Jump to content
bumbarash

[Contribution] iOSC - mobile version of OSC on your iPhone

Recommended Posts

So im at the configuration part and i see this:

 

 

 

When it says to change to a absolute path of the mobile store for instance would i change it to 'web/htdocs/buy.mystore.net/catalog/molbile/' or would it be different?

 

yes it's this, just mobile instead of molbile

 

But didn't you say that you do NOT install the mobile files under a subdomain?

Then you are using the wrong configuration instructions.

Edited by raiwa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well you said that since i my original store is located on a subdomain to do this? If not which file would i use to configure it, and how would i go about having it changed because i already did that config file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok nevermind thanks to time machine on my mac i was able to back trace the files

Edited by ltaa09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warning: require(DIR_FS_MOBILEmobile/includes/classes/mobile_redirect.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/04/9587604/html/buy/catalog/includes/application_top.php on line 523

 

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'DIR_FS_MOBILEmobile/includes/classes/mobile_redirect.php' (include_path='.:/usr/local/php5_3/lib/php') in /home/content/04/9587604/html/buy/catalog/includes/application_top.php on line 523

 

Still getting this lovely error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well you said that since i my original store is located on a subdomain to do this? If not which file would i use to configure it, and how would i go about having it changed because i already did that config file?

 

This is a misunderstood, if your main store is installed under a subdomain doesn't have influence on the configuration.

If your mobile files are installed in a subfolder (yourshop/mobile/), not a subdomain(m.yourshop) of your main store, you must use the configuration for subdirectory installation.

 

For this "lovely" error: do the correct configuration and it will disappear

 

If you do not get it to work now, please post your includes/configure.php (the bottom part related to database is not necessary) and I'll do the configuration).

Edited by raiwa

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a misunderstood, if your main store is installed under a subdomain doesn't have influence on the configuration.

If your mobile files are installed in a subfolder (yourshop/mobile/), not a subdomain(m.yourshop) of your main store, you must use the configuration for subdirectory installation.

 

For this "lovely" error: do the correct configuration and it will disappear

Edited by ltaa09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok here is the config file:

<?php
 define('HTTP_SERVER', 'http://buy..net');
 define('HTTPS_SERVER', 'http://buy..net');
 define('ENABLE_SSL', false);
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
 define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok here is the config file:

<?php
define('HTTP_SERVER', 'http://buy..net');
define('HTTPS_SERVER', 'http://buy..net');
define('ENABLE_SSL', false);
define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/');
define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

Please, the modified file for mobile installation.

Is your shop URL really:

http://buy..net

Share this post


Link to post
Share on other sites
<?php
 define('HTTP_SERVER', 'http://buy.myurl.net');
 define('HTTPS_SERVER', 'http://buy.myurl.net');
 define('ENABLE_SSL', false);
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
//BOF Mobile
 define('HTTP_MOBILE_SERVER', HTTP_SERVER);
 define('HTTPS_MOBILE_SERVER', HTTPS_SERVER);
 define('DIR_WS_HTTP_MOBILE', '/mobile/');
 define('DIR_WS_HTTPS_MOBILE', '/mobile/');
 (defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_IMAGES', HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG . 'images/') : define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'));
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 (defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_INCLUDES', '../includes/') : define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'));
//EOF Mobile
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
//BOF Mobile
 define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_MOBILE_INCLUDES','includes/');
 define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/');
 define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'languages/');
 define('DIR_FS_MOBILE', '/web/htdocs/www.mystoreurl.com/home/mobile/');
//EOF Mobile

 (defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG . 'pub/') : define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/')); 
 define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/');
 define('DIR_FS_MOBILE', DIR_FS_CATALOG . 'mobile/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

Share this post


Link to post
Share on other sites

No i just deleted the URL so its not shown to the public on these forums

 

Then please post the real, modified config file in a private message for me:

@raiwa

 

If I don't have the real config file it would be the same like following the configuration instructions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry about that im just stressed out with this ive been working on this store for mobile optimization so it will work better with the mobile version of the actual site, and ive been working on it since last night and pretty much all day today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

<?php
define('HTTP_SERVER', 'http://buy.myurl.net');
define('HTTPS_SERVER', 'http://buy.myurl.net');
define('ENABLE_SSL', false);
define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
//BOF Mobile
define('HTTP_MOBILE_SERVER', HTTP_SERVER);
define('HTTPS_MOBILE_SERVER', HTTPS_SERVER);
define('DIR_WS_HTTP_MOBILE', '/mobile/');
define('DIR_WS_HTTPS_MOBILE', '/mobile/');
(defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_IMAGES', HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG . 'images/') : define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'));
define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
(defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_INCLUDES', '../includes/') : define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'));
//EOF Mobile
define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
//BOF Mobile
define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/');
define('DIR_MOBILE_INCLUDES','includes/');
define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/');
define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/');
define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/');
define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'languages/');
define('DIR_FS_MOBILE', '/web/htdocs/www.mystoreurl.com/home/mobile/');
//EOF Mobile

(defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG . 'pub/') : define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'));
define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/');
define('DIR_FS_MOBILE', DIR_FS_CATALOG . 'mobile/');
define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

ok this 2 lines should be (ok this is not too clear in the instructions, I'll improve this for the next update):

 define('DIR_WS_HTTP_MOBILE', '/catalog/mobile/');
 define('DIR_WS_HTTPS_MOBILE', '/catalog/mobile/');

 

this line should be erased:

define('DIR_FS_MOBILE', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/mobile/');

 

it is repeated here:

 

define('DIR_FS_MOBILE', DIR_FS_CATALOG . 'mobile/');

 

Then use this for the configuration in catalog/includes/application_top.php and catalog/mobile/includes/application_top.php:

/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to clarify do you mean when you said that this line needs to be removed:

define('DIR_FS_MOBILE', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/mobile/');

Did you mean to put this there:

 define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/');

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to clarify do you mean when you said that this line needs to be removed:

define('DIR_FS_MOBILE', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/mobile/');

Did you mean to put this there:

 define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/04/9587604/html/buy/catalog/');

 

See the corrected file in the private message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why do i see this at the bottom of the classic view style:

TEXT_SHOW_VIEW_1TEXT_CLASSIC_VIEW

 

And in the mobile version i see this at the top:

TEXT_SHOW_VIEW_1Desktop Version

And this at the bottom:

TEXT_SHOW_VIEW_1Desktop Version - Mobile VersionTEXT_SHOW_VIEW_2

 

Now i did change the name of the classic and mobile but it was like that before i did. Also on the home screen of the mobile version i see this:

TEXT_WELCOME

I know that i was supposed to change this in the installation but the line of code wasn't in there when i was going through the set up. Im sorry for still annoying you with my problem!

Edited by ltaa09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why do i see this at the bottom of the classic view style:

TEXT_SHOW_VIEW_1TEXT_CLASSIC_VIEW

 

And in the mobile version i see this at the top:

TEXT_SHOW_VIEW_1Desktop Version

And this at the bottom:

TEXT_SHOW_VIEW_1Desktop Version - Mobile VersionTEXT_SHOW_VIEW_2

 

Now i did change the name of the classic and mobile but it was like that before i did. Also on the home screen of the mobile version i see this:

TEXT_WELCOME

I know that i was supposed to change this in the installation but the line of code wasn't in there when i was going through the set up. Im sorry for still annoying you with my problem!

 

for the first: this is explained in installation step 8

 

for the last: just add the line you didn`t find

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @@ltaa09,

 

I found a bug in the links to the standard shop in mobile header and footer which need some fixes for shops which are installed in a subdirectory like yours:

 

Please do these fixes:

 

1. In mobile/includes/classes/header_title.php

Find:

   $url_replace_from = array('%' . ltrim(DIR_WS_HTTP_MOBILE, '/') .'%', '/-mp-/', '/-mc-/', '/-mm-/', '/-mpr-/', '/-mpri-/', '/-mpi-/', '/-ma-/', '/-mau-/', '/-mby-/', '/-mf-/', '/-mfc-/', '/-mfri-/', '/-mfra-/', '/-mi-/', '/-mlinks-/', '/-mn-/', '/-mnc-/', '/-mnri-/', '/-mnra-/', '/-mpm-/', '/-mpo-/', '/-mt-/');
   $url_replace_to = array('', '-p-', '-c-', '-m-', '-pr-', '-pri-', '-pi-', '-a-', '-au-', '-by-', '-f-', '-fc-', '-fri-', '-fra-', '-i-', '-links-', '-n-', '-nc-', '-nri-', '-nra-', '-pm-', '-po-', '-t-');

Replace with:

   $url_replace_from = array('%' . DIR_WS_HTTP_MOBILE .'%', '/-mp-/', '/-mc-/', '/-mm-/', '/-mpr-/', '/-mpri-/', '/-mpi-/', '/-ma-/', '/-mau-/', '/-mby-/', '/-mf-/', '/-mfc-/', '/-mfri-/', '/-mfra-/', '/-mi-/', '/-mlinks-/', '/-mn-/', '/-mnc-/', '/-mnri-/', '/-mnra-/', '/-mpm-/', '/-mpo-/', '/-mt-/');
   $url_replace_to = array(DIR_WS_HTTP_CATALOG, '-p-', '-c-', '-m-', '-pr-', '-pri-', '-pi-', '-a-', '-au-', '-by-', '-f-', '-fc-', '-fri-', '-fra-', '-i-', '-links-', '-n-', '-nc-', '-nri-', '-nra-', '-pm-', '-po-', '-t-');

 

2. In: mobile/includes/footer.php

Find:

   $url_replace_from = array('%' . ltrim(DIR_WS_HTTP_MOBILE, '/') .'%', '/-mp-/', '/-mc-/', '/-mm-/', '/-mpr-/', '/-mpri-/', '/-mpi-/', '/-ma-/', '/-mau-/', '/-mby-/', '/-mf-/', '/-mfc-/', '/-mfri-/', '/-mfra-/', '/-mi-/', '/-mlinks-/', '/-mn-/', '/-mnc-/', '/-mnri-/', '/-mnra-/', '/-mpm-/', '/-mpo-/', '/-mt-/');
   $url_replace_to = array('', '-p-', '-c-', '-m-', '-pr-', '-pri-', '-pi-', '-a-', '-au-', '-by-', '-f-', '-fc-', '-fri-', '-fra-', '-i-', '-links-', '-n-', '-nc-', '-nri-', '-nra-', '-pm-', '-po-', '-t-');

Replace with:

   $url_replace_from = array('%' . DIR_WS_HTTP_MOBILE .'%', '/-mp-/', '/-mc-/', '/-mm-/', '/-mpr-/', '/-mpri-/', '/-mpi-/', '/-ma-/', '/-mau-/', '/-mby-/', '/-mf-/', '/-mfc-/', '/-mfri-/', '/-mfra-/', '/-mi-/', '/-mlinks-/', '/-mn-/', '/-mnc-/', '/-mnri-/', '/-mnra-/', '/-mpm-/', '/-mpo-/', '/-mt-/');
   $url_replace_to = array(DIR_WS_HTTP_CATALOG, '-p-', '-c-', '-m-', '-pr-', '-pri-', '-pi-', '-a-', '-au-', '-by-', '-f-', '-fc-', '-fri-', '-fra-', '-i-', '-links-', '-n-', '-nc-', '-nri-', '-nra-', '-pm-', '-po-', '-t-');

 

3. In: mobile/catalog_mb.php

Find:

// set the link for classic site
$url_replace_from = array('%' . ltrim(DIR_WS_HTTP_MOBILE, '/') .'%', '/-mc-/', '/-mm-/');
$url_replace_to = array('', '-c-', '-m-');
$url = preg_replace($url_replace_from, $url_replace_to, $_SERVER['REQUEST_URI']);
$classic_site = HTTP_SERVER . ltrim(DIR_WS_HTTP_CATALOG, '/') . str_replace('catalog_mb.php', 'index.php', $url);

Replace with:

// set the link for classic site
$url_replace_from = array('%' . DIR_WS_HTTP_MOBILE .'%', '/-mc-/', '/-mm-/');
$url_replace_to = array(DIR_WS_HTTP_CATALOG, '-c-', '-m-');
$url = preg_replace($url_replace_from, $url_replace_to, $_SERVER['REQUEST_URI']);
$classic_site = HTTP_SERVER . str_replace('catalog_mb.php', 'index.php', $url);

 

This will be fixed in the next update

 

Thanks

Rainer

Edited by raiwa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @@ltaa09,

 

I just found that you should also change the redirect script in includes/application_top.php:

 

Find:

$marker_replace_from = array('/-p-/', '/-c-/', '/-m-/', '/-pr-/', '/-pri-/', '/-pi-/', '/-a-/', '/-au-/', '/-by-/', '/-f-/', '/-fc-/', '/-fri-/', '/-fra-/', '/-i-/', '/-links-/', '/-n-/', '/-nc-/', '/-nri-/', '/-nra-/', '/-pm-/', '/-po-/', '/-t-/');
$marker_replace_to = array('-mp-', '-mc-', '-mm-', '-mpr-', '-mpri-', '-mpi-', '-ma-', '-mau-', '-mby-', '-mf-', '-mfc-', '-mfri-', '-mfra-', '-mi-', '-mlinks-', '-mn-', '-mnc-', '-mnri-', '-mnra-', '-mpm-', '-mpo-', '-mt-');
$mobile_site = preg_replace($marker_replace_from, $marker_replace_to, $_SERVER['REQUEST_URI']);
if (strpos($mobile_site, 'index.php') && (strpos($mobile_site, '-mc-') || strpos($mobile_site, '-mm-'))) {
$mobile_site = str_replace('index.php', 'catalog_mb.php', $mobile_site);
}
if($mobile_site != $_SERVER['REQUEST_URI']) {
$mobile_url = (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_MOBILE_SERVER . rtrim(DIR_WSS_HTTP_MOBILE, '/') : HTTP_MOBILE_SERVER . rtrim(DIR_WS_HTTP_MOBILE, '/')) . $mobile_site;
} else {
$mobile_url = (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_MOBILE_SERVER . rtrim(DIR_WSS_HTTP_MOBILE, '/') : HTTP_MOBILE_SERVER . rtrim(DIR_WS_HTTP_MOBILE, '/')) . $_SERVER['REQUEST_URI'];
}

 

change to:

$marker_replace_from = array('%' . DIR_WS_HTTP_CATALOG . '%', '/-p-/', '/-c-/', '/-m-/', '/-pr-/', '/-pri-/', '/-pi-/', '/-a-/', '/-au-/', '/-by-/', '/-f-/', '/-fc-/', '/-fri-/', '/-fra-/', '/-i-/', '/-links-/', '/-n-/', '/-nc-/', '/-nri-/', '/-nra-/', '/-pm-/', '/-po-/', '/-t-/');
$marker_replace_to = array('', '-mp-', '-mc-', '-mm-', '-mpr-', '-mpri-', '-mpi-', '-ma-', '-mau-', '-mby-', '-mf-', '-mfc-', '-mfri-', '-mfra-', '-mi-', '-mlinks-', '-mn-', '-mnc-', '-mnri-', '-mnra-', '-mpm-', '-mpo-', '-mt-');
$mobile_site = preg_replace($marker_replace_from, $marker_replace_to, $_SERVER['REQUEST_URI']);
if (strpos($mobile_site, '-mc-') || strpos($mobile_site, '-mm-')) {
$mobile_site = str_replace('index.php', 'catalog_mb.php', $mobile_site);
}
if($mobile_site != $_SERVER['REQUEST_URI']) {
$mobile_url = (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_MOBILE_SERVER . DIR_WSS_HTTP_MOBILE : HTTP_MOBILE_SERVER . DIR_WS_HTTP_MOBILE) . $mobile_site;
} else {
$mobile_url = (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_MOBILE_SERVER . DIR_WSS_HTTP_MOBILE : HTTP_MOBILE_SERVER . DIR_WS_HTTP_MOBILE) . $_SERVER['REQUEST_URI'];
}

 

 

All these fixes will be included in the next update.

Edited by raiwa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so i went and fixed the problems i was having, it looks great now! Expect why is the options to select on the left side and not centrally aligned on the desktop one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so i went and fixed the problems i was having, it looks great now! Expect why is the options to select on the left side and not centrally aligned on the desktop one

Add a

<p align="center"> or something similar before and </p> below

Edited by raiwa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol i just went through the trouble to figure it out then i get it come back here and see that you edited it lol, but thank you! Now i have ONE FINAL question how can i enable my discount code add on to work with the mobile version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol i just went through the trouble to figure it out then i get it come back here and see that you edited it lol, but thank you! Now i have ONE FINAL question how can i enable my discount code add on to work with the mobile version?

 

Read the file "Add-On Support.doc", support for this Add-On is included in the support package for Mobile OSC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×