Jump to content
Sign in to follow this  
tomatoman

[CONTRIBUTION] CoolIris for osCommerce v0.1

Recommended Posts

Getting this strange error at the following URL:

 

http://www.bazaarwala.com/cooliris.php?cPa...db90e35b19c8e97

 

Warning: Missing argument 3 for currencies::display_price(), called in /home/bzr/public_html/cooliris.php on line 185 and defined in /home/bzr/public_html/includes/classes/currencies.php on line 70

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

 

select value from currencies WHERE currencies_id =

 

[TEP STOP]

 

Please help. Anyways a great piece of work. Thanks :)

 

Thanks Asifzia

 

It's pulling in osCid - I'll try and sort this for beta 3. Beta 2 should be up very shortly.

 

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

In a rush today...

 

I've packaged up beta v0.2

 

Comments and bug reports welcome as always.

 

* Added options for display on homepage.

* Modified the advanced search query for backwards compatibility.

* Added checks to reduce 'contribution clash'

* Various minor tidies and tweaks

 

Dowload Cooliris for osCommerce v0.2

 

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cooliris does not show on my homepage if homepage url does not include /index.php and is just say www.homepage.com.

Most people go to a .com address and not to a .com/index.php address.

Cooliris shows on my .com/index.php but not on .com

Any workaround?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Cooliris is working great! The only thing is that when I click on the "Show the Cooliris slideshow" link, the page reloads turning on cooliris but now I get the following java error with internet explorer. No problems with Mozilla FireFox...

 

Error on page

Line: 1
Char: 122
Error: 'null' is null or not an object
Code: 0
URL: http://www.needfulthings.net/jai/catalog/index.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

Cooliris is working great! The only thing is that when I click on the "Show the Cooliris slideshow" link, the page reloads turning on cooliris but now I get the following java error with internet explorer. No problems with Mozilla FireFox...

 

Error on page

Line: 1
Char: 122
Error: 'null' is null or not an object
Code: 0
URL: http://www.needfulthings.net/jai/catalog/index.php

 

Hi TT

 

Glad to hear you like it and you have it working.

 

There's no java or javascript in the Cooliris plugin so I can't see this being a part of the problem. I've checked your site in IE6/7 and I can't see the error you describe.

 

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beta v0.3 now available

 

* Updated install instructions

* Minor page checking changes to includes/modules/cooliris.php to fix non-display on initial homepage visit

* urlencode catalog/cooliris.php tep_href_links in case of strange characters or osCsid required by cookie settings

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi TT

 

Glad to hear you like it and you have it working.

 

There's no java or javascript in the Cooliris plugin so I can't see this being a part of the problem. I've checked your site in IE6/7 and I can't see the error you describe.

 

S

 

Actually, now I look again I can see it. I'm not used to using IE!!!

 

Strange one - it looks like it may be something to do with the conditional commenting. I'll have a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites
on initial homepage visit (.com) I get:

 

 

http://www.magnet4less.com/

 

 

Thanks Jon

 

Doh! I spotted this one just after I sent it up. Thought I'd get away with it until the morning ;)

 

In catalog/includes/modules/cooliris.php change the following...

 

Line 53 should read

 

<span class="infoBoxNoticeContents" style="clear:both;width:<?php echo MODULE_DISPLAY_COOLIRIS_SIZE; ?>;text-align:center;margin:auto"><a href="<?php echo tep_href_link(($category_depth!="top"?$cooliris_page:FILENAME_DEFAULT), tep_get_all_get_params(array('cooliris')) . 'cooliris=O'); ?>">Hide the Cooliris slideshow</a></span>

 

...and line 62 should be...

 

<span class="infoBoxNoticeContents" style="clear:both;width:<?php echo MODULE_DISPLAY_COOLIRIS_SIZE; ?>;text-align:center;margin:auto;"><a href="<?php echo tep_href_link(($category_depth!="top"?$cooliris_page:FILENAME_DEFAULT), tep_get_all_get_params(array('cooliris')) . 'cooliris=E'); ?>">Show the Cooliris slideshow</a></span>

 

Let me know if that works.

 

Apart from anything that I don't know about yet, or any additional feature/contribution integration, this should be ready for a production release after this. I'll continue to add tweaks and features as Cooliris itself comes out of Beta.

 

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tomatoman,

 

This contribution works very very cool (iris)! Repect to you.

Thanks to you i have tested him local and it works great.

 

I only got 1 question:

1 - Where can i change the settings of the colors, image proportions, text proportions, background-color, etc of Cooliris?

Is this possible in oscommerce or do i change this elsewehere?

 

Sorry for my english, i am a dutch boy

Greetings from a rainy Holland!

Armand

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Tomatoman,

 

This contribution works very very cool (iris)! Repect to you.

Thanks to you i have tested him local and it works great.

 

I only got 1 question:

1 - Where can i change the settings of the colors, image proportions, text proportions, background-color, etc of Cooliris?

Is this possible in oscommerce or do i change this elsewehere?

 

Sorry for my english, i am a dutch boy

Greetings from a rainy Holland!

Armand

 

Hi Armand

 

Glad you like it.

 

The Cooliris application itself is in an extended beta at the moment. You can't change the colours at the moment but the feature has been requested by others at the Cooliris Developer Forum. You can change the image proportions and text size slightly by increasing the size of window in Administration->Configuration->Product Listing and it will scale to fit. Watch out that you don't make it too big though - it may be too much for smaller monitors and screen resolutions.

 

If and when Cooliris add more features I'll add them to the osCommerce plugin.

 

S

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks Jon

 

Doh! I spotted this one just after I sent it up. Thought I'd get away with it until the morning ;)

 

In catalog/includes/modules/cooliris.php change the following...

 

Line 53 should read

 

<span class="infoBoxNoticeContents" style="clear:both;width:<?php echo MODULE_DISPLAY_COOLIRIS_SIZE; ?>;text-align:center;margin:auto"><a href="<?php echo tep_href_link(($category_depth!="top"?$cooliris_page:FILENAME_DEFAULT), tep_get_all_get_params(array('cooliris')) . 'cooliris=O'); ?>">Hide the Cooliris slideshow</a></span>

 

...and line 62 should be...

 

<span class="infoBoxNoticeContents" style="clear:both;width:<?php echo MODULE_DISPLAY_COOLIRIS_SIZE; ?>;text-align:center;margin:auto;"><a href="<?php echo tep_href_link(($category_depth!="top"?$cooliris_page:FILENAME_DEFAULT), tep_get_all_get_params(array('cooliris')) . 'cooliris=E'); ?>">Show the Cooliris slideshow</a></span>

 

Let me know if that works.

 

Apart from anything that I don't know about yet, or any additional feature/contribution integration, this should be ready for a production release after this. I'll continue to add tweaks and features as Cooliris itself comes out of Beta.

 

S

 

Yes... That worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great Contribution!!

 

I have a little problem.

Cooliris was working fine, but at one point I am not seeing anymore pictures. All are gone.

The strange thing is that I do see the name of the pictures..

 

Do you have any idea?

 

Website

 

Thanks,

Rigdzin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I was looking for using cooliris with oscommerce and finally i found it, thank you for this.

 

I have one question, If you go to Google images and search for something , many pictures will be displayed as normal. If you have cooliris installed and if you hover the mouse on top of any of the images, the cooliris icon will appear in the bottom left hand corner of the image. If you click on that icon, the full slide show will appear.

 

I would like to show this icon on my images on the site, how can i do that?

 

Regards,

nile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just installed this in my dev environment and it is looking good. There are a couple of things I would like to do before I go live though and would appreciate your help.

 

- How do I stop it displaying the price? My base price is zero, all pricing is done via product attributes and it looks a bit daft having zero price showing up on the Coolprice wall.

 

- Is there a way I can get it to show all my products instead of new, best sellers or showcase? In fact is there a way for it to display a random selection?

 

Thanks in advance for your help and for a great contribution.

 

Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Managed to work out the answer to my 2 questions above. Have changed the sql select statement for showcase mode to

 

			 $listing_sql = "select distinct " . $select_column_list . " from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id=m.manufacturers_id left join " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd on p.products_id=pd.products_id left join " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c on p2c.products_id=p.products_id where products_status = '1' and categories_id <> 53 and categories_id <> 54  and categories_id <> 46 order by rand() limit 500";

 

This now displays a random selection of images from the entire database.

 

I do have one problem though. When I try to link through to the product, the URL generated starts with "/http" so I get page not found. Where is this URL generated?

 

Cheers

 

Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just realised, the characters at the start of the link, which cause it to fail, are whatever I have in the catalogue path in the config file. What have I done wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just realised, the characters at the start of the link, which cause it to fail, are whatever I have in the catalogue path in the config file. What have I done wrong?

Hi there,

same problem for me!

If I try to klick any Link inside Cooliris, the following error shows up:

The requested URL /catalog/http://www.folienqueen.de/catalog/product_info.php?products_id=51 was not found on this server.

Where can I change it? This is what`s in the adress line:

http://www.folienqueen.de/catalog/http%3A%2F%2Fwww.folienqueen.de%2Fcatalog%2Fproduct_info.php%3Fproducts_id%3D51

Thanks in advance!

Edited by ChilliNr1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I am a beginner with osCommerce. I have installed CoolIris for osCommerce and it works very well in category and sub-category pages: It is very cool!!! I tried to use the homepage display options but it does not work. Can you please give me detailed instruction for it?

Thanks,

Julio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×