Jump to content
Latest News: (loading..)
FWR Media

ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

Recommended Posts

Hi guys,

Please help me in redirecting...

 

My OSC is installed in a folder /store/

I want all domain.com or www.domain.com to redirect to domain.com/store

 

I've tried it but a strange issue appears, it work fine for products but when I access info pages with www.domain.com/store/contact_us.php it redirect to domain.com/contact_us.php and give 404 error (ofcourse there is nothig)

 

 

here is .htaccess of my root (domain.com)

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
RewriteRule ^/?$ http://ambiancehome.ca/store/ [R=301,L]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?domain\.com$ [NC]
RewriteRule ^$ http://domain.com/store [R=301,L]
#additional redirect of a product which is moved/removed / changed
Redirect 301 /store/bed-loungers-c-21.html http://ambiancehome.ca/store/product_info.php/bed-lounge-back-rest-reading-pillow-p-104.html

 

here is .htaccess of my /store/ folder

 

Options +SymLinksIfOwnerMatch
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On

# RewriteBase instructions
# Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below.
# http://www.mysite.com = RewriteBase /
# http://ambiancehome.ca/store/ = RewriteBase /store/
# http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/
# Change RewriteBase using the instructions above
RewriteBase /store/
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-p-([0-9]+).html$ product_info.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-c-([0-9_]+).html$ index.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-m-([0-9]+).html$ index.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php [NC,L,QSA]
# Articles contribution
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-t-([0-9_]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-au-([0-9]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-a-([0-9]+).html$ article_info.php [NC,L,QSA]
# Information pages
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-i-([0-9]+).html$ information.php [NC,L,QSA]
# Links contribution
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-links-([0-9_]+).html$ links.php [NC,L,QSA]
# Newsdesk contribution
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-n-([0-9]+).html$ newsdesk_info.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nc-([0-9]+).html$ newsdesk_index.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nri-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_info.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nra-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_article.php [NC,L,QSA]
</IfModule>

 

Help is really appreciated

 

thanks in Advance

Edited by vinod41

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I'm using OSCommerce 2.3.3

I installed ULTIMATE seo Url 5 and work fine, now I try to install Multi Vendor System and there's a conflict between these 2 addons

I receive this warning

checkout_payment.php

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /membri/enoprova/includes/classes/shipping.php on line 25

 

Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /membri/enoprova/includes/classes/shipping.php on line 25

 

checkout_confirmation.php

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /membri/enoprova/includes/classes/vendor_shipping.php on line 48

 

Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /membri/enoprova/includes/classes/vendor_shipping.php on line 48

 

 

and the problem probably is in includes/application_top.php because the original code is

 

// set php_self in the local scope
 $PHP_SELF = (((strlen(ini_get('cgi.fix_pathinfo')) > 0) && ((bool)ini_get('cgi.fix_pathinfo') == false)) || !isset($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_NAME'])) ? basename($HTTP_SERVER_VARS['PHP_SELF']) : basename($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_NAME']);

 

but the code with ULTIMATE seo url is

 

/**
 * ULTIMATE Seo Urls 5 PRO by FWR Media
 * function to return the base filename
 */
 function usu5_base_filename() {
   // Probably won't get past SCRIPT_NAME unless this is reporting cgi location
   $base = new ArrayIterator( array( 'SCRIPT_NAME', 'PHP_SELF', 'REQUEST_URI', 'ORIG_PATH_INFO', 'HTTP_X_ORIGINAL_URL', 'HTTP_X_REWRITE_URL' ) );
   while ( $base->valid() ) {
  if ( array_key_exists(  $base->current(), $_SERVER ) && !empty(  $_SERVER[$base->current()] ) ) {
    if ( false !== strpos( $_SERVER[$base->current()], '.php' ) ) {
	  preg_match( '@[a-z0-9_]+\.php@i', $_SERVER[$base->current()], $matches );
	  if ( is_array( $matches ) && ( array_key_exists( 0, $matches ) )
							    && ( substr( $matches[0], -4, 4 ) == '.php' )
							    && ( is_readable( $matches[0] ) ) ) {
	    return $matches[0];
	  }
    }
  }
  $base->next();
   }
   // Some odd server set ups return / for SCRIPT_NAME and PHP_SELF when accessed as mysite.com (no index.php) where they usually return /index.php
   if ( ( $_SERVER['SCRIPT_NAME'] == '/' ) || ( $_SERVER['PHP_SELF'] == '/' ) ) {
  return 'index.php';
   }
   // Return the standard RC3 code
   return ( ( ( strlen( ini_get( 'cgi.fix_pathinfo' ) ) > 0) && ( (bool)ini_get( 'cgi.fix_pathinfo' ) == false ) ) || !isset( $_SERVER['SCRIPT_NAME'] ) ) ? basename( $_SERVER['PHP_SELF'] ) : basename( $_SERVER['SCRIPT_NAME'] );
 } // End function
// set php_self in the local scope
 $PHP_SELF = usu5_base_filename();

 

The problem is only wiht PHP version 5.3 with 5.2 not Warning.

Someone can help me?

 

Best regards

Marco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Been searching for an hour or so to find a solution to this, but no luck so far.

 

Trying to install this on my 2.3.3.4 site and in the instructions it says:

 

 

However, in 2.3.3.4 the Find code is actually:

// include the language translations
$_system_locale_numeric = setlocale(LC_NUMERIC, 0);
require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php');
setlocale(LC_NUMERIC, $_system_locale_numeric); // Prevent LC_ALL from setting LC_NUMERIC to a locale with 1,0 float/decimal values instead of 1.0 (see bug #634)

The LC_NUMERIC function was added at 2.3.3.4 update.

 

If I add the code from the mod above this block then I get a white page on page load.

 

Has anyone found a solution to this on 2.3.3.4?

 

Many Thanks

 

I put in this way and work.

 

// include the language translations
$_system_locale_numeric = setlocale(LC_NUMERIC, 0);
require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php');
/**
* ULTIMATE Seo Urls 5 PRO by FWR Media
*/
Usu_Main::i()->setVar( 'languages_id', $languages_id )
		 ->setVar( 'request_type', $request_type )
		 ->setVar( 'session_started', $session_started )
		 ->setVar( 'sid', $SID )
		 ->setVar( 'language', $language )
		 ->setVar( 'filename', $PHP_SELF )
		 ->initiate( ( isset( $lng ) && ( $lng instanceof language ) ) ? $lng : array(), $languages_id, $language );

setlocale(LC_NUMERIC, $_system_locale_numeric); // Prevent LC_ALL from setting LC_NUMERIC to a locale with 1,0 float/decimal values instead of 1.0 (see bug #634)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I have the following problem with this addon:

 

Link to product page works fine:

domain*com/aviator-piloten-sonnenbrille-transparent-p-725.html

 

Link to categorie looks like that:

domain*com/?cPath=106_107

 

I checked and tried different settings, but with no success.

how can i remove the cpath in categories?

 

Any ideas?

 

thank you

marcel

Edited by akropolis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

OK, I have install this add-on and at start everything seems alright. But when I try some links that have especial characters I see that I have something missing.

 

Back to add-on package and find in the extras the character_conversion_pack and put the conversion file inside catalog/includes/modules/ultimate_seo_urls5/includes/character_conversion. I put the file named exactly the same as my language file.

 

This is the content of my file:

 

<?php $char_convert = array('à' => 'a', 'â' => 'a', 'á' => 'a', 'ã' => 'a', 'ê' => 'e', 'ë' => 'e', 'é' => 'e', 'ô' => 'o', 'ó' => 'o', 'õ' => 'o', 'ö' => 'o', 'ú' => 'u', 'ü' => 'u', 'í' => 'i', 'ç' => 'c', 'ñ' => 'n', 'À' => 'A', 'Â' => 'A', 'Á' => 'A', 'Ã' => 'A', 'Ê' => 'E', 'Ë' => 'E', 'É' => 'E', 'Ô' => 'O', 'Ó' => 'O', 'Õ' => 'O', 'Ö' => 'O', 'Ú' => 'U', 'Ü' => 'U', 'Í' => 'I', 'Ç' => 'C', 'Ñ' => 'N', 'ª' => 'a', 'º' => 'o'); ?>

 

I enable the variable report and see this result:

 

[character_conversion] => Array
	 (
			 [�] => a
			 [�] => a
			 [�] => a
			 [�] => a
			 [�] => e
			 [�] => e
			 [�] => o
			 [�] => o
			 [�] => o
			 [�] => u
			 [�] => i
			 [�] => c
			 [�] => A
			 [�] => A
			 [�] => A
			 [�] => A
			 [�] => E
			 [�] => E
			 [�] => O
			 [�] => O
			 [�] => O
			 [�] => U
			 [�] => I
			 [�] => C
			 [�] => a
			 [�] => o

 

Remove the character file from folder and and adding manual on admin it works ok.

 

[character_conversion] => Array
	 (
			 [à] => a
			 [â] => a
			 [á] => a
			 [ã] => a
			 [ê] => e
			 [é] => e
			 [ô] => o
			 [ó] => o
			 [õ] => o
			 [ú] => u
			 [í] => i
			 [ç] => c
			 [À] => A
			 [Â] => A
			 [Á] => A
			 [Ã] => A
			 [Ê] => E
			 [É] => E
			 [Ô] => O
			 [Ó] => O
			 [Õ] => O
			 [Ú] => U
			 [Í] => I
			 [Ç] => C
			 [ª] => a
			 [º] => o

 

Theres something that don't read well my convert file variables.

 

In meantime I have another problem.

 

My site look like www.mysite.com/index.php/hardware-c-1 and I want to look lik look like www.mysite.com/hardware-c-1.

 

I read the documentation and and the .htaccess to my root folder with the follow code:

 

# If you are getting errors you may need to comment this out like ..
# Options +FollowSymLinks
Options +SymLinksIfOwnerMatch
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
# RewriteBase instructions
# Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below.
# http://www.mysite.com = RewriteBase /
# http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/
# http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/
# Change RewriteBase using the instructions above
RewriteBase /
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-p-([0-9]+).html$ product_info.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-c-([0-9_]+).html$ index.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-m-([0-9]+).html$ index.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php [NC,L,QSA]
# Articles contribution
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-t-([0-9_]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-au-([0-9]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-a-([0-9]+).html$ article_info.php [NC,L,QSA]
# Information pages
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-i-([0-9]+).html$ information.php [NC,L,QSA]
# Links contribution
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-links-([0-9_]+).html$ links.php [NC,L,QSA]
# Newsdesk contribution
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-n-([0-9]+).html$ newsdesk_info.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nc-([0-9]+).html$ newsdesk_index.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nri-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_info.php [NC,L,QSA]
RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nra-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_article.php [NC,L,QSA]
</IfModule>

 

I already change in Admin the force option to true, but it stays the same. Don't see where I made a wrong turn.

 

What I'm doing wrong?

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I have a problem

 

I have a difference between the url and the test. Have you an answer concerning that ?

 

My url : http://www.clicshopping.com/test-p-51.html?OSCsid=64r7usmtkv202ckqdpo1tl3qe7

 

the canonical url is good :http://www.clicshopping.com/test-p-51.html

 

Thanks

 

the test

[initiated] => 1

[request_compare_in] => /test-p-51.html

[page_not_found] =>

[request_compare_new] => /test-p-51.html



Regards
-----------------------------------------
Loïc

Contact me by skype for business
Contact me @gyakutsuki for an answer on the forum

Tuto for 2.4 :
- How to Display a new page with app
- How to make Header Tags under app APP
- How to make a
boostrap modal with external element
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this pb with chrome, ie, firefox but not with opera , rekong ????



Regards
-----------------------------------------
Loïc

Contact me by skype for business
Contact me @gyakutsuki for an answer on the forum

Tuto for 2.4 :
- How to Display a new page with app
- How to make Header Tags under app APP
- How to make a
boostrap modal with external element
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok found, just an actualisation on memcache to filesand files to memcache !! Not more ! Oups !



Regards
-----------------------------------------
Loïc

Contact me by skype for business
Contact me @gyakutsuki for an answer on the forum

Tuto for 2.4 :
- How to Display a new page with app
- How to make Header Tags under app APP
- How to make a
boostrap modal with external element
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I started at "Start Here" on the start_here.html page in the documentation folder in the download.

 

I did a "3 minute install to fresh osCommerce files" installation and it partly works.

 

The URL looks like this: http://www.mysite.com/index.php/weight-management-c-31

 

When I click on one of the product && Category links it says "No input file specified" on the page. for admin setting Choose the uri format == standard

 

When I click on one of the product && Category links it says "404 error page" on the page. for admin setting Choose the uri format == rewrite

 

I uploaded the files in the uploads directory: 1) Uploads Directory

 

I installed the files in the drop on top step: 2) Drop on Top Directory

 

Now, I am stuck on the next page where it says "Install Complete." I am not sure what to put in the catalog/.htaccess file.

 

I have a GoDaddy hosting. On the page where I am stuck it says that GoDaddy won't allow path based querystrings. That could be part of the problem.

 

Will Seo Urls 5 work with a GoDaddy hosting?

 

I would appreciate any suggestions.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I have just upgraded to 2.3.3.4 and am getting the following listing in my error log.

 

It doesn't occur all the time, but there must be some pages which are producing this error.

 

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /pathtoroot/includes/modules/ultimate_seo_urls5/page_modules/product_info.php on line 102

 

and

 

PHP Catchable fatal error: Argument 1 passed to aPage_Modules::linkText() must be an array, null given, called in /pathtoroot/includes/modules/ultimate_seo_urls5/page_modules/product_info.php on line 170 and defined in /pathtoroot/includes/modules/ultimate_seo_urls5/abstracts/page_modules.php on line 338

 

Does anyone have any suggestions/advice to offer? Please, any help will be gratefully received.


Debbie Harrison

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redirect child path to full path

--

 

Combined with KISS meta tags I've been receiving duplicate meta tags when the child path is accessed without the parent id. I'm not sure how this happens but I can re-create it manually and Google seems to take notice as well.

 

Example: parent id = 21, child category = 23

-c-21_23.html

-c-23.html

 

The above links both go to active pages with the same meta title, desc, and keywords. Instead, it should always be -c-21_23. How can this be done?


plasma.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redirect child path to full path

--

 

Combined with KISS meta tags I've been receiving duplicate meta tags when the child path is accessed without the parent id. I'm not sure how this happens but I can re-create it manually and Google seems to take notice as well.

 

Example: parent id = 21, child category = 23

-c-21_23.html

-c-23.html

 

The above links both go to active pages with the same meta title, desc, and keywords. Instead, it should always be -c-21_23. How can this be done?

 

Why it's occurring I don't know.

 

See this post by Gergely, it fixed the same situation I had.


I am not a professional webmaster or PHP coder by background or training but I will try to help as best I can.

I remember what it was like when I first started with osC. It can be overwhelming.

However, I strongly recommend considering hiring a professional for extensive site modifications, site cleaning, etc.

There are several good pros here on osCommerce. Look around, you'll figure out who they are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why it's occurring I don't know.

 

See this post by Gergely, it fixed the same situation I had.

 

Altoid,

 

Thanks for the help! I'll install it tomorrow and let everyone know the result.

 

I posted it under this topic because I noticed Chemo's SEO modification handled this problem. I thought it would be of interest to FWR to take a look at.


plasma.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Altoid,

 

Thanks for the help! I'll install it tomorrow and let everyone know the result.

 

I posted it under this topic because I noticed Chemo's SEO modification handled this problem. I thought it would be of interest to FWR to take a look at.

 

You're welcome. Took 6-8 weeks for google to work its way back around and finally remove the dupes. Since then I've removed seo urls 5 and gone with the version Jack maintains.


I am not a professional webmaster or PHP coder by background or training but I will try to help as best I can.

I remember what it was like when I first started with osC. It can be overwhelming.

However, I strongly recommend considering hiring a professional for extensive site modifications, site cleaning, etc.

There are several good pros here on osCommerce. Look around, you'll figure out who they are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:blink:
osCommerce based shop owner with minimal design and focused on background works. When the less is more.
Email managment with tracking pixel, package managment for shipping, stock management, warehouse managment with bar code reader, parcel shops management on 3000 pickup points without local store.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Gergely

 

Due to a conflict with another add on I had to switch from FWR medias USU over to the Chemo based USU maintained by Jack_MCS.

 

is the code you provided over in the SEO forum to deal with duplicate content compatible with the Chemo seo urls add on?

 

Since changing from FWR media to Chemo's version I am back to getting a lot of duplicate content in google webmaster tools, most coming from categories that have been deleted are now being 302 redirected to the index which give the duplicate content.

 

I'm looking for a place to start looking to try to fix this. Thanks


I am not a professional webmaster or PHP coder by background or training but I will try to help as best I can.

I remember what it was like when I first started with osC. It can be overwhelming.

However, I strongly recommend considering hiring a professional for extensive site modifications, site cleaning, etc.

There are several good pros here on osCommerce. Look around, you'll figure out who they are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Gergely

 

example for the above:

 

/product-category-c-133_90_266_273.html

/product-category-c-90_266_273.html

 

both redirect to index with the 302 status code.

 

In this case neither file path exists.


I am not a professional webmaster or PHP coder by background or training but I will try to help as best I can.

I remember what it was like when I first started with osC. It can be overwhelming.

However, I strongly recommend considering hiring a professional for extensive site modifications, site cleaning, etc.

There are several good pros here on osCommerce. Look around, you'll figure out who they are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steve - When you say duplicate content, do you mean duplicate titles or descriptions? They are not the same. I'm not aware of anywhere in webmaster tools where they list duplicate content pages but I suppose there could be. But if you have items that no longer exist, I suggest you install the Header Status Handler. It will return the correct status for those missing pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steve - When you say duplicate content, do you mean duplicate titles or descriptions? They are not the same. I'm not aware of anywhere in webmaster tools where they list duplicate content pages but I suppose there could be. But if you have items that no longer exist, I suggest you install the Header Status Handler. It will return the correct status for those missing pages.

 

@@Jack_mcs

 

Hi Jack, what I've observed is I am getting duplicate title and description for certain type categories that not longer exist. (this is for a shop I've been doing a major overhaul on).

 

The duplicates (title and description) are arising because in my reorganizing site categories and products some of these were apparently indexed along the way so now even though they no longer exist, google thinks that the redirects for example

 

/product-category-c-133_90_266_273.html (original category tree)

/product-category-c-90_266_273.html (subsequent category tree but then altogether removed a bit later)

 

is temporary but in fact they are completely gone.

 

This 302 code redirect seems to be only occurring where a category has been completely removed from the shop. If the category is still valid but been moved elsewhere, the previous category is correctly being redirected to where it should be with a 301.

 

From what I understand the 302 tells Google this is just a temporary change and google will keep the deleted category as valid. So unless I manually do a 301 redirect in htaccess that deleted category will remain incorrectly in the google system.

 

I do have header status handler installed and that is working for missing products but does not seem to be working for a completely missing category.

 

I hope that all makes sense.

Edited by altoid

I am not a professional webmaster or PHP coder by background or training but I will try to help as best I can.

I remember what it was like when I first started with osC. It can be overwhelming.

However, I strongly recommend considering hiring a professional for extensive site modifications, site cleaning, etc.

There are several good pros here on osCommerce. Look around, you'll figure out who they are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This really shouldn't be discussed in this thread since it isn't about this addon. But I will say that the Header Status Handler should handle missing categories. Although if they are gone and there are not too many of them, it might be just as easy to add a 301 redirect in the .htaccess file. This won't help with future deletions though so if that is a possibility, fixing HSH is the better solution. I should add that there may be code in SEO 5 that is overriding HSH's ability to catch the missing category. I don't use SEO 5 and didn't test my addon with it enabled. It might be worth the time to turn SEO 5 off and then see if the missing category is caught by HSH.

Edited by Jack_mcs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Jack, I posted here pure on a hunch that if USU5 was somehow tied into my situation with the duplicate content as USU5 has been related to other issues as noted in the previous pages. These matters only showed up in this one shop I had USU5 installed on. Maybe be coincidence though..I just am not sure.

 

USU5 has been removed and the SEO urls that you maintain replaced this.

 

I'll carry this on over in HTH for the category issues as noted keeping an eye on the categories issue. Thanks


I am not a professional webmaster or PHP coder by background or training but I will try to help as best I can.

I remember what it was like when I first started with osC. It can be overwhelming.

However, I strongly recommend considering hiring a professional for extensive site modifications, site cleaning, etc.

There are several good pros here on osCommerce. Look around, you'll figure out who they are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@altoid and @@Jack_mcs

 

The categorie's link technic not so good but we have a fix point the latest category id in the link (end point). the end point never change we can find the real product. If the category moved somewhere the endpoint (categorie_id) bring to the new place. Very hard to validate all categories at all page so I worked out a cPath cache solution. See on github. did Steve uninstall this? I think 302 is not SEO addon problem. Most of the oscommerce sites have the same behaviour.


:blink:
osCommerce based shop owner with minimal design and focused on background works. When the less is more.
Email managment with tracking pixel, package managment for shipping, stock management, warehouse managment with bar code reader, parcel shops management on 3000 pickup points without local store.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×