Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stevea1234

Problem with alignment in IE

Recommended Posts

Hi,

 

Completely new to OScommerce and creating websites but learning fast, so please be gentle if I ask any stupid questions!

 

I've modified a template to get the following site up and running: www.oneofakind.org.uk

 

Everything is nearly working, other than a problem where clicking on a category, i.e. 'Necklace' causes the page alignment to change messing up the top. This is only a problem with IE and doesn't show up in Firefox.

 

Any help is greatly appreciated

 

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

Completely new to OScommerce and creating websites but learning fast, so please be gentle if I ask any stupid questions!

 

I've modified a template to get the following site up and running: www.oneofakind.org.uk

 

Everything is nearly working, other than a problem where clicking on a category, i.e. 'Necklace' causes the page alignment to change messing up the top. This is only a problem with IE and doesn't show up in Firefox.

 

Any help is greatly appreciated

 

Steve

 

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same kind of problem with formating differances within FF and IE

Post > My Post Link But no answers as yet :(

 

So have a free BUMP back to page 1 because 2 posts are better that one :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

×