Jump to content
FWR Media

ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

Recommended Posts

1. what is the differences between "rewrite" and "path_rewrite" mode?

 

Read page 71 post #2452

 

2. by default USU5 PRO uses "sqlite" as cache system. It is the better system? Sometimes when i browse my store, i get this "WARNING" :

Warning: SQLiteDatabase::query() [sqlitedatabase.query]: column cache_name is not unique in /web/htdocs/www.***.**/home/shop/includes/modules/ultimate_seo_urls5/cache_system/sqlite.php on line 101 

How i can fix that?

 

Change the cache system to file while I look into this.

 

3. If i choose "mysql" as cache system, i will get ever the same error that i get with normal USU5 :

 

For some reason mysql is not available with your code, I can't replicate this.

 

4. i saw that many user had the problem to modify in "catalog/index.php" file. I too... I have "tep_draw_form('filter', FILENAME_DEFAULT, 'get')" between tag comments // optional Product List Filter /* */ in yellow words. So i think that if i modify the code it actually didn't do any effect.

I have 4 "FILENAME_DEFAULT" pieces of code in index.php. eg.

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT); 

 

Do i have to modify "FILENAME_DEFAULT" with "tep_href_link( FILENAME_DEFAULT )" in all 4 parts?

 

Thanks, you are the best.

 

No you don't need to change anything other than the instructions. tep_draw_form('filter', FILENAME_DEFAULT, 'get') should use the tep_href_link() function.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've set the following parameters in the admin panel:

 

seo_urls_parameters.png

 

Do an .htaccess must exists?

 

And if yes can I use the the following:

 

# If you are getting errors you may need to comment this out like ..

# Options +FollowSymLinks

Options +SymLinksIfOwnerMatch

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On

 

# RewriteBase instructions

# Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below.

# http://www.mysite.com = RewriteBase /

# http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/

# http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/

 

# Change RewriteBase using the instructions above

RewriteBase /

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-p-([0-9]+).html$ product_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-c-([0-9_]+).html$ categories.php [NC,L,QSA] (this is a new module)

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-m-([0-9]+).html$ manufacture.php [NC,L,QSA] (this is a new module)

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php [NC,L,QSA]

# Articles contribution

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-t-([0-9_]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-au-([0-9]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-a-([0-9]+).html$ article_info.php [NC,L,QSA]

# Information pages

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-i-([0-9]+).html$ information.php [NC,L,QSA]

# Links contribution

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-links-([0-9_]+).html$ links.php [NC,L,QSA]

# Newsdesk contribution

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-n-([0-9]+).html$ newsdesk_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-nc-([0-9]+).html$ newsdesk_index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-nri-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-nra-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_article.php [NC,L,QSA]

 

Roberto

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Do an .htaccess must exists?

 

 

The .htaccess is in extras/htaccess.txt the instructions are in the documentation.

 

Yes you need RewriteRules for path_rewrite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your fast reply.

 

Now i have the last question for you :

 

Do you can suggest me a dynamic sitemap generator that works fine with USU5 PRO ?

 

I have a sitemap that didn't generate a corret SEO link.

Example : "http://**.**.**/shop/product_info.php?products_id=2145" instead of SEO link "http://**.**.**/shop/name-of-product-p2145.html"

 

How i can fix that?

 

 

 

Read page 71 post #2452

 

 

 

Change the cache system to file while I look into this.

 

 

 

For some reason mysql is not available with your code, I can't replicate this.

 

 

 

No you don't need to change anything other than the instructions. tep_draw_form('filter', FILENAME_DEFAULT, 'get') should use the tep_href_link() function.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your fast reply.

 

Now i have the last question for you :

 

Do you can suggest me a dynamic sitemap generator that works fine with USU5 PRO ?

 

 

URLs will work correctly just so long as the script uses the correct tep_href_link() link wrapper function.

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please don't keep multiple posting.

 

The problem is the image names ...

 

BUG%20304%20BUG0%20BLK%20RED.jpg

 

file and image names should not have spaces, name them like ..

 

bug_304_bug0_blk_red.jpg

 

First let me just say that I am not multiple posting I am just trying to get some help for the problem that I have when this contribution is turned on.

 

I changed the image name to bug_304_bug0_blk_red.jpg and I even tried changing it to bug304bug0blkred.jpg but my popup images still open in a new tab/window when the contribution is turned on.

 

Can someone help me with this please. Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately Today i open my store and saw blank page with this error :

 

Warning: SQLiteDatabase::query() [sqlitedatabase.query]: no such table: usu_cache in /web/htdocs/www.***.**/home/shop/includes/modules/ultimate_seo_urls5/main/usu5.php on line 301

Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /web/htdocs/www.***.**/home/shop/includes/modules/ultimate_seo_urls5/main/usu5.php on line 302 

 

After two day with USU5 PRO i already got that error. So i have big problem with my customer... 0 sell , 0 visitators, 0 orders

 

I have immediately reset cache, choose "file" as cache system and now my store works but i fear that in 1-2 day will have the same problem.

 

So please help me to use "mysql" cache system, it is the better system for me or give me a solution.

 

If i choose "mysql" as cache system, my store works correctly... i saw all products but on footer of any pages i get this "warning" that not is an error.. so i think that it is a small fix to do :

 

Warning: mysql_real_escape_string(): 7 is not a valid MySQL-Link resource in /web/htdocs/www.***.**/home/shop/includes/functions/database.php on line 132

Warning: mysql_real_escape_string(): 7 is not a valid MySQL-Link resource in /web/htdocs/www.***.**/home/shop/includes/functions/database.php on line 132

Warning: mysql_query(): 7 is not a valid MySQL-Link resource in /web/htdocs/www.***.**/home/shop/includes/functions/database.php on line 44
-

INSERT INTO `usu_cache` (cache_name, cache_data, cache_date) VALUES ('', '', '2011-02-03 03:42:34')

[TEP STOP]

 

 

If you want I can paste my "database.php" code file.

 

Thanks in advance.

Edited by Predator123

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am determined to solve my problem with Ultimate SEO and osCMax Urls5 Pro, I do not understand why the web server goes into loop when I ask for a link like this:

 

http://vm0204.cs02.seeweb.it/a-m-4.html

 

with this rewrite rule:

 

RewriteRule ^(.*)- m-([0-9] +). manufacture.php $ html? manufacturers_id = $ 2 &% {QUERY_STRING}

 

So in the web logs I see a loop:

 

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:18 +0100] "GET /a-m-4.html HTTP/1.1" 301 3020 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:18 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:18 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:19 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:20 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

89.221.130.11 - - [04/Feb/2011:14:01:21 +0100] "GET /cufrol-frantoi-oleari-m-4.html HTTP/1.1" 301 3019 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; it; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 BTRS30464 Firefox/3.6.13 GTB7.1"

 

Have some ideas to help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Robert,

 

USU5 Pro contribution works fine and is very helpful for my shop.

 

I use the uri rewrite option and today I had a look at the apache rewrite.log:

 

Not only the *.php and *.html are checked for rewriting but also each and every *.gif, *.png. *.jpg ...

That means hundreds of images are tested against every RewriteRule.

 

For speed reasons I added the following lines into my htaccess-file:

 

after:

 

RewriteEngine On

RewriteBase /

 

I added:

<FilesMatch "\.(ico|pdf|flv|jpg|jpeg|png|gif|js|css|swf)$">

RewriteEngine Off

</FilesMatch>

 

I tested it for a while and didn't find any problems. The "rewrite.log" is much smaller now and pages are shown a little faster.

 

Do you think adding these few lines to htaccess could have any unwanted side-effects?

 

Thank you very much again for your USU5 Pro contribution.

 

Manfred

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Robert,

 

USU5 Pro contribution works fine and is very helpful for my shop.

 

I use the uri rewrite option and today I had a look at the apache rewrite.log:

 

Not only the *.php and *.html are checked for rewriting but also each and every *.gif, *.png. *.jpg ...

That means hundreds of images are tested against every RewriteRule.

 

For speed reasons I added the following lines into my htaccess-file:

 

after:

 

RewriteEngine On

RewriteBase /

 

I added:

<FilesMatch "\.(ico|pdf|flv|jpg|jpeg|png|gif|js|css|swf){:content:}quot;>

RewriteEngine Off

</FilesMatch>

 

I tested it for a while and didn't find any problems. The "rewrite.log" is much smaller now and pages are shown a little faster.

 

Do you think adding these few lines to htaccess could have any unwanted side-effects?

 

Thank you very much again for your USU5 Pro contribution.

 

Manfred

 

No immediate problem springs to mind.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Seems we got everything working well now except for one thing. The error_log file on the server is showing this:

 

[04-Feb-2011 00:00:05] PHP Fatal error: Call to a member function store() on a non-object in /home/public_html/includes/modules/ultimate_seo_urls5/main/usu5.php on line 78

 

line 78 says this: $this->getVar( 'cache' )->store( $this->getVar( 'registry' )->store() );

 

Please tell us how to fix it?

 

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am determined to solve my problem with Ultimate SEO and osCMax Urls5 Pro, I do not understand why the web server goes into loop when I ask for a link like this:

 

http://vm0204.cs02.s...b.it/a-m-4.html

 

with this rewrite rule:

 

RewriteRule ^(.*)- m-([0-9] +). manufacture.php $ html? manufacturers_id = $ 2 &% {QUERY_STRING}

 

 

Have some ideas to help me?

 

The problem isn't USU5 PRO or osCMax, the problem is that the RewriteRule is garbage. Also you cannot create new modules that use already existing dependency keys ( like -m- ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately Today i open my store and saw blank page with this error :

 

 

If you want I can paste my "database.php" code file.

 

Thanks in advance.

 

Mark you are the only person experiencing this problem so I can't replicate it. It must be related to the code on your site.

 

E.g. The MySQL connection is being closed in your code prior to the USU5 class being destroyed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Robert,

 

I get this message as a customer when I'm redirected to my page after payment:

Fatal error: Call to undefined function tep_draw_button() in ...

 

I think I saw the same error that RandyR posted for a second or two before it redirected me to the Fatal error: Call to undefined function tep_draw_button() in error message.

 

Can I maybe send you the payment module, so you can have a look at the code?

Some of my Seo Urls 5 Pro settings are:

uri format: rewrite

Force www.mysite.com/ when www.mysite.com/index.php: true

 

I have multi language support currently disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Robert,

 

I get this message as a customer when I'm redirected to my page after payment:

Fatal error: Call to undefined function tep_draw_button() in ...

 

I think I saw the same error that RandyR posted for a second or two before it redirected me to the Fatal error: Call to undefined function tep_draw_button() in error message.

 

Can I maybe send you the payment module, so you can have a look at the code?

Some of my Seo Urls 5 Pro settings are:

uri format: rewrite

Force www.mysite.com/ when www.mysite.com/index.php: true

 

I have multi language support currently disabled.

 

undefined function tep_draw_button() has nothing whatsoever to do with USU5 PRO.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok ok but if i totally disable the cache?! What do you think? Is it good?

 

Mark you are the only person experiencing this problem so I can't replicate it. It must be related to the code on your site.

 

E.g. The MySQL connection is being closed in your code prior to the USU5 class being destroyed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

First let me just say that I am not multiple posting I am just trying to get some help for the problem that I have when this contribution is turned on.

 

I changed the image name to bug_304_bug0_blk_red.jpg and I even tried changing it to bug304bug0blkred.jpg but my popup images still open in a new tab/window when the contribution is turned on.

 

Can someone help me with this please. Thanks in advance.

 

You need to post this in the support forum of the other contribution because USU5 is doing one thing only, and it is doing it correctly, producing the following link via the standard tep_href_link() function.

 

http://goddess75.com/images/BUG 304 BUG0 BLK RED.jpg?Bugs Bunny Kids Jacket

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites

undefined function tep_draw_button() has nothing whatsoever to do with USU5 PRO.

I have uninstalled USU5 and still get that same error. I will contact the developer of the module.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Robert,

 

I added PRO_r197. replacing v22d_4.

 

I saw one of your posts somewhere basically talking about the gotcha with the URL and google seeing an issue with this in webmastrer tools. i.e

my-product-p-100.html can be manipulated to

mybull-p-100.html or worse -p-100.html and it would still get to the product page.

Well i saw this issue in webmaster tools and also some other with the category rewrites.

 

I believe it went on saying that version 5 resolves this issue.

 

I would appreciate it if I could i get clarification on my results. At the moment the following happens.

i.e

my-product-p-100.html is fine

-p-100.html returns a 404

my-insertbullhere-p-100.html redirect to the product page @ my-product-p-100.html

 

Not sure if this is completely right or not.

 

Also just clarifying that category rewrites have or have not been affected by this contrib?

as I am getting duplicate content i.e

my-category-c-41_44.html &

my-category-c-_44.html

 

thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

my-product-p-100.html is fine

-p-100.html returns a 404

my-insertbullhere-p-100.html redirect to the product page @ my-product-p-100.html

 

Not sure if this is completely right or not.

 

This is correct: -

  • my-product-p-100.html - is obviously the correct URI for the product and so works.
  • -p-100.html - is obviously a bad URI as it has no product name so this returns a 404
  • my-insertbullhere-p-100.html - this is a good example of where a product name has changed and will 301 redirect to the new URI

 

as I am getting duplicate content i.e

my-category-c-41_44.html &

my-category-c-_44.html

 

my-category-c-_44.html is worrying. Looks to me like a corrupted database where the category in the DB has a parent but the parent itself does not exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After installing Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r197:

 

The product descriptions factions are not the same.

 

For example, the following description now appears:

 

Plain SUEDE-LINED dress belt. Standard sizes range from 28†to 50â€, with larger sizes available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Standard belt width is 1 ½â€, but 1 ¼†and 1 ¾†widths are available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Please specify size and width. Stiffener may be added for an additional charge. May be ordered in tan or black.

 

Instead of the following:

 

Plain SUEDE-LINED dress belt. Standard sizes range from 28” to 50”, with larger sizes available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Standard belt width is 1 ½”, but 1 ¼” and 1 ¾” widths are available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Please specify size and width. Stiffener may be added for an additional charge. May be ordered in tan or black.

 

Do you know what might be happening? I am starting to look into it.

 

Thanks,

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had to change the apache rewrite rules below:

 

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-p-([0-9]+).html$ product_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-c-([0-9_]+).html$ index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-m-([0-9]+).html$ index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php [NC,L,QSA]

# Articles contribution

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-t-([0-9_]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-au-([0-9]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-a-([0-9]+).html$ article_info.php [NC,L,QSA]

# Information pages

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-i-([0-9]+).html$ information.php [NC,L,QSA]

# Links contribution

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-links-([0-9_]+).html$ links.php [NC,L,QSA]

# Newsdesk contribution

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-n-([0-9]+).html$ newsdesk_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-nc-([0-9]+).html$ newsdesk_index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-nri-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^([a-z0-9-/]+)-nra-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_article.php [NC,L,QSA]

 

To the following:

 

RewriteRule ^(.*)-c-([0-9_]+).html$ /index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-p-([0-9]+).html$ product_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-c-([0-9_]+).html$ index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-m-([0-9]+).html$ index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php [NC,L,QSA]

# Articles contribution

RewriteRule ^(.*)-t-([0-9_]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-au-([0-9]+).html$ articles.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-a-([0-9]+).html$ article_info.php [NC,L,QSA]

# Information pages

RewriteRule ^(.*)-i-([0-9]+).html$ information.php [NC,L,QSA]

# Links contribution

RewriteRule ^(.*)-links-([0-9_]+).html$ links.php [NC,L,QSA]

# Newsdesk contribution

RewriteRule ^(.*)-n-([0-9]+).html$ newsdesk_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-nc-([0-9]+).html$ newsdesk_index.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-nri-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_info.php [NC,L,QSA]

RewriteRule ^(.*)-nra-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_article.php [NC,L,QSA]

 

To get the rewriting to work. It didn't like the "/" in the original reqular expressions. I am using GoDaddy linux hosting with Apache/1.3.33.

 

Do you see a problem with making these changes?

 

Thanks,

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

After installing Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r197:

 

The English substitution file isn't being used any longer:

 

For example, the following menu appears now:

 

HEADER_TITLE_TOP HEADER_TITLE_CART_CONTENTS | HEADER_TITLE_CHECKOUT | HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT

 

Instead of the following:

 

Home Cart Contents | Checkout | My Account

 

Do you know what might be happening? I am starting to look into it.

 

Thanks,

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

After installing Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r197:

 

The product descriptions factions are not the same.

 

For example, the following description now appears:

 

Plain SUEDE-LINED dress belt. Standard sizes range from 28†to 50â€, with larger sizes available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Standard belt width is 1 ½â€, but 1 ¼†and 1 ¾†widths are available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Please specify size and width. Stiffener may be added for an additional charge. May be ordered in tan or black.

 

Instead of the following:

 

Plain SUEDE-LINED dress belt. Standard sizes range from 28” to 50”, with larger sizes available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Standard belt width is 1 ½”, but 1 ¼” and 1 ¾” widths are available by NONRETURNABLE SPECIAL ORDER ONLY. Please specify size and width. Stiffener may be added for an additional charge. May be ordered in tan or black.

 

Do you know what might be happening? I am starting to look into it.

 

Thanks,

Mark

 

I figure this out. I replaced the following line in the instructions instead of adding the new code above it.

 

// include the language translations

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php');

 

Thanks,

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×