Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

NimaP

customer is being sent to login after checkout_confirmation.php

Recommended Posts

When my customers checkout and click on confirm checkout they are being sent to login.php and their kicked out of their session.

 

also if they try to re-login at that page it won't log them in. the only way to log in again is to go from the SSL page back to the http:// page and sign in again. these are my settings.

 

 

  define('HTTP_SERVER', 'http://www.usbreathalyzer.com');
 define('HTTPS_SERVER', 'https://ssl4.westserver.net/usbreathalyzer.com');
 define('ENABLE_SSL', 'true');
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'usbreathalyzer.com');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'ssl4.westserver.net/usbreathalyzer.com');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
 define('DIR_FS_CATALOG', '/var/www/html/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

Cache:

Use Cache false

Cache Directory /tmp/

 

Session Directory /tmp

Force Cookie Use False

Check SSL Session ID False

Check User Agent False

Check IP Address False

Prevent Spider Sessions True

Recreate Session False

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know this problem definitely problem in sessions. several way you can fix your issue, do the search in the forum and you will find the answer.


Please read this line: Do you want to find all the answers to your questions? click here. As for contribution database it's located here!

8 people out of 10 don't bother to read installation manuals. I can recommend: if you can't read the installation manual, don't bother to install any contribution yourself.

Before installing contribution or editing/updating/deleting any files, do the full backup, it will save to you & everyone here on the forum time to fix your issues.

Any issues with oscommerce, I am here to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've been looking all day. i've only found a couple threads that relate to my issue, and there's some questions asked but never a specific answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

try

  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'usbreathalyzer.com');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'ssl4.westserver.net');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/usbreathalyzer.com/');

 

If that doesn't work it may be payment module related - which are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just checked some authorize.net topics and it seems to be the source of the problem, but still having trouble with it. i'll investigate more topics.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i couldn't find a solution to my problem. also when setting it to other payment modules like cc.php i get the same result.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you hosted on a dedicated server or shared?

You may want to ask your provider if they had done some modifications/updates.

By the way do the payment transactions work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you hosted on a dedicated server or shared?

You may want to ask your provider if they had done some modifications/updates.

By the way do the payment transactions work?

 

i'm on a shared server. my other stores work fine. the only difference between them is this site is RC2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like you have a shared ssl. Try setting the https cookie domain and path to these.

  define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');


Remember to backup database, files and pictures.

 

I have a problem for your solution

I reject your reality and substitute my own

My mind not only wanders, it sometimes leaves completely

The problem with the gene pool is that there is no lifeguard

Everyone’s entitled to my opinion

 

Links

Security

SSL Help

Basics for design V2.3+

Share this post


Link to post
Share on other sites

×