Jump to content
bumbarash

[Contribution] iOSC - mobile version of OSC on your iPhone

Recommended Posts

Nice work!

 

Thanks :) Any piece of advise how to make it more compatible with gazillion other contributions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
when I click on the categories; i have a redirection directly to my main shop and the belonging category (full web version, not the mobile version!)

Any ideas and solutions for this problem? I think there must be a redirection problem. But where :-(

 

It might be redirection problem or configuration problem.

If you are on http://www.yoursite.com/catalog/mobile/index.php and you move your cursor over "About" button what link do you see in the browser status bar?

Is it http://www.yoursite.com/catalog/mobile/about.php? If not then it's a configuration problem

if you type directly http://www.yoursite.com/catalog/mobile/about.php and end up somewhere else it's a redirect.

Could you send me your website url, so I could take a look?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

thanks for your answer and again thanks a lot for your help on e-mal some days ago!!

 

If I do so I´m coming up to http://www.yoursite.com/catalog/mobile/about.php

 

This is working. Only that there is nothing under it, no entries.

 

If I move pver the products, the link is the following: http://www.yoursite.com/catalog/mobile/productxycv123.html

When I cclick on it I´m comning to the product of the main website.

 

Maybe somthing wrong in the config.php - I don´t know

 

Also something important, I don´t know also: the shop is not under "http://www.yoursite.com/catalog/.....

 

I don´t have the file catalog, it´s directly under "http://www.yoursite.com/index.php and I placed the moblie in the main directory

 

like "http://www.yoursite.com/mobile/

Edited by idefix-69

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hallo,

 

thanks for your answer and again thanks a lot for your help on e-mal some days ago!!

 

If I do so I´m coming up to http://www.yoursite.com/catalog/mobile/about.php

 

This is working. Only that there is nothing under it, no entries.

 

If I move pver the products, the link is the following: http://www.yoursite.com/catalog/mobile/productxycv123.html

When I cclick on it I´m comning to the product of the main website.

 

Maybe somthing wrong in the config.php - I don´t know

 

Also something important, I don´t know also: the shop is not under "http://www.yoursite.com/catalog/.....

 

I don´t have the file catalog, it´s directly under "http://www.yoursite.com/index.php and I placed the moblie in the main directory

 

like "http://www.yoursite.com/mobile/

 

Try making your changes in the mobile/includes/config.php to the following

 

<?php
define('DIR_MAIN_HTTP_CATALOG', '');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/mobile/');

define('DIR_WS_IMAGES', '../images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', '../includes/');



define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/');

define('DIR_MOBILE_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/');
define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/');
define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/');
define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', 'includes/languages/');



define ('MOBILE_IMAGE_WIDTH', '80px');

define ('MOBILE_IMAGE_HEIGHT', '80px');



define ('FILENAME_MOBILE', 'mobile.php');

define ('FILENAME_PRODUCTS', 'products.php');

define ('FILENAME_ABOUT', 'about.php');

define ('FILENAME_SEARCH', 'search.php');

define ('FILENAME_LANGUAGES', 'languages.php');



define ('SEO_ENABLED', 'false');

?>

 

Take out the "osc" reference

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there a way to determine if the visitor is using an iPhone or a computer and redirect him to the apropriate version mobile or standard?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
is there a way to determine if the visitor is using an iPhone or a computer and redirect him to the apropriate version mobile or standard?

Yes, add this at the end of your catalog/includes/application_top.php

   define(DIR_MOBILE_CLASSES , 'mobile/includes/classes/');
  require(DIR_MOBILE_CLASSES . 'mobile_redirect.php');
  $mobileRedirect = new mobileRedirect;

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this code before, nothing with osc. But I changed it to your reference like:

<?php

define('DIR_MAIN_HTTP_CATALOG', '');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/mobile/');

define('DIR_WS_IMAGES', '../images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', '../includes/');

define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/');

define('DIR_MOBILE_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/');

define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', 'includes/languages/');

define ('MOBILE_IMAGE_WIDTH', '80px');

define ('MOBILE_IMAGE_HEIGHT', '80px');

define ('FILENAME_MOBILE', 'mobile.php');

define ('FILENAME_PRODUCTS', 'products.php');

define ('FILENAME_ABOUT', 'about.php');

define ('FILENAME_SEARCH', 'search.php');

define ('FILENAME_LANGUAGES', 'languages.php');

define ('SEO_ENABLED', 'false');

?>

 

And it´s still the same. I come directly to the main website when I click on one of the category names :blush:

 

Maybe something interesting, it worked better with the first version, there I had only the problem, wehn I had only a main catergory without a subcategory I was directly linked to the main website. It worked well when I had subcategories. Everything was seen perfectly.

 

So now nothing ois working, I have a direct relinking to the main shop.

 

Any ideas what is going on because I really like this contri!!

 

Thanks a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites
define ('SEO_ENABLED', 'false');

?>

 

And it´s still the same. I come directly to the main website when I click on one of the category names :blush:

 

Maybe something interesting, it worked better with the first version, there I had only the problem, wehn I had only a main catergory without a subcategory I was directly linked to the main website. It worked well when I had subcategories. Everything was seen perfectly.

 

So now nothing ois working, I have a direct relinking to the main shop.

 

Any ideas what is going on because I really like this contri!!

 

Thanks a lot

 

I had the same kind of problem but it was fixed with the line define ('SEO_ENABLED', 'false');

 

Perhaps removing this line will help ????

Do you have SEO URL active

 

Just a thought.

 

I really like this contribution as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I tried it again.

 

First remove this line >> nothing changed, just the same redirect

 

Change it from false to true >> nothing changed, just the same redirect

 

 

Sorry :blush:

 

Any further ideas??? I really hope.

Share this post


Link to post
Share on other sites
So I tried it again.

 

First remove this line >> nothing changed, just the same redirect

 

Change it from false to true >> nothing changed, just the same redirect

 

 

Sorry :blush:

 

Any further ideas??? I really hope.

 

The only thing I can think of that in your index file there is:

 

tep_redirect(tep_href_link (FILENAME_PRODUCTS)

 

instead of

 

tep_redirect(tep_mobile_link(FILENAME_PRODUCTS)

 

Not sure why that would be .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also not working. I tried again several things and this is a little bit working. When I use the index.php form V1 like this, its working nearly 90%

<?php
require_once('includes/application_top.php');

// calculate category path
$redirect = false;
if (isset($cPath) && tep_not_null($cPath)) {
$product_module_name = 'products';
// use product_listing for "traditional" OSCommerce look
// $product_module_name = 'products_listing';
$categories_products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
$cateqories_products = tep_db_fetch_array($categories_products_query);
if ($cateqories_products['total'] > 0) {
	$redirect = true; // display products
} else {
	$category_parent_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " where parent_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
	$category_parent = tep_db_fetch_array($category_parent_query);
	if ($category_parent['total'] == 0) {
		$redirect = true; // display products
	}
}
}

if($redirect)
tep_redirect(tep_mobile_link(FILENAME_PRODUCTS, tep_get_all_get_params()));

$list = array();
$parent_id = (tep_not_null($cPath) == true) ? (int)$cPath : 0;
$categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = " . $parent_id . " and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id='" . (int)$languages_id . $path_cond . "' order by sort_order, cd.categories_name");
while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query))  {
$list[] = $categories;
}
require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'header.php');
require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT);

?>
<!-- categories //-->
<table  class="categories" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php
foreach ($list as $item ) {
	$path = tep_mobile_link(FILENAME_MOBILE, 'cPath=' . $item['categories_id']);
	print tep_mobile_selection($path, array(tep_image(DIR_WS_IMAGES . $item['categories_image'], $item['categories_name'], 30,30), $item['categories_name']));

}
?>
</table>
<!-- categories_eof //-->
<?php require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'footer.php'); ?>

 

 

But when I use the index from V.1.1 like this, it´s not working.

 

<?php
require_once('includes/application_top.php');

// calculate category path
$redirect = false;
if (isset($cPath) && tep_not_null($cPath)) {
$product_module_name = 'products';
// use product_listing for "traditional" OSCommerce look
// $product_module_name = 'products_listing';
$categories_products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
$cateqories_products = tep_db_fetch_array($categories_products_query);
if ($cateqories_products['total'] > 0) {
	$redirect = true; // display products
} else {
	$category_parent_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " where parent_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
	$category_parent = tep_db_fetch_array($category_parent_query);
	if ($category_parent['total'] == 0) {
		$redirect = true; // display products
	}
}
}

if($redirect)
tep_redirect(tep_mobile_link(FILENAME_PRODUCTS, tep_get_all_get_params()));

$list = array();
$parent_id = (tep_not_null($cPath) == true) ? (int)$cPath : 0;
$categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = " . $parent_id . " and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id='" . (int)$languages_id . $path_cond . "' order by sort_order, cd.categories_name");
while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query))  {
$list[] = $categories;
}
require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'header.php');
require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT);

?>
<!-- categories //-->
<table  class="categories" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php
foreach ($list as $item ) {
	$path = tep_mobile_link(FILENAME_MOBILE, 'cPath=' . $item['categories_id']);
	print tep_mobile_selection($path, array(tep_image(DIR_WS_IMAGES . $item['categories_image'], $item['categories_name'], 30,30), $item['categories_name']));

}
?>
</table>
<!-- categories_eof //-->
<?php require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'footer.php'); ?>

 

So I don´t know.

 

When I use index from V1.0 I dont have the blue header and I also have the problem with a category that has no subcategories. The products are displayed but when I want to order or want to see the products closer, I also get a redirection to the main shop.

 

If the category has subcategories, it´s working fine.

 

Any ideas and what is the difference of the V1.0 and V1.1. idex.php??

 

Thanks again for your support!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

This contrib is great. However I cant get it working with the images. I can see You have a solution for phptumb. I am using another thumbnailer called oscthumb, http://addons.oscommerce.com/info/5491 and I cant get it to work. Do You have any solutions for that? The pictures wont show up at all.

 

/clasf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Also not working. I tried again several things and this is a little bit working. When I use the index.php form V1 like this, its working nearly 90%

<?php
require_once('includes/application_top.php');

// calculate category path
$redirect = false;
if (isset($cPath) && tep_not_null($cPath)) {
$product_module_name = 'products';
// use product_listing for "traditional" OSCommerce look
// $product_module_name = 'products_listing';
$categories_products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
$cateqories_products = tep_db_fetch_array($categories_products_query);
if ($cateqories_products['total'] > 0) {
	$redirect = true; // display products
} else {
	$category_parent_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " where parent_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
	$category_parent = tep_db_fetch_array($category_parent_query);
	if ($category_parent['total'] == 0) {
		$redirect = true; // display products
	}
}
}

if($redirect)
tep_redirect(tep_mobile_link(FILENAME_PRODUCTS, tep_get_all_get_params()));

$list = array();
$parent_id = (tep_not_null($cPath) == true) ? (int)$cPath : 0;
$categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = " . $parent_id . " and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id='" . (int)$languages_id . $path_cond . "' order by sort_order, cd.categories_name");
while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query))  {
$list[] = $categories;
}
require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'header.php');
require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT);

?>
<!-- categories //-->
<table  class="categories" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php
foreach ($list as $item ) {
	$path = tep_mobile_link(FILENAME_MOBILE, 'cPath=' . $item['categories_id']);
	print tep_mobile_selection($path, array(tep_image(DIR_WS_IMAGES . $item['categories_image'], $item['categories_name'], 30,30), $item['categories_name']));

}
?>
</table>
<!-- categories_eof //-->
<?php require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'footer.php'); ?>

 

 

But when I use the index from V.1.1 like this, it´s not working.

 

<?php
require_once('includes/application_top.php');

// calculate category path
$redirect = false;
if (isset($cPath) && tep_not_null($cPath)) {
$product_module_name = 'products';
// use product_listing for "traditional" OSCommerce look
// $product_module_name = 'products_listing';
$categories_products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
$cateqories_products = tep_db_fetch_array($categories_products_query);
if ($cateqories_products['total'] > 0) {
	$redirect = true; // display products
} else {
	$category_parent_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_CATEGORIES . " where parent_id = '" . (int)$current_category_id . "'");
	$category_parent = tep_db_fetch_array($category_parent_query);
	if ($category_parent['total'] == 0) {
		$redirect = true; // display products
	}
}
}

if($redirect)
tep_redirect(tep_mobile_link(FILENAME_PRODUCTS, tep_get_all_get_params()));

$list = array();
$parent_id = (tep_not_null($cPath) == true) ? (int)$cPath : 0;
$categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = " . $parent_id . " and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id='" . (int)$languages_id . $path_cond . "' order by sort_order, cd.categories_name");
while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query))  {
$list[] = $categories;
}
require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'header.php');
require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT);

?>
<!-- categories //-->
<table  class="categories" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php
foreach ($list as $item ) {
	$path = tep_mobile_link(FILENAME_MOBILE, 'cPath=' . $item['categories_id']);
	print tep_mobile_selection($path, array(tep_image(DIR_WS_IMAGES . $item['categories_image'], $item['categories_name'], 30,30), $item['categories_name']));

}
?>
</table>
<!-- categories_eof //-->
<?php require(DIR_MOBILE_INCLUDES . 'footer.php'); ?>

 

So I don´t know.

 

When I use index from V1.0 I dont have the blue header and I also have the problem with a category that has no subcategories. The products are displayed but when I want to order or want to see the products closer, I also get a redirection to the main shop.

 

If the category has subcategories, it´s working fine.

 

Any ideas and what is the difference of the V1.0 and V1.1. idex.php??

 

Thanks again for your support!!

 

I copied and pasted the two files files above and ran it through a compare software. They are identical <????)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok here is my Iosc iphone site ->>Comprar vino.

I solved the image problem as explained in page 2 of this threat. Thanks . link to solution of page thumbs not showing images

I also solved the redirection to main product info normal OSC page. By setting at mobile/includes/configure.php

define ('SEO_ENABLED', 'false')

 

But...

 

When i try to checkout i cannot , why ? pour qua? porque?

I must say i have sid killer and https enabled

Edited by sultanos

If you are not part of the solution, you are part of the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok here is my Iosc iphone site ->>Comprar vino.

I solved the image problem as explained in page 2 of this threat. Thanks . link to solution of page thumbs not showing images

I also solved the redirection to main product info normal OSC page. By setting at mobile/includes/configure.php

define ('SEO_ENABLED', 'false')

 

But...

 

When i try to checkout i cannot , why ? pour qua? porque?

I must say i have sid killer and https enabled

Ok i have solve this a bit....

It seems that the

<td class="main"><?php echo tep_mobile_button(IMAGE_BUTTON_UPDATE_CART);/*tep_image_submit('button_update_cart.gif', IMAGE_BUTTON_UPDATE_CART);*/ ?></td>
			<td align="right" class="main"><?php echo '<a href="' . tep_mobile_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL') . '">' . tep_mobile_button(IMAGE_BUTTON_CHECKOUT) . '</a>'; ?></td>

is somehow taking the link of the update cart and repeating it at the checkout shipping (both are the same, they do the same , update the cart).

I have changed to this code which is temporally but works by now , just to state my problem

   <td class="main"><?php echo tep_mobile_button(IMAGE_BUTTON_UPDATE_CART);?> </a></td>
			<td align="right" class="main"><?php echo '<a href="' . tep_mobile_link('mobile/'.FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL') . '"> Comprar </a>'; ?></td>

 

BTW as you keep on the buying process it looses the /mobile directory to go to root as you can see i manually added , but rest of the process completes with root files therefore iphone /MOBile version is lost and standar come over.

Edited by sultanos

If you are not part of the solution, you are part of the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sultanos,

 

You also have an error on your product pages (the bottom)

 

Customers who bought this product also purchased

 

Warning: Division by zero in /usr/local/pem/vhosts/108552/webspace/httpdocs/includes/functions/html_output.php on line 191

 

Warning: Division by zero in /usr/local/pem/vhosts/108552/webspace/httpdocs/includes/functions/html_output.php on line 191

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sultanos,

 

You also have an error on your product pages (the bottom)

 

Customers who bought this product also purchased

 

Warning: Division by zero in /usr/local/pem/vhosts/108552/webspace/httpdocs/includes/functions/html_output.php on line 191

 

Warning: Division by zero in /usr/local/pem/vhosts/108552/webspace/httpdocs/includes/functions/html_output.php on line 191

Thanks i found out that i had changed my mobile/includes/configure.php to define ('MOBILE_IMAGE_HEIGHT','79px'); from the original ('MOBILE_IMAGE_HIGHT','79px');

at line 24 more at also mobile/modules/also_purchased_product in mobile diretory

$img = tep_image(DIR_WS_IMAGES . $orders['products_image'], $orders['products_name'], MOBILE_IMAGE_WIDTH, MOBILE_IMAGE_HEIGHT);

 

what i think is that my tep_mobile_link() function is doing something wrong, probably due to SEO ....


If you are not part of the solution, you are part of the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i press checkout button it makes an update cart ,and you are not able to proceed with checkout process, nor doesnt let me make a new account.

 

This was happening at the Demo URL http://www.zaramir.com/osc/mobile/shopping...0ff60848ebf6f67 But it also happend at my web.

Has anyone had same problem?


If you are not part of the solution, you are part of the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
When i press checkout button it makes an update cart ,and you are not able to proceed with checkout process, nor doesnt let me make a new account.

 

This was happening at the Demo URL http://www.zaramir.com/osc/mobile/shopping...0ff60848ebf6f67 But it also happend at my web.

Has anyone had same problem?

wOW if you navigate with IE it doesnt recognize the button , but with mozilla it works well


If you are not part of the solution, you are part of the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
If I move pver the products, the link is the following: http://www.yoursite.com/catalog/mobile/productxycv123.html

 

First of all, I want to make sure your main website is located at http://www.yoursite.com/catalog/

If not and you have it at http://www.yoursite.com/ , them mobile directory should be to be http://www.yoursite.com/mobile

 

If link to your product look this way productxycv123.html it means you are using some search engine optimization contribution.

Setting define ('SEO_ENABLED', 'false'); in your mobile/includes/configuration.php should solve this problem for Ultimate SEO URL contribution, but if you use something else please let me know.

 

Link to your site would help

Share this post


Link to post
Share on other sites
wOW if you navigate with IE it doesnt recognize the button , but with mozilla it works well

 

:-) Never tried it on IE, I use FF for development .Just opened it first time in IE - looks ugly :-)

My main concern is Safari, since it's a iPhone website

I'll try to make it more IE compatible (just for fun of it) in the next release

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have 2 main problems

1-redirect not working.

2- after i pass shoppingcart.php, it goes to root directory , the mobile root disapears from url see it here


If you are not part of the solution, you are part of the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Thank You for this one it works fine except if I do a search and search for something that's not in the store then I get this error:

 

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-12, 12' at line 1

 

select distinct p.products_image, m.manufacturers_id, p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from products p left join manufacturers m using(manufacturers_id) left join specials s on p.products_id = s.products_id, products_description pd, categories c, products_to_categories p2c where p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '4' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = c.categories_id and ((pd.products_name like '%james%' or p.products_model like '%james%' or m.manufacturers_name like '%james%') and (pd.products_name like '%bond%' or p.products_model like '%bond%' or m.manufacturers_name like '%bond%') ) order by pd.products_name limit -12, 12

 

[TEP STOP]

 

 

I have tried to search for exactly the same in the PC-site and then it returns "There is no product that matches the search criteria." but when I search from Your mobile app it returns the error above.

 

Any clue?

 

Br,

 

Clas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bumbarash

 

I am wondering if it is possible when a visitor on the mobile website is on a products_info.php page when he/she clicks on the PC Site button he/she is automatically redirected to the corresponding PC Site product page instead of the index.php file ???

 

Looking forward to your response.

Edited by usvi4me

Share this post


Link to post
Share on other sites
select distinct p.products_image, m.manufacturers_id, p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from products p left join manufacturers m using(manufacturers_id) left join specials s on p.products_id = s.products_id, products_description pd, categories c, products_to_categories p2c where p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '4' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = c.categories_id and ((pd.products_name like '%james%' or p.products_model like '%james%' or m.manufacturers_name like '%james%') and (pd.products_name like '%bond%' or p.products_model like '%bond%' or m.manufacturers_name like '%bond%') ) order by pd.products_name limit -12, 12

 

This SQL query is generated by splitPageResults class. This standard OSCommerce class.

Please verify your catalog/includes/classes/split_page_results.php line 67 should be

	  $this->sql_query .= " limit " . max($offset, 0) . ", " . $this->number_of_rows_per_page;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×