Jump to content
Sign in to follow this  
snights

Youtube movie on product info

Recommended Posts

Hi,

 

Ive installed a contribution called

"oscyoutube" http://addons.oscommerce.com/info/6373

 

I installed this becus putting youtube embedd code directly into products description made it go error and just gave a blank page.

 

After this contribtion it worked perfectly. I tryed it on my three other computers to and it worked..

But then i tried at my friends place and it gave me error.. It loaded the page so that the logo on the top showed but rest of the page was blank.

Tried at another computer samething.. Then another computer it worked and so on.. So about 50% of all the test at the same page and product it worked, the rest 50% it didnt. ?..

 

Anyone have any idé what it could be?

 

 

And it uses a code i product_info.php

 

 

 

<!-- begin Video Youtube -->


<?php

$small_youtube = $product_info['products_youtube'];


if ($small_youtube == NULL) {
echo '<font color="red">NO VIDEO</font>';

} else {

	  	$info_box_contents = array();
	  	$info_box_contents[] = array('align' => 'center', 'text'  => '


<object width="425" height="344">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=
0x999999">
</param><param name="allowFullScreen" value="true">
</param><embed src="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=
0x999999" type="application/x-shockwave-flash" 
allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>




');
	  	new infoBox($info_box_contents);
}		?>



<!-- Video Youtube //-->

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im thinking its maby problem occurs with my lightbox script that it haves "dom:loaded".. a i.e problem?..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved.

Changed

 

<object width="425" height="344">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=
0x999999">
</param><param name="allowFullScreen" value="true">
</param><embed src="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=
0x999999" type="application/x-shockwave-flash" 
allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

 

To

<object type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" data="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=
0x999999" id="VideoPlayback">
  <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=
0x999999">
  <param name="allowScriptAcess" value="sameDomain">
  <param name="quality" value="best">
  <param name="bgcolor" value="#FFFFFF">
  <param name="scale" value="noScale">
  <param name="salign" value="TL">

  <param name="FlashVars" value="playerMode=embedded" />
  <param name="wmode" value="transparent" />
</object>

Edited by snights

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×