Jump to content
Sign in to follow this  
webhost_john

Newletter products V3.0

Recommended Posts

Can anyone please advise what may be wrong? ;)

 

I am getting the following error when selecting 'New Newsletter'

 

Warning: dir(DIR_WS_TEMPLATES) [function.dir]: failed to open dir: No such file or directory.

 

Added

//newsletter products

define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'templates/');

//end newsletter products

 

to admin/includes/configure.php

 

Created dir in admin 'templates' and changed chmod to 777

 

Installed the complete system on a new test shop installation but still get the same error.

 

Any ideas ??????????????????????????

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just installed this contribution last month and do not have any problems. Did you upload your template to that directory?

 

Doulbe check the install directions again, to make sure you didnt miss anything.

 

 

Can anyone please advise what may be wrong? ;)

 

I am getting the following error when selecting 'New Newsletter'

 

Warning: dir(DIR_WS_TEMPLATES) [function.dir]: failed to open dir: No such file or directory.

 

Added

//newsletter products

define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'templates/');

//end newsletter products

 

to admin/includes/configure.php

 

Created dir in admin 'templates' and changed chmod to 777

 

Installed the complete system on a new test shop installation but still get the same error.

 

Any ideas ??????????????????????????

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just installed this contribution last month and do not have any problems. Did you upload your template to that directory?

 

Doulbe check the install directions again, to make sure you didnt miss anything.

 

Hi oldschoo

 

Thanks for your help.

 

Yes I have a template in the dir, the only thing I might be doing that might be different is the e-shop is in a sub_directory so the templates is in the following: /public_html/spice/admin/templates. Not sure if that will make a difference everything else works fine. As a test I have even changed the code to point to the backup directory and that fails also.

 

Any other ideas I can try.

 

Regards

 

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

John

 

Im not sure if this will work or not. You can try changing

 

define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'templates/');

to

define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'spice/admin/templates/'); You can try with and without the public_html

 

I am pretty sure your problem in the admin/includes/configure.php file.

In that same file has a place for

define('DIR_WS_ADMIN', '/path to admin/');

define('DIR_FS_ADMIN', '/server/username/public_html/path to admin/');

 

These will help you determine what should be put in define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'templates/');

 

You can also try deleting the templats folder in admin and re uploading it with your template. Make sure the file name is a small "t" and not "Templates"

 

If you can view page source, that may give you some more information, or your error report from you cpanel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
John

 

Im not sure if this will work or not. You can try changing

 

define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'templates/');

to

define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'spice/admin/templates/'); You can try with and without the public_html

 

I am pretty sure your problem in the admin/includes/configure.php file.

In that same file has a place for

define('DIR_WS_ADMIN', '/path to admin/');

define('DIR_FS_ADMIN', '/server/username/public_html/path to admin/');

 

These will help you determine what should be put in define('DIR_WS_TEMPLATES', DIR_FS_ADMIN . 'templates/');

 

You can also try deleting the templats folder in admin and re uploading it with your template. Make sure the file name is a small "t" and not "Templates"

 

If you can view page source, that may give you some more information, or your error report from you cpanel.

 

 

Beth

 

Thanks again for your help.

 

I need my backside kicking /I could say much worse

 

I have been coping files using ftp not realising you can't over right the configure.php without changing the permissions. What a dick head.

 

However I am not out of the woods just yet, now when I save the newsletter the error: "Newsletter Module required" appears and I am unable to save the newsletter.

 

Any ideas what this might be and which file is it created from. I have checked and all the files are copied over okay.

 

When I aventually get this working I would like to merge the Newsletter_Products with Newsletter_Subcribers do you or anyone else no how to this???

 

Thanks John

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like you are missing some files.

 

Make sure you have:

admin/includes/modules/newsletters directory - and the three different newsletters (newsletter.php, newsletter_products.php, product_notifications.php)

admin/includes/languages/english/newsletter directory and the different newsletters

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×