Jump to content
FWR Media

ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

Recommended Posts

Hi Robert,

Thanks for another great contriubtion. Your instructions are excellent. I've installed it and set it up to use traditional seo URLS. These seem to be working fine when products are accessed from the home page or category pages. I see URLs such as:

http://mysite/great-product.html

 

However, When I access products via the manufacturers list, extra information is being added to the end of the URL:

 

http://mysite/great-product.html?manufacturers_id=1

 

I believe this is not desirable as it would lead to duplicate content issues when the site is crawled by search engines.

 

Is this meant to be happening, or have I got a bug to track down?

 

Cheers

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robert

 

I have installed Version 1.0 [sTABLE] r141 [FULL PACKAGE].

 

I am running this on an xampp server but get the same on a live site. The code was originally this

 

$p_details = '<a href="' . tep_href_link('product_info.php?products_id='.$p_id) . '">'.tep_image_button('button_details.gif', '', ' class="btn1"').'</a>';

$p_buy_now = '<a href="'.tep_href_link("products_new.php","action=buy_now&products_id=".$p_id).'">'.tep_image_button('button_add_to_cart1.gif', '', ' class="btn2"').'</a>';

[/code]

 

During installation I changed it to this

 

$p_details = '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO , tep_get_all_get_params(array('products_id')) . 'products_id=' . $p_id) . '">' . tep_image_button('button_details.gif', IMAGE_BUTTON_DETAILS) . '</a> ';

 

$p_buy_now = '<a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action', 'products_id')) . 'action=buy_now&products_id=' .$p_id) . '">' . tep_image_button('button_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_BUY_NOW) . '</a> ';

 

With seo urls turned off I get

 

<tr><td class="button2_padd button2_marg">

<a href="http://localhost/FatCow/product_info.php?products_id=6">'>http://localhost/FatCow/product_info.php?products_id=6">

<img src="includes/languages/english/images/buttons/button_details.gif" border="0" alt="Details" title=" Details " width="58" height="19"></a> 

<br />

<a href="http://localhost/FatCow/index.php?action=buy_now&products_id=6">

<img src="includes/languages/english/images/buttons/button_buy_now.gif" border="0" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="67" height="19"></a> 

</td></tr>

 

Clicking on both links work, product details are displayed and buy now works.

 

Turned on, in standard mode it becomes

 

<tr><td class="button2_padd button2_marg">

<a href="http://localhost/FatCow/product_info.php/chocolate-covered-cremes-p-6">

<img src="includes/languages/english/images/buttons/button_details.gif" border="0" alt="Details" title=" Details " width="58" height="19"></a> <br />

<a href="http://localhost/FatCow/index.php?action=buy_now&products_id=6">

<img src="includes/languages/english/images/buttons/button_buy_now.gif" border="0" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="67" height="19"></a> </td></tr>

 

Buy now works but the details link goes to http://localhost/FatCow/index.php, it should go to http://localhost/FatCow/product_info.php?products_id=6

 

htaccess is

 

Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On

RewriteCond %{QUERY_STRING} base64_encode.*\(.*\) [OR]

RewriteCond %{QUERY_STRING} (\<|%3C).*script.*(\>|%3E) [NC,OR]

RewriteCond %{QUERY_STRING} (\<|%3C).*iframe.*(\>|%3E) [NC,OR]

RewriteCond %{QUERY_STRING} GLOBALS(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]

RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2})

RewriteRule ^(.*)$ index_error.php [F,L]

RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^(TRACE|TRACK)

RewriteRule .* - [F]

 

php parameter are

 

arg_separator.input & &

arg_separator.output & &

 

Anyone got any idea?

 

And thanks for reading this far.

Edited by FrostyFred

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Anyone got any idea?

 

And thanks for reading this far.

 

USU5 is working fine .. looks like some dodgy javascript redirect to index.php. There are posts in this thread about it ( probably Template Monster as usual ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen this memory limit problem with sites that have tens of thousands of products, how many products/categories does the shop have?

Products = tens of thousands, cats = thousands. Out of memory in 2 days, but having slow site and other problems after first day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Robert,

Add on Links Manager II does not work on my site when FWR Ultimate SEO URL is switched on. I can see the page listing the link categories, but when I click on a category link such as http://mysite.com/links.php?lPath=0_12, I get a "Page not Found" error reported by FWR KISS Error Handling and Debugging

 

When it is SEO URL is switched off, Links Manager II works fine. I have posted in the LM II support thread and Jack got me to upgrade to the latest version if it, which I have done. However, the problem remains.

 

Using the Add On FWR KISS Error Handling and debugging, I can see the last query performed from links.php is a complicated one to do with sessions. I would really appreciate some help solving this problem.

Cheers

Peter

 

Number: 6

Time: 0.0004 Seconds.

Query: update sessions set expiry = '1271976939', value = 'cart|O:12:\"shoppingCart\":5:{s:8:\"contents\";a:0:{}s:5:\"total\";i:0;s:6:\"weight\";i:0;s:6:\"cartID\";N;s:12:\"content_type\";b:0;}language|s:7:\"english\";languages_id|s:1:\"1\";currency|s:3:\"USD\";navigation|O:17:\"navigationHistory\":2:{s:4:\"path\";a:4:{i:0;a:4:{s:4:\"page\";s:16:\"links_submit.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:0:{}s:4:\"post\";a:12:{s:6:\"action\";s:7:\"process\";s:11:\"links_title\";s:21:\"Test site: Dog breeds\";s:9:\"links_url\";s:29:\"http://www.justdogbreeds.com/\";s:14:\"links_category\";s:1:\"0\";s:17:\"links_cat_suggest\";s:0:\"\";s:17:\"links_description\";s:14:\"All about dogs\";s:11:\"links_image\";s:44:\"http://www.justdogbreeds.com/images/logo.gif\";s:18:\"links_contact_name\";s:5:\"peter\";s:19:\"links_contact_email\";s:24:\"peter@anyoldsite.com\";s:20:\"links_reciprocal_url\";s:45:\"http://www.anyoldsite.com/useful_info.htm\";s:1:\"x\";s:2:\"53\";s:1:\"y\";s:1:\"8\";}}i:1;a:4:{s:4:\"page\";s:24:\"links_submit_success.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:0:{}s:4:\"post\";a:0:{}}i:2;a:4:{s:4:\"page\";s:9:\"index.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:0:{}s:4:\"post\";a:0:{}}i:3;a:4:{s:4:\"page\";s:9:\"links.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:3:{s:5:\"lPath\";s:4:\"0_12\";s:4:\"page\";s:1:\"1\";s:4:\"sort\";s:2:\"2d\";}s:4:\"post\";a:0:{}}}s:8:\"snapshot\";a:0:{}}' where sesskey = 'dbd1b8bcbd29df4c18cc680144c15df9'

Edited by nubbin

Share this post


Link to post
Share on other sites

USU5 is working fine .. looks like some dodgy javascript redirect to index.php. There are posts in this thread about it ( probably Template Monster as usual ).

 

Thanks, have spent a few hours tracking it down and thought it was at the bottom of header.php

 

<?php
	$path_parts=getCurrPathName();
	echo $path_parts['basename'];
	if(strpos($path_parts['basename'], "php") == false)
	{
		print("<script type='text/javascript'>window.location='index.php';</script>");
	}

	if(($path_parts['basename'] != "index.php") && ($path_parts['basename'] != "") && ($path_parts['basename'] != "index.php?language=en") && ($path_parts['basename'] != "index.php?language=de") && ($path_parts['basename'] != "index.php?language=es") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=EUR") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=USD") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=USD&language=en") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=USD&language=de") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=USD&language=es") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=EUR&language=en") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=EUR&language=de") && ($path_parts['basename'] != "index.php?currency=EUR&language=es"))
	{

	}else{
		require(DIR_WS_BOXES . 'panel_top2.php');
	}
?>

 

because the url has ........product_info.php/xxx/...... the basename returned is not the filename.

 

	function selfURL() 
{ 
	$s = empty($_SERVER["HTTPS"]) ? '' : ($_SERVER["HTTPS"] == "on") ? "s" : ""; 
	$protocol = strleft(strtolower($_SERVER["SERVER_PROTOCOL"]), "/").$s; 
	$port = ($_SERVER["SERVER_PORT"] == "80") ? "" : (":".$_SERVER["SERVER_PORT"]); 
	return $protocol."://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$port.$_SERVER['REQUEST_URI']; 
} 

function strleft($s1, $s2) 
{
	return substr($s1, 0, strpos($s1, $s2)); 
}

function getCurrPathName()
{
	$path=selfURL();
	$path_parts = pathinfo($path);

	return $path_parts;
}

 

But I can't prove it is this, in fact it still happens when I remove it, so back to the drawing board.

 

Found this code in column left so removed it from both.

 

		$path_parts=getCurrPathName();

	if(strpos($path_parts['basename'], "php") == false)
	{
		print("<script type='text/javascript'>window.location='index.php';</script>");
	}

 

Now product info is displayed but what does it do and if it is required how can it be replaced to work with urls ?

Edited by FrostyFred

Share this post


Link to post
Share on other sites

USU5 has no problems but header tags SEO cannot handle path based uris. Therefore with rewrite uris selected header tags should have no problems but with standard uris it breaks.

 

For the record I recommend KissMT over header tags.

Hi Robert,

 

I installed ULTIMATE_Seo_Urls_5_r141_stable.zip because it seemed like a lot easier than the one I used on other sites. I then installed HeaderTags_SEO_V_3.1.7.zip

Now my right column is beneath the product information when viewing an item on product_info.php. If I set your mod to false in admin-cinfuguration, then my right column goes back up where it belongs.

 

I do have standard urls on rather than rewrite. Will this make a difference? I am installing on a subdomain and would rather not use rewrite because it may need changing when I move the finished store to a domain.

 

Is there an sql file to undo database changes if I need to remove this mod?

 

Tim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Products = tens of thousands, cats = thousands. Out of memory in 2 days, but having slow site and other problems after first day.

 

Send me a personal message with your email and I'll send you some revised files for huge shops.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Robert,

Add on Links Manager II does not work on my site when FWR Ultimate SEO URL is switched on. I can see the page listing the link categories, but when I click on a category link such as http://mysite.com/links.php?lPath=0_12, I get a "Page not Found" error reported by FWR KISS Error Handling and Debugging

 

When it is SEO URL is switched off, Links Manager II works fine. I have posted in the LM II support thread and Jack got me to upgrade to the latest version if it, which I have done. However, the problem remains.

 

Using the Add On FWR KISS Error Handling and debugging, I can see the last query performed from links.php is a complicated one to do with sessions. I would really appreciate some help solving this problem.

Cheers

Peter

 

Number: 6

Time: 0.0004 Seconds.

Query: update sessions set expiry = '1271976939', value = 'cart|O:12:\"shoppingCart\":5:{s:8:\"contents\";a:0:{}s:5:\"total\";i:0;s:6:\"weight\";i:0;s:6:\"cartID\";N;s:12:\"content_type\";b:0;}language|s:7:\"english\";languages_id|s:1:\"1\";currency|s:3:\"USD\";navigation|O:17:\"navigationHistory\":2:{s:4:\"path\";a:4:{i:0;a:4:{s:4:\"page\";s:16:\"links_submit.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:0:{}s:4:\"post\";a:12:{s:6:\"action\";s:7:\"process\";s:11:\"links_title\";s:21:\"Test site: Dog breeds\";s:9:\"links_url\";s:29:\"http://www.justdogbreeds.com/\";s:14:\"links_category\";s:1:\"0\";s:17:\"links_cat_suggest\";s:0:\"\";s:17:\"links_description\";s:14:\"All about dogs\";s:11:\"links_image\";s:44:\"http://www.justdogbreeds.com/images/logo.gif\";s:18:\"links_contact_name\";s:5:\"peter\";s:19:\"links_contact_email\";s:24:\"peter@anyoldsite.com\";s:20:\"links_reciprocal_url\";s:45:\"http://www.anyoldsite.com/useful_info.htm\";s:1:\"x\";s:2:\"53\";s:1:\"y\";s:1:\"8\";}}i:1;a:4:{s:4:\"page\";s:24:\"links_submit_success.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:0:{}s:4:\"post\";a:0:{}}i:2;a:4:{s:4:\"page\";s:9:\"index.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:0:{}s:4:\"post\";a:0:{}}i:3;a:4:{s:4:\"page\";s:9:\"links.php\";s:4:\"mode\";s:6:\"NONSSL\";s:3:\"get\";a:3:{s:5:\"lPath\";s:4:\"0_12\";s:4:\"page\";s:1:\"1\";s:4:\"sort\";s:2:\"2d\";}s:4:\"post\";a:0:{}}}s:8:\"snapshot\";a:0:{}}' where sesskey = 'dbd1b8bcbd29df4c18cc680144c15df9'

 

That query is a mix of a query and serialized data, not a clue what caused that.

 

Re: Links if you want underscores to work ( lPath=0_12 ) you have to open the file: -

 

catalog/includes/modules/ultimate_seo_urls5/modules/Usu_Links2.php

 

Find

 

private $suppress_underscores = true;

 

Change it to false.

 

Underscores are suppressed as standard as these types of path based menu systems are pure duplicate content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Robert,

 

I installed ULTIMATE_Seo_Urls_5_r141_stable.zip because it seemed like a lot easier than the one I used on other sites. I then installed HeaderTags_SEO_V_3.1.7.zip

Now my right column is beneath the product information when viewing an item on product_info.php. If I set your mod to false in admin-cinfuguration, then my right column goes back up where it belongs.

 

I do have standard urls on rather than rewrite. Will this make a difference? I am installing on a subdomain and would rather not use rewrite because it may need changing when I move the finished store to a domain.

 

Is there an sql file to undo database changes if I need to remove this mod?

 

Tim

 

Header tags can not handle path based uris due to the way it is coded. If you would like dynamic meta tags I would suggest you change to KissMT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Found this code in column left so removed it from both.

 

		$path_parts=getCurrPathName();

	if(strpos($path_parts['basename'], "php") == false)
	{
		print("<script type='text/javascript'>window.location='index.php';</script>");
	}

 

Now product info is displayed but what does it do and if it is required how can it be replaced to work with urls ?

 

This code is a really stupid attempt to cause www.mysite.com/ to redirect to www.mysite.com/index.php this is best achieved via code in .htaccess and done the other way around.

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice contrib and works out of the box in standard mode :)

 

i gave up with rewrite...404 and no clue..all done like explained :-/

 

the standard mode is what i need except the loaded php file should be altered to a dash (-) and the p-/c-part becomes an extra "dir"

 

so it would look like

 

some.domain.tld/-/my_article_name/p-23

 

or

 

some.domain.tld/-/some_category_name/c-23_25

 

any ideas & thx in advance

Edited by smurfi_wsz

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i installed this plugin, in my local host it is working fine, but my problem is when i installer it to my main server, below is the output

 

http://cutleriesdirect.com/elegancia-cutleries-premium-cutleries-c-25_35.html?osCsid=erua8nicaslus8ap9g74pvklt7'>http://cutleriesdirect.com/elegancia-cutleries-premium-cutleries-c-25_35.html?osCsid=erua8nicaslus8ap9g74pvklt7

 

so instead of

 

http://cutleriesdirect.com/elegancia-cutleries-premium-cutleries-c-25_35.html

 

i have done the necessary instructions that you told. got an htaccess for rewrite mod

cpath to product url is false, so it should be working well

 

hope you can help me with this

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice contrib and works out of the box in standard mode :)

 

i gave up with rewrite...404 and no clue..all done like explained :-/

 

the standard mode is what i need except the loaded php file should be altered to a dash (-) and the p-/c-part becomes an extra "dir"

 

so it would look like

 

some.domain.tld/-/my_article_name/p-23

 

or

 

some.domain.tld/-/some_category_name/c-23_25

 

any ideas & thx in advance

 

You can't do this, standard mode must be a filename ( or osCommerce wouldn't know which file to load )

 

The alternative is to use rewrite mode e.g.

 

some.domain.tld/my_article_name-p-23.html

 

If rewrite mode is not working then either you have set RewriteBase incorrectly in .htaccess or your server is not setup correctly with mod_rewrite and required AllowOverride settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i installed this plugin, in my local host it is working fine, but my problem is when i installer it to my main server, below is the output

 

http://cutleriesdirect.com/elegancia-cutleries-premium-cutleries-c-25_35.html?osCsid=erua8nicaslus8ap9g74pvklt7'>http://cutleriesdirect.com/elegancia-cutleries-premium-cutleries-c-25_35.html?osCsid=erua8nicaslus8ap9g74pvklt7

 

so instead of

 

http://cutleriesdirect.com/elegancia-cutleries-premium-cutleries-c-25_35.html

 

i have done the necessary instructions that you told. got an htaccess for rewrite mod

cpath to product url is false, so it should be working well

 

hope you can help me with this

 

This issue ( ?osCsid=erua8nicaslus8ap9g74pvklt7 ) is nothing to do with USU5, if you persistently have this appended to your urls then your includes/configure.php file is incorrect.

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Robert

 

I am having a problem with this conribution.

 

Most of the URLS are produced 2 times and even more. Here is the example below (copied by turning the debug reporting = rue)

 

http://www.thecheaplaptops.co.uk/laptops-c-21.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/laptops-c-21.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/laptops-c-21.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/laptops-c-21.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/desktops-c-22.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/desktops-c-22.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/desktops-c-22.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/desktops-c-22.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/mobile-phones-c-29.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/mobile-phones-c-29.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/mobile-phones-c-29.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/mobile-phones-c-29.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/accessories-c-23.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/accessories-c-23.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/accessories-c-23.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/accessories-c-23.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/memory-c-30.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/memory-c-30.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/memory-c-30.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/memory-c-30.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/printers-c-24.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/printers-c-24.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/printers-c-24.html

http://www.thecheaplaptops.co.uk/printers-c-24.html

 

These are categories that have been produced more than once and most of the product's urls are also produced twice and some are even more times.

The resuls for that is I just noticed that google have penalised me and removed half of my links from their search engine. Please help asap.

 

Thank you

Edited by sahilsaid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Robert

 

I am having a problem with this conribution.

 

These are categories that have been produced more than once and most of the product's urls are also produced twice and some are even more times.

The resuls for that is I just noticed that google have penalised me and removed half of my links from their search engine. Please help asap.

 

Thank you

 

USU5 will do absolutely nothing that will get your links removed from the search engines .. so that is just rubbish.

 

If debug output is showing the generation of a link more than once then that particular page is asking tep_href_link() to produce that url more than once.

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robert,

 

Again thanks for everything you do for the osCommerce community. Have you had a chance to review my post in regards to duplicate links? Today's status from Google is 189 duplicate titles, all of which are replica examples as in my post. That is, one link with the manufacturer's name included and one without it. I hope to hear something soon because we can't take the penalty much longer. If all else fails I think I'm going to revert to the original revision of USU5.

 

Here is a link to my post:

http://forums.oscommerce.com/topic/336702-ultimate-seo-urls-5-by-fwr-media/page__view__findpost__p__1503261

 

Thanks for all of your help!

 

- Ryan


plasma.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

USU5 will do absolutely nothing that will get your links removed from the search engines .. so that is just rubbish.

 

If debug output is showing the generation of a link more than once then that particular page is asking tep_href_link() to produce that url more than once.

 

Hi robert,

I am not saying the urls were removed due to Ultimate seo urls contribution because this is the contribution thats has got my webiste up in the ranking but today I just noticed that the google has given a warning upon reviewing I found this duplicated tags.

 

Do you think that it would affect the search engine ranking if the URLS are duplicated?

 

If the products URL is duplicated than should I check for the repeated tep_href_link() function in produt_info or is it another file?, Really appreciate your help.

 

Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Header tags can not handle path based uris due to the way it is coded. If you would like dynamic meta tags I would suggest you change to KissMT.

Thank you for your time Robert. Looks like you were busy on here today.

I spent a good bit of time removing, adding, removing and starting over. Finally got it sorted.

 

Tim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robert,

 

Again thanks for everything you do for the osCommerce community. Have you had a chance to review my post in regards to duplicate links? Today's status from Google is 189 duplicate titles, all of which are replica examples as in my post. That is, one link with the manufacturer's name included and one without it. I hope to hear something soon because we can't take the penalty much longer. If all else fails I think I'm going to revert to the original revision of USU5.

 

Here is a link to my post:

http://forums.oscommerce.com/topic/336702-ultimate-seo-urls-5-by-fwr-media/page__view__findpost__p__1503261

 

Thanks for all of your help!

 

- Ryan

 

Ryan USU5 is a url contribution it has nothing whatsoever to do with titles, duplicate or otherwise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi robert,

I am not saying the urls were removed due to Ultimate seo urls contribution because this is the contribution thats has got my webiste up in the ranking but today I just noticed that the google has given a warning upon reviewing I found this duplicated tags.

 

Do you think that it would affect the search engine ranking if the URLS are duplicated?

 

If the products URL is duplicated than should I check for the repeated tep_href_link() function in produt_info or is it another file?, Really appreciate your help.

 

Thanks for your help.

 

Duplicate tags is a meta issue and not related to urls or url contributions .. have you tried installing KissMT to handle your meta and canonical issues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duplicate tags is a meta issue and not related to urls or url contributions .. have you tried installing KissMT to handle your meta and canonical issues?

 

 

I downloaded the KISSMT contribution and I was about to install it for testing purpose but as I am using STS the installation should be different. So is there any additional instllation instruction fro STS users to install KISSMT.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I downloaded the KISSMT contribution and I was about to install it for testing purpose but as I am using STS the installation should be different. So is there any additional instllation instruction fro STS users to install KISSMT.

Thanks

 

No as I don't and have no intention of using STS. However, read back in the KissMT support topic .. someone posted clear instructions.

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×