recommended to use AIM payment module.

SSL certificated needed of AIM payment module.

 

 

If no SSL then use SIM payment module.

 

 

Satish

 

Do you know what are the settings needed on Authorize.net. Every post on how to solve problems are not very clear. Not to many new post makes me worried that no one is using OS Commerce any more. I'm using the SIM module on OS Commerce v2.2 RC2a and I'm getting an error on the payment screen on the Authorize.net form.

 

"Error

An error occurred during processing. Please try again. "

 

I was able to get past this screen when I was in test mode but was receiving another error when I landed back on my site. Any help or direction would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×