Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jan Zonjee

Security issue with admin directory

Recommended Posts

Hi John

 

I have set the permissions at 666 everything looks just fin in the config file and the renamed admin. But when I go to the browser and type in the new URL all I get is the correct URL showing ( through secure server) and a blank page. Somethings not quite right.)

Folder permissions are at 777 and the config at 666

 

Any ideas

Im tearing my hair out. And I don't have much left.

 

Cheers

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

great remember to change the permissions back folders normally 755 and files 644 configure 444


To improve is to change; to be perfect is to change often.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

For security reason, I had changed the admin folder name as suggested, thanks.

 

I have a question, I like to have 2nd admin folder that can allow alliance to access only one page in the backend. Because the security reason, I don't want to show the link that redirect to the original first administrator folder. That is why I need to have this 2nd admin folder.

 

Right now I just copy the first admin folder and rename it to something else, it does ask me to enter id and password, but it doesn't allow me to login though. How can I change it and make it work? Please kindly give me some steps to follow up, many thanks in advance.

 

Lyn

Share this post


Link to post
Share on other sites

×