Jump to content
Jack_mcs

Google XML Sitemap SEO

Recommended Posts

The permission is the same as images. Even tried using 755 instaed of 777. After using the (alternate) sitemap, this is what I get now.

It is probably a problem with the configure file. Please see the troubleshooting posts in the first few pages of this thread (as I recall).

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
It is probably a problem with the configure file. Please see the troubleshooting posts in the first few pages of this thread (as I recall).

 

Jack

 

 

Did try steps throughout the first few pages. With the changes, came the error as they each received.

 

Here is section of my configure.php code:

 

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

 

define('DIR_WS_IMAGES', 'store_images/images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/home/xxxxxxxxxx/public_html/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

Share this post


Link to post
Share on other sites

You left out the top parts of the configure file, which is the most important in this case.

 

I don't understand what "came the error as they each received" means. If you made those changes, then there should have been a lot of extra text printed. You should copy that here.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I entered the below code after

$filename .= '.xml';

 

with this:

echo 'Opening '.$filename. '<br>FS_CAT '.DIR_FS_CATALOG. '<br>Server ' . HTTP_SERVER . '<br>Save Path '. $this->savepath . '<br>WS_CAT '. DIR_WS_HTTP_CATALOG.' <br>';

 

This is the results:

Opening   /home/brsgift/public_html/sitemapproducts.xmlFS_CAT	/home/brsgift/public_html/Server	http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT	/ Write /home/brsgift/public_html/sitemapproducts.xmlGenerated Google Product Sitemap Successfully

Opening   /home/brsgift/public_html/sitemapcategories.xmlFS_CAT	/home/brsgift/public_html/Server	http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT	/ Write /home/brsgift/public_html/sitemapcategories.xmlGenerated Google Category Sitemap Successfully

Google Sitemap Manufacturers not generated - no Manufacturers found!

Opening   /home/brsgift/public_html/sitemapspecials.xmlFS_CAT	/home/brsgift/public_html/Server	http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT	/ Write /home/brsgift/public_html/sitemapspecials.xmlGenerated Google Specials Sitemap Successfully

Opening   /home/brsgift/public_html/sitemapindex.xmlFS_CAT	/home/brsgift/public_html/Server	http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT	/ Write /home/brsgift/public_html/sitemapindex.xmlGenerated Google Sitemap Index Successfully

CONGRATULATIONS! All files generated successfully.

If you have not already submitted the sitemap index to Google click the link below.
Before you do I HIGHLY recommend that you view the XML files to make sure the data is correct.

http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fbrs-giftshop.com%2Fsitemapindex.xml

For your convenience here is the CRON command for your site:
php /home/brsgift/public_html/googlesitemap/index.php

Here is your sitemap index: http://brs-giftshop.com/sitemapindex.xml
Here is your product sitemap: http://brs-giftshop.com/sitemapproducts.xml
Here is your category sitemap: http://brs-giftshop.com/sitemapcategories.xml
Here is your specials sitemap: http://brs-giftshop.com/sitemapspecials.xml

 

This id my config file:

define('HTTP_SERVER', 'http://brs-giftshop.com');

define('HTTPS_SERVER', 'https://brs-giftshop.com');

define('ENABLE_SSL', true);

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'brs-giftshop.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'brs-giftshop.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

 

define('DIR_WS_IMAGES', 'store_images/images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/home/xxxxxxx/public_html/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please see the posts on the first page. You didn't make the edits as instructed on that page.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have problem with Manufacturers xml, I know that in this forum there is the solution but I am lost. Can anyone give me the link of solution post?

Bye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did all steps that others have done, to correct the problem, on the first two pages. This still my results when I run http://brs-giftshop.com/googlesitemap/index.php

 

Opening /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapproducts.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/content/u/n/i/uniquexme/html/WS_CAT / ERROR: Google Product Sitemap Generation FAILED!

 

Opening /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapcategories.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/content/u/n/i/uniquexme/html/WS_CAT / ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED!

 

ERROR: Google Manufacturers Sitemap Generation FAILED!

 

Opening /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapspecials.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/content/u/n/i/uniquexme/html/WS_CAT / ERROR: Google Specials Sitemap Generation FAILED!

 

Opening /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapindex.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/content/u/n/i/uniquexme/html/WS_CAT / ERROR: Google Sitemap Index Generation FAILED!

 

Array

(

[QUERY] => Array

(

[PRODUCTS] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 1264

)

 

[CATEOGRY] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 45

)

 

[MANUFACTURERS] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 1

)

 

[sPECIALS] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 19

)

 

)

 

[sAVE_FILE_XML] => Array

(

[0] => Array

(

[file] => /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapproducts.xml

[status] => failure

[file_exists] => false

)

 

[1] => Array

(

[file] => /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapcategories.xml

[status] => failure

[file_exists] => false

)

 

[2] => Array

(

[file] => /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapspecials.xml

[status] => failure

[file_exists] => false

)

 

[3] => Array

(

[file] => /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapindex.xml

[status] => failure

[file_exists] => false

)

 

)

 

)

 

Not sure if this will help, this is what is in my error_log:

 

[06-Jun-2009 20:15:44] PHP Warning: fopen(/home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapspecials.xml) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brsgift/public_html/googlesitemap/sitemap.class.php on line 307

[06-Jun-2009 20:15:44] PHP Warning: fopen(/home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapindex.xml) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brsgift/public_html/googlesitemap/sitemap.class.php on line 307

[07-Jun-2009 00:00:04] PHP Warning: fopen(/home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapproducts.xml) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brsgift/public_html/googlesitemap/sitemap.class.php on line 307

[07-Jun-2009 00:00:05] PHP Warning: fopen(/home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapcategories.xml) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brsgift/public_html/googlesitemap/sitemap.class.php on line 307

[07-Jun-2009 00:00:05] PHP Warning: fopen(/home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapspecials.xml) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brsgift/public_html/googlesitemap/sitemap.class.php on line 307

[07-Jun-2009 00:00:05] PHP Warning: fopen(/home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapindex.xml) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brsgift/public_html/googlesitemap/sitemap.class.php on line 307

 

This is only last few entries in my error_log

 

This the top section of my includes/configure.php:

 

Released under the GNU General Public License

*/

 

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'http://brs-giftshop.com');

define('HTTPS_SERVER', 'https://brs-giftshop.com');

define('ENABLE_SSL', true);

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'brs-giftshop.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'brs-giftshop.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

 

define('DIR_WS_IMAGES', 'store_images/images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

I do not know I am doing wrong. I would be curious what other members have in their sitemap_class file. I even have the latest update.

 

Thanks.

 

Bennett

Edited by blr044

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did all steps that others have done, to correct the problem, on the first two pages. This still my results when I run http://brs-giftshop.com/googlesitemap/index.php

 

I do not know I am doing wrong. I would be curious what other members have in their sitemap_class file. I even have the latest update.

There is something wrong with your configure file. The output shows

Opening /home/content/u/n/i/uniquexme/html/sitemapproducts.xml

FS_CAT /home/brsgift/public_html/

 

Those are to two different server setups. You need to fix that before this contribution will work.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found the error in googlesitemap/sitemap_class.php. I have section of code that file below:

 

function GoogleSitemap($host, $user, $db, $pass){

$this->DB = new MySQL_Database($host, $user, $db, $pass);

$this->filename = "sitemap";

 

if (($pos = strpos(DIR_FS_CATALOG, "googlesitemap")) !== FALSE) //fix for when path is gotten by dirname($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_FILENAME'

{ //it includes the google sitemap directory so remove it

$pos = strlen("googlesitemap"); //not returning right above - quick fix for now

$this->savepath = substr(DIR_FS_CATALOG, 0, - $pos - 1);

$this->savepath .= (substr($this->savepath, 0, -1) !== '/') ? '/' : ''; //append a slash if needed

}

else

$this->savepath = DIR_FS_CATALOG . (substr(DIR_FS_CATALOG, 0, -1) !== '/') ? '/' : '';

 

$this->savepath = '/home/brsgift/public_html/';

 

$this->base_url = HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG;

$this->debug = array();

} # end class constructor

 

/**

* Function to save the sitemap data to file as either XML or XML.GZ format

* @author Bobby Easland

* @version 1.1

 

After correcting saver path, I ran it again. Here is the results:

 

Opening /home/brsgift/public_html/sitemapproducts.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT / Write /home/brsgift/public_html/sitemapproducts.xmlGenerated Google Product Sitemap Successfully

 

Opening /home/brsgift/public_html/sitemapcategories.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT / Write /home/brsgift/public_html/sitemapcategories.xmlGenerated Google Category Sitemap Successfully

 

ERROR: Google Manufacturers Sitemap Generation FAILED!

 

Opening /home/brsgift/public_html/sitemapspecials.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT / Write /home/brsgift/public_html/sitemapspecials.xmlGenerated Google Specials Sitemap Successfully

 

Opening /home/brsgift/public_html/sitemapindex.xmlFS_CAT /home/brsgift/public_html/Server http://brs-giftshop.comSave Path /home/brsgift/public_html/WS_CAT / Write /home/brsgift/public_html/sitemapindex.xmlGenerated Google Sitemap Index Successfully

 

Array

(

[QUERY] => Array

(

[PRODUCTS] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 1264

)

 

[CATEOGRY] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 45

)

 

[MANUFACTURERS] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 1

)

 

[sPECIALS] => Array

(

[sTATUS] => success

[NUM_ROWS] => 19

)

 

)

 

[sAVE_FILE_XML] => Array

(

[0] => Array

(

[file] => /home/brsgift/public_html/sitemapproducts.xml

[status] => success

[file_exists] => true

)

 

[1] => Array

(

[file] => /home/brsgift/public_html/sitemapcategories.xml

[status] => success

[file_exists] => true

)

 

[2] => Array

(

[file] => /home/brsgift/public_html/sitemapspecials.xml

[status] => success

[file_exists] => true

)

 

[3] => Array

(

[file] => /home/brsgift/public_html/sitemapindex.xml

[status] => success

[file_exists] => true

)

 

)

 

)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

great contrib, thanks.

 

Just some questions here.

 

When the 5 xml files are generated, should I send them all to google? I send them all through webmaster tools.

 

Also for 2 of them:

 

sitemapindex.xml

sitemapspecials.xml

 

I got warnings: something repated to URLs priority being the same in these 2 indeces. How can I solve this problem?

 

My site has two language versions, english and bulgarian. In the sitemapspecials.xml I can see 2 links to one same product. Which is OK since I have only one product in the special category. So I asume the 2 same links are for the 2 languages. I the sitemapproducts.xml though I have only 5 links to products, having only 5 products in the store now. Shouldnt they be 10, 5 time 2 for every language?

 

Thanks a lot.


OSC beginner

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi all,

 

great contrib, thanks.

 

Just some questions here.

 

When the 5 xml files are generated, should I send them all to google? I send them all through webmaster tools.

If you don't see instructions when you create the sitemaps then you have a broken installation. If you do, then they tell you what to do.

Also for 2 of them:

 

sitemapindex.xml

sitemapspecials.xml

 

I got warnings: something repated to URLs priority being the same in these 2 indeces. How can I solve this problem?

Asked and answered serveral times in this thread. Please use the search option at the bottom to find the answer.

My site has two language versions, english and bulgarian. In the sitemapspecials.xml I can see 2 links to one same product. Which is OK since I have only one product in the special category. So I asume the 2 same links are for the 2 languages. I the sitemapproducts.xml though I have only 5 links to products, having only 5 products in the store now. Shouldnt they be 10, 5 time 2 for every language?

The code will only create the maps in the current chosen language. Google is able to find the same links in the different languages so one map should be enough. I toyed with the idea of adding an option to create sitemaps for all of the languages but that would require using the name of the language in the url (like language=de) and google considers those duplicate pages and may block them, as well as the main page, unless the canonical is used, which defeats the purpose of the extra maps. So you should add that meta tag to your product pages. The only way I know of at the moment to do it in an orderly manner is to install the Header Tags SEO contribution. Then let google sort out the various links.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
If you don't see instructions when you create the sitemaps then you have a broken installation. If you do, then they tell you what to do.

 

Asked and answered serveral times in this thread. Please use the search option at the bottom to find the answer.

 

The code will only create the maps in the current chosen language. Google is able to find the same links in the different languages so one map should be enough. I toyed with the idea of adding an option to create sitemaps for all of the languages but that would require using the name of the language in the url (like language=de) and google considers those duplicate pages and may block them, as well as the main page, unless the canonical is used, which defeats the purpose of the extra maps. So you should add that meta tag to your product pages. The only way I know of at the moment to do it in an orderly manner is to install the Header Tags SEO contribution. Then let google sort out the various links.

 

Jack

 

 

I see the instructions OK. It suggests only sitemapindex.xml to be submitted. Well I am a bit confused - do I submit all xmls or only sitemapindex.xml because I see people seem to submit all xmls - even the guy with the priority problem (in the screenshot) have them all in the screenshot.

In the same note my screenshot is the same as his in post 88. My sitemapindex.xml has only 4 links and google pick up 318. Please suggest how to get round the priority problem.

Thanks a lot.


OSC beginner

Share this post


Link to post
Share on other sites
I see the instructions OK. It suggests only sitemapindex.xml to be submitted. Well I am a bit confused - do I submit all xmls or only sitemapindex.xml because I see people seem to submit all xmls - even the guy with the priority problem (in the screenshot) have them all in the screenshot.

In the same note my screenshot is the same as his in post 88. My sitemapindex.xml has only 4 links and google pick up 318. Please suggest how to get round the priority problem.

Thanks a lot.

Yes, submit them all.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes, submit them all.

 

Jack

 

Thanks a lot. I did some reading in google and it makes me even more confised. It seems it accepts either - an xmlindex file only containign links to other index files or all index files (in this case I am not sure if we need the summary one). It roughly depends on the number of links in the index file. If there are more than 50000 links, split into smaller xmls and list them in sitemapindex.xml.

If I send them all should I send the sitemapindex.xml also or just the other 4.


OSC beginner

Share this post


Link to post
Share on other sites
If I have only one Manufacturer and I go http://www.catinipipe.com/googlesitemap/index.php I see the message "ERROR: Google Manufacturers Sitemap Generation FAILED!"

If I have two or more Manufacturers and I go to the same link all work correctly.

Can I do a change to see working contribution with only one Manufacturer?

Bye

I don't see anything in the code that would cause that. But there are two manufacturers tables in the database and sometimes only one gets updated. That may be the problem here. If you add a new manfacturer in admin it should fill in the tables correctly. Then try deleting the first one and see if the sitemap code works correctly.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack

 

yet again some more quality work from you, thanks :)

 

Im wondering if there is a way to cover faq desk and helpdesk addons within the sitemap system and if possible any other additional files in the store?

 

I was using the google python sitemap generator myself but it doesnt handle the seo friendly redirects for the faqdesk and helpdesk modules

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it is possible but too much work, from a support point of view, to handle all of the various contributions. I'll see if I can find a way to generalize it so one pience of code works with more than one contribution.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
If I have only one Manufacturer and I go http://www.catinipipe.com/googlesitemap/index.php I see the message "ERROR: Google Manufacturers Sitemap Generation FAILED!"

If I have two or more Manufacturers and I go to the same link all work correctly.

Can I do a change to see working contribution with only one Manufacturer?

Bye

 

Jack I have the exact same problem but with the Specials. If one special is present the XML generation fails however with two Specials or more it works fine. Apart from that it's an excellent contribution.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
If I have only one Manufacturer and I go http://www.catinipipe.com/googlesitemap/index.php I see the message "ERROR: Google Manufacturers Sitemap Generation FAILED!"

If I have two or more Manufacturers and I go to the same link all work correctly.

Can I do a change to see working contribution with only one Manufacturer?

Bye

 

I believe the problem of only 1 entry is caused by the following code at around lines: 424, 468, 512, 599 in googlesitemap/sitemap.class.php

 

if ( sizeof($container) > 1 )

 

Should be changed to:

 

if ( sizeof($container) > 0 )

 

Thanks

 

Steve

Edited by steve86

Share this post


Link to post
Share on other sites
I believe the problem of only 1 entry is caused by the following code at around lines: 424, 468, 512, 599 in googlesitemap/sitemap.class.php

 

if ( sizeof($container) > 1 )

 

Should be changed to:

 

if ( sizeof($container) > 0 )

 

Thanks

 

Steve

 

Yes, after change in code at around lines: 424, 468, 512, 559 in googlesitemap/sitemap.class.php the contribution work well also with one Manufacturer. I think that this modify can add on next full package of contribution.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should the sitemaps be generated in catalog/googlesitemap/ ??

 

here's the result of running localhost:8888/googlesitemap/index.php

 

Write /Users/XXXXX/Sites/CCY/googlesitemap/sitemapproducts.xml

Generated Google Product Sitemap Successfully

 

Write /Users/XXXXX/Sites/CCY/googlesitemap/sitemapcategories.xml

Generated Google Category Sitemap Successfully

 

Write /Users/XXXXX/Sites/CCY/googlesitemap/sitemapmanufacturers.xml

Generated Google Manufacturers Sitemap Successfully

 

Google Sitemap Specials not generated - no specials found!

 

Write /Users/XXXXX/Sites/CCY/googlesitemap/sitemapindex.xml

Generated Google Sitemap Index Successfully

 

CONGRATULATIONS! All files generated successfully.

 

If you have not already submitted the sitemap index to Google click the link below.

Before you do I HIGHLY recommend that you view the XML files to make sure the data is correct.

 

http://www.google.com/webmasters/sitemaps/...itemapindex.xml

 

For your convenience here is the CRON command for your site:

php /Users/XXXXX/Sites/CCY/googlesitemap/index.php

 

Here is your sitemap index: http://localhost:8888/sitemapindex.xml

Here is your product sitemap: http://localhost:8888/sitemapproducts.xml

Here is your category sitemap: http://localhost:8888/sitemapcategories.xml

Here is your manufacturers sitemap: http://localhost:8888/sitemapmanufacturers.xml

 

The sitemaps in http://localhost:8888/ are empty.

 

Just wondering what I did wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like they would be in http://localhost:ccy/. You could also try using the alternate class file.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
It looks like they would be in http://localhost:ccy/. You could also try using the alternate class file.

 

Jack

 

Jack,

I found it, here is the culprit

in catalog/includes/config.php I changed

define('DIR_FS_CATALOG', dirname($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_FILENAME']) . '/');

to

define('DIR_FS_CATALOG', '/Users/XXXX/Sites/CCY/');

That fixed it. What's the difference between the two and is one better over the other ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first is supposed to figure out the path for you but it doesn't work on all servers for some reason. Once either is working correctly though, there isn't any difference.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×