Latest News: (loading..)
FWR Media

ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

4,317 posts in this topic

thank you for the reply ianhaney

 

I can't find

 

// include the language translations

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php');

in the bm_languages. but i can find this in application_top.php

 

it is not solved

 

thanx Hsingh

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really need some help

 

I installed this add on http://addons.oscommerce.com/info/7704/v,23 into my website but have got the following error

 

Warning: require(includes/languages/.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/0/8/4/partycrackershop.co.uk/httpd.www/includes/application_top.php on line 289 Fatal error: require(): Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/0/8/4/partycrackershop.co.uk/httpd.www/includes/application_top.php on line 289

 

This is really important for me to get it fixed, how do I fix it

 

Its strange because it was working then it just stopped working

 

I dont get it

 

Please help me someone

 

Thanks in advance

 

Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites

thats it it is in the application top.php file not the bm_languages.php file

 

Then add the following below above the // include the language translations require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php');

 

/**

* ULTIMATE Seo Urls 5 PRO by FWR Media

*/

Usu_Main::i()->setVar( 'languages_id', $languages_id )

->setVar( 'request_type', $request_type )

->setVar( 'session_started', $session_started )

->setVar( 'sid', $SID )

->setVar( 'language', $language )

->setVar( 'filename', $PHP_SELF )

->initiate( ( isset( $lng ) && ( $lng instanceof language ) ) ? $lng : array(), $languages_id, $language );

 

 

 

Does that make sense

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wanna install it,but At the first stage,I got a problem.At the catalog/index.php ,My page code is the below:-

 

<?php
/*
 $Id$
 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 http://www.oscommerce.com
 Copyright (c) 2010 osCommerce
 Released under the GNU General Public License
*/
 require('includes/application_top.php');
// the following cPath references come from application_top.php
 $category_depth = 'top';
 if (isset($cPath) && tep_not_null($cPath)) {
   $categories_products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
   $categories_products = tep_db_fetch_array($categories_products_query);
   if ($categories_products['total'] > 0) {
  $category_depth = 'products'; // display products
   } else {
  $category_parent_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " where parent_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
  $category_parent = tep_db_fetch_array($category_parent_query);
  if ($category_parent['total'] > 0) {
    $category_depth = 'nested'; // navigate through the categories
  } else {
    $category_depth = 'products'; // category has no products, but display the 'no products' message
  }
   }
 }
 require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT);
?>
<?php
 if ($category_depth == 'nested') {
 $tab_sel = tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES_NESTED);
 $current_page = FILENAME_CATEGORIES_NESTED;
 require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_top.php');

 include(FILENAME_CATEGORIES_NESTED);
?>
<?php
 } elseif ($category_depth == 'products' || isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) {
 $tab_sel = tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES_LISTING);
 $current_page = FILENAME_CATEGORIES_LISTING;
 require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_top.php');
 include(FILENAME_CATEGORIES_LISTING);
?> 
<?php
 } else { // default page
 $tab_sel = tep_href_link(FILENAME_DEFAULT);
 $current_page = FILENAME_DEFAULT;
 require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_top.php');
 $first_page = true;
?>
<?php echo tep_draw_content_top();?>
<div class="none">
<?php echo tep_draw_title_top();?>
<h1><?php echo HEADING_TITLE; ?></h1>
<?php echo tep_draw_title_bottom();?><br />
</div >
<div class="contentContainer">
<?php
   include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_NEW_PRODUCTS);
   include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_UPCOMING_PRODUCTS);
?>
</div>
<?php echo tep_draw_content_bottom();?>
<?php
 }
 require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_bottom.php');
 require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php');
?>

 

so,I did not find the following code to replace with:-

 

tep_draw_form('filter', FILENAME_DEFAULT, 'get')

 

please guide how to fix it?

 

tnx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi9,

 

I just installed the contribution.

I want to configure it, butt now i get this error:

Call to undefined function tep_call_function() in /admin/configuration.php on line 69

 

Has anybody the same problem or a sollution for this?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem like MrHilsen, but it's more complicated with me because my categories are in hebrew characters, and I cannot replace 1 or 2 characters like nick suggested,

because there are no matching letters in hebrew and english.

so the bottom line is when I install the addon its only working if I press an item, but when I need to go thru categories, it wont work, will give me error unable to load the page.

 

Please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

2,3,1 UTf-8

 

the product name is Felix FL 660 Sarto Lux Ceramic Tabanlı Ütü

but in the address bar

 

product_info.php/felix-660-sarto-lux-ceramic-tabanl-buharl-p-108780

 

ths modification is done

$pattern = ( defined( 'USU5_REMOVE_ALL_SPEC_CHARS' ) && USU5_REMOVE_ALL_SPEC_CHARS == 'true' ) ? "@[^\sa-z0-9]@i" : "@[!#\$%&'\"()\*\+,\-\./:;<=>\?\@\[\]\^_`\{|\}~]+@";

Share this post


Link to post
Share on other sites

if danish, turkish character conversion path does not work, in admin/seourl5/ Enter special character conversions. (Better to use the file based character conversions) write convertions here. enable multi lang support false. than works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everybody,

BIG thanks to FWR Media for this great contrib.

 

I'm osc2.2ms2 and I have successfully replaced the Ultimate SEO by CHemos with this one on my website.

 

everything is fine except the redirections 301, when a product is not found.

 

I dont understand the logic if a product is not found, because desactivated on the admin side.

the result I have is :

->header 301, moved permanently >> new location, is the correct url of the desactivated product,

but on the body part of the website I have the text PRODUCT NOT FOUND.

 

If the product is not found, why tell google a 301 redirect to this not found page ? The page will be crawled by google and indexed with wrong information. Am I Right ?

 

Why an 404 redirect shouldn't be better, for a desactivated product that we may be never have again ?

 

so I tried to put

this code on the product_info.php page :

...
<?php
 if ($product_check['total'] < 1) {

 header("HTTP/1.1 404 Not Found");
	header("Status: 404 Not Found");
?>
....

 

and this on the .htaccess :

ErrorDocument 404 /includes/modules/ultimate_seo_urls5/includes/notfound_404.php

 

 

and the 404 is not showing up . Still 301 redirect when checking with an external tool.

Any idea to show the 404 page ?

 

another question :

this url is not showing me the 404 error page (/includes/modules/ultimate_seo_urls5/includes/notfound_404.php) :

 

http://my-store.com/cool-product-p-1280.html,

Please note the coma after the .html

 

But a ugly apache screen :

Not Found
The requested URL cool-product-p-1280.html, was not found on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.59 (Unix) mod_ssl/2.0.59 OpenSSL/0.9.8g Server at my-store.com Port 80

 

Thanks for your help !

and best wishes !

Sebastien.

Share this post


Link to post
Share on other sites

- installed it / upgraded from Chemos variant in Oscommerce 2.2 ms2 on a Linux Server

- thought everything was fine

- until I clicked on the flag to change to other language ( english )

> then only header parts of the index template get loaded ( the rest is broken = not loaded )

> when I switch back to german works fine again

 

> when I installed dutch as 3rd language I could switch to it without problem

 

( I did everything as advised in the manuals. Even installed the delivered index.php and language box to see if my files are the problem. )

( I tested all kinds of parameters and settings. )

 

Could it be that the problem has something to to with any language_id or charsets mismatch ? (why did it work with chemos version than?)

I need help or advise cause I don´t know what the problem is...

 

I don´t get any php error messages.

Anybody?

Edited by DCore

Share this post


Link to post
Share on other sites

- installed it / upgraded from Chemos variant in Oscommerce 2.2 ms2 on a Linux Server

- thought everything was fine

- until I clicked on the flag to change to other language ( english )

> then only header parts of the index template get loaded ( the rest is broken = not loaded )

> when I switch back to german works fine again

 

> when I installed dutch as 3rd language I could switch to it without problem

 

( I did everything as advised in the manuals. Even installed the delivered index.php and language box to see if my files are the problem. )

( I tested all kinds of parameters and settings. )

 

Could it be that the problem has something to to with any language_id or charsets mismatch ? (why did it work with chemos version than?)

I need help or advise cause I don´t know what the problem is...

 

I don´t get any php error messages.

Anybody?

 

Now suddenly I get an error after trying to switch to english language:

 

Catchable fatal error: Argument 1 passed to aPage_Modules::linkText() must be an array, null given, called in /includes/modules/ultimate_seo_urls5/page_modules/product_info.php on line 170 and defined in /deployment/includes/modules/ultimate_seo_urls5/abstracts/page_modules.php on line 338

 

mmm

Share this post


Link to post
Share on other sites

the parameters are: Choose the uri format > path_rewrite

 

Then I get this error:

 

Catchable fatal error:

Argument 1 passed to aPage_Modules::linkText() must be an array, null given,

called in /includes/modules/ultimate_seo_urls5/page_modules/product_info.php on line 170

and defined in /includes/modules/ultimate_seo_urls5/abstracts/page_modules.php on line 338

 

Any other setting of parameters doesn´t throw an error but stops to build up the pages.

 

strange

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here´s my temporary conclusion for what goes wrong when I switch to english:

 

when the parameters are: Choose how your product link text is made up > p (product name)

the URI is made but the link to the page / product is broken because it´s missing something e.g. the category...

( when the parameters here are: cp it works -!#* but I never needed this combination of categories and product cause it produces to long urls... )

 

Why is this problem only there when I switch to english ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everybody!

 

hmmmm....although I found in this forum several conversations concerning the problem, I didn't find a definitive solution yet. Thats why I want to ask the question one more time:

 

Is there any way to let the both contributions "Ultimate Seo Urls 5" and "Header tags SEO 3.0" work error free together???

 

 

The Problem: I have installed Header tags SEO 3.0. And it works very good as long I have disabled USU 5. When I activate USU5 my header tags disappear and only the default tags are viewed.

 

Thanking you in anticipation for your help!

Edited by shakus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Quick one

 

This add on used to work up until this morning

 

when I was adding new products to my website it was adding it ok but when I clicked on the new product on the front page of my website it was just going to the front page again instead of going to the product info page

 

And I had some one look at it and he said it was the seo url 5 that was the problem

 

He said set it to false and he said it will work so i set it to false and the new product i added worked correctly by when clicking on it - it when to the product info page

 

Does that all make sense

 

Can anyone help with it please or is there a fix for it please

 

Kind Regards

 

Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi thanks for a great contrib it does wonders for seo however

my popup images does not work in my second language setting.. in default it all works fine..

 

the link is: mens/mens_pant.jpg in my second language it adds a /cs at the end like: mens/mens_pant.jpg/cs

how can I get rid off the /cs in the link name?? it is clearly seo url that causes this

 

thanks for a fast reply... losing a lot of customers here

 

I have a similar problem, when I switch to my second language (english), the page doesn´t get loaded completely.

So I was wondering if you solved this problem, or found the reason why it´s dysfunctional ?

 

 

 

( I am thinking about going back and reactivating Chemos Ultimate Seo version and making it work with php 5.3 )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everybody,

  • Have you the same thing as me : an unknown product = 404 page ie : my-store/dummy-p-4333333333.html

I finally prefer to have "product not found".

Do you know how to achieve that ?

 

  • I have some products that are on the main floor of the catalogue. I mean not in any categories. Those products are now generating a 404 page.

Can someone give me a clue to let those products appears normally ?

 

THanks!

Seb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Move them into a category.

 

HTH

 

G

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if someone might give me some clues as to how to fix a problem.

 

I just moved an OSC site from apache1.3 to apache2.2 with php5.3 (64 bit versions) and discovered that I had to in my virtual host section:

 

<Directory /home/sites/www.mysite.com/web>

Options +ExecCGI Indexes FollowSymLinks MultiViews

AllowOverride Options

AllowOverride all

Order allow,deny

allow from all

</Directory>

 

just for any link to work.

 

However all of the links from my categories all wind up pointing to my home page. I know that my .htaccess file is being read. Here's a copy of my .htaccess file.

 

any ideas on why all links wind up pointing to my home page?

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

#ultimate seo# $Id: .htaccess 1739 2007-12-20 00:52:16Z hpdl $

#

# This is used with Apache WebServers

#

# For this to work, you must include the parameter 'Options' to

# the AllowOverride configuration

#

# Example:

#

# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">

# AllowOverride Options

# </Directory>

#

# 'All' with also work. (This configuration is in the

# apache/conf/httpd.conf file)

 

# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet

# Explorer browsers

 

#<IfModule mod_setenvif.c>

# <IfDefine SSL>

# SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \

# nokeepalive ssl-unclean-shutdown \

# downgrade-1.0 force-response-1.0

# </IfDefine>

#</IfModule>

 

# If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the

# following Apache configuration parameter

 

# AcceptPathInfo On

 

# Fix certain PHP values

# (commented out by default to prevent errors occuring on certain

# servers)

 

# php_value session.use_trans_sid 0

# php_value register_globals 1

 

 

# Ultimate SEO URLs BEGIN

Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On

RewriteBase /

 

RewriteCond %{QUERY_STRING} ^options\=(.*)$

RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2%1

RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}

# BOF: "Extra pages-info box w/ admin" support added by faaliyet

RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}

# EOF: "Extra pages-info box w/ admin" support added by faaliyet

RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING}

# Added polls and newsdesk

#RewriteRule ^(.*)-po-([0-9]+).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

# BOF: Faqdesk support added by faaliyet

RewriteRule ^(.*)-f-(.*).html$ faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-fc-(.*).html$ faqdesk_index.php?faqPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-fri-(.*).html$ faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-fra-(.*).html$ faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

# EOF: Faqdesk support added by faaliyet

# Ultimate SEO URLs END

 

# Block Bad Bots

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^BlackWidow [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Bot\ mailto:craftbot@yahoo.com [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ChinaClaw [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Custo [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^DISCo [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Download\ Demon [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^eCatch [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EirGrabber [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailSiphon [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailWolf [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Express\ WebPictures [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ExtractorPro [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EyeNetIE [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^FlashGet [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetRight [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetWeb! [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go!Zilla [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go-Ahead-Got-It [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GrabNet [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Grafula [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^HMView [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} HTTrack [NC,OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Stripper [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Sucker [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} Indy\ Library [NC,OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^InterGET [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Internet\ Ninja [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JetCar [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JOC\ Web\ Spider [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^larbin [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^LeechFTP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mass\ Downloader [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^MIDown\ tool [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mister\ PiX [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Navroad [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NearSite [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetAnts [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetSpider [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Net\ Vampire [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetZIP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Octopus [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Explorer [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Navigator [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^PageGrabber [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Papa\ Foto [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pavuk [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pcBrowser [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^RealDownload [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ReGet [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SiteSnagger [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SmartDownload [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperBot [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperHTTP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Surfbot [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^tAkeOut [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Teleport\ Pro [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^VoidEYE [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Image\ Collector [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Sucker [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebAuto [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebCopier [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebFetch [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebGo\ IS [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebLeacher [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebReaper [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebSauger [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ eXtractor [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ Quester [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebStripper [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebWhacker [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebZIP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Wget [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Widow [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WWWOFFLE [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Xaldon\ WebSpider [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Zeus

RewriteRule .* - [F]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should it not be

 

RewriteBase /web/

 

Cheers

 

G

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should it not be

 

RewriteBase /web/

 

Cheers

 

G

 

 

thanks for the idea but that did not work and yielded:

 

 

The requested URL /web/index.php was not found on this server. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.mysite.com Port 80

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now suddenly I get an error after trying to switch to english language:

 

Catchable fatal error: Argument 1 passed to aPage_Modules::linkText() must be an array, null given, called in /includes/modules/ultimate_seo_urls5/page_modules/product_info.php on line 170 and defined in /deployment/includes/modules/ultimate_seo_urls5/abstracts/page_modules.php on line 338

 

mmm

#3560, #3561,#3562, #3563, SOLVED:

So in my second language there just were no entries (or NULL) in the database table in some fields of: product_description.

The reason is, I just didn´t translate all titles from one language into the other etc. .

So the php-part didn´t get something to build the URL´s from and immediately stopped to work...

A hint to the solution or an explanation can be found here:

http://forums.oscomm...ost__p__1553919

 

Many Thanks.

Edited by DCore

Share this post


Link to post
Share on other sites

- installed it / upgraded from Chemos variant in Oscommerce 2.2 ms2 on a Linux Server

- thought everything was fine

- until I clicked on the flag to change to other language ( english )

> then only header parts of the index template get loaded ( the rest is broken = not loaded )

> when I switch back to german works fine again

 

> when I installed dutch as 3rd language I could switch to it without problem

 

( I did everything as advised in the manuals. Even installed the delivered index.php and language box to see if my files are the problem. )

( I tested all kinds of parameters and settings. )

 

Could it be that the problem has something to to with any language_id or charsets mismatch ? (why did it work with chemos version than?)

I need help or advise cause I don´t know what the problem is...

 

I don´t get any php error messages.

Anybody?

http://forums.oscommerce.com/topic/336702-ultimate-seo-urls-5-by-fwr-media/page__view__findpost__p__1553919

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed this and works great, however my store has 50k+ items and I've finally narrowed down to something with the seo urls being enabled causing the site to time out and overload the server. The cache is on filesystem, tried database....still same result. Anyone have same issues or have ANY idea on how I can solve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now