Jump to content
Nick Weisser

PostFinance E-Payment

Recommended Posts

Good to hear, please let us know what did the trick?


What is the Matrix? The answer is out there, and it's looking for you, and it will find you if you want it to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In checkout_confirmation.php....the code was like this

if ($$payment->code == 'paypal_ipn') {

............

 

so the redirection to https://e-payment.postfinance.ch/.............. was not working becuase the value of

$$payment->code was 'postfinance'. Now I have changed the condition to

if (isset($$payment->form_action_url)) {

 

So that it will redirect according to the form_action_url if it is present....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ,

 

I am getting "unknown order/1/s" error , I have seen your document regarding all the error 's http://docs.openstream.ch/payment-provider/postfinance-error-messages/... I have created new SHA-­1-­IN Signature but still it is not working......I have set the same SHA-­1-­IN Signature in both SHA-­1-­IN and SHA-­1-­out also in the admin side....is this right?????...please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

Im planing to install postfinance payment. It sounds complicated. Can you please give me some advise how to go on. Are there different ways (prices) to get it?

Thanks already

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been asked if the PostFinance extension is compatible with osCommerce v2.3.1. Although I have not tested it personally I would say so, because the checkout has not been altered as far as I know.

 

Anyone tried it already?

 

I did and it worked very well.

 

Then I had to switch on osCommerce V2.3.3 and now it's always the "unknown order/1/s" error.

And simultaneously there was also a server upgrade on php 5.3... I didn't change anything.

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's working again!

 

I had to switch all parameters to utf-8 - as I'm forcing the database on it. An now the errors are gone :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Nick,

 

I am trying to integrate the PostFinance E-Payment to my osc store.

but got some error on post finance.

Please find attached screen shot for the error.

 

I have double check all the configuration in backend side and even i have referred all the topic in this forum and tried various but no luck.

 

Can you please help me on this issue?

 

Ragards

Teja

post-323123-0-84598200-1375340418_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

 

Any how i managed to setup the Post finance on OSC with Test mode.

 

But when i switch to Live/Production mode, Again i faced issues.

 

Like on successful transaction, it redirects me to login page (login.php) and also the cart is not empty, did not get confirmation mail.

 

I have read all the comments in this topic, but did not figure out what is the problem.

 

Does anyone have any idea on this issues?

 

Please help :( :sweating:

 

Thanks in advance.

Tejas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

anyone?

 

Please help me?

 

 

.com' timestamp='1378372841' post='1679997]

Hi All,

 

Any how i managed to setup the Post finance on OSC with Test mode.

 

But when i switch to Live/Production mode, Again i faced issues.

 

Like on successful transaction, it redirects me to login page (login.php) and also the cart is not empty, did not get confirmation mail.

 

I have read all the comments in this topic, but did not figure out what is the problem.

 

Does anyone have any idea on this issues?

 

Please help :( :sweating:

 

Thanks in advance.

Tejas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi to all!

 

I have installed the openstream-OSCOM2PostFinance-d69d2fa Version on to my 2.3.3.4 Shop.

 

It looks as it works fine, i have only two issues:

 

a) If the customer canels the order on the postfinance site (canel button), i got some Errormessages.

http://www.sauces.ch/NewsLetter/A2.jpg]

 

Here ist the part from postfinance.php

 

reset($HTTP_POST_VARS);

while (list($key, $value) = each($HTTP_POST_VARS)) {

$email_body .= $key . '=' . $value . "\n";

}

 

$email_body .= "\n" . '$HTTP_GET_VARS:' . "\n\n";

 

reset($HTTP_GET_VARS);

while (list($key, $value) = each($HTTP_GET_VARS)) {

$email_body .= $key . '=' . $value . "\n";

}

 

Does anyone have any ideas how i can solve this?

 

Due to the fact (in my opinion) that maybe the postfinance_ipn.php or postfinance.php (includes\modules\payment) is not working properly, the order remains in the orders database so i can not be sure if the customer has cancelled the order or paied it.

 

I would be very happy for any help in this case!

 

Cheers

Patrik

Edited by Paedi199

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I'm trying to install this module but in test mode I only get unknown order/1/s/ errors

 

I've tried to send form only with compulsory fields and SHASIGN but still this error.

 

It's there anybody who has a working module or has an Idea on how to fix this ?

 

thank you for help.

 

cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I'm trying to install this module but in test mode I only get unknown order/1/s/ errors

 

I've tried to send form only with compulsory fields and SHASIGN but still this error.

 

It's there anybody who has a working module or has an Idea on how to fix this ?

 

thank you for help.

 

cheers

Fixed unsing SHA256 and checking "Each parameter followed by the passphrase." in technical information -> Global Security Parameter

 

Thanks to the help of Postfinance Support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×