Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sign in to follow this  
Guest

USPS not working on Canada Shipping

Recommended Posts

Guest

I have been having a problem for a few weeks on shipping for Canada (may be more countries... haven't checked) Anyway, when a customer gets to the page where they choose the shipping option they want they are able to pick whatever ones are available and everything appears to be fine. They choose the cheapest option for ...

 

First Class Mail International Large Envelope for $3.94 .

 

Then when they get to the checkout_conformation.php page it has the shipping for ....

 

United States Postal Service (1 x 0.3375lbs) (Global Express Guaranteed): $33.95 .

 

 

The website is www.paciplushies.com . I am using 2.2 rc2a.

 

Here is where it gets strange.... I clicked on edit payment option and choose Pay pal and then when it got back to the checkout confirmation page the shipping was correct. I then changed the shipping to another address in canada and had the same problem as above even with the paypal payment choosen. It's almost like the information is getting changed when it is sent to USPS ??????

 

I also went to a few other stores using OSC and was able to duplicate the error on another site.

 

PLEASE HELP!!!!

 

Thanks,

Brian

Edited by INITECH Design

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×