Jump to content
Sign in to follow this  
ComArge

Cool Flash Carousel Menu

Recommended Posts

Can somebody please tell me how to do Step 14 For the Carosel?

 

Step 14:

Create the database table for flash carousel products. Open database_sql folder and choose appropriate file.

For English run flash_carousel_english.sql file with sql program like phpMyAdmin.

For Turkish run flash_carousel_turkish.sql file with sql program like phpMyAdmin.

 

For other languages you can use flash_carousel_english.sql. If you translate this file please send us. We can put this file further osCommerce Flash Carousel releases.

 

 

I am not familar with how to do this in PHPMyAdmin..... When it says, For English run flash_carousel_english.sql file with sql program like phpMyAdmin, I don't know how to run it.

 

Any help would be appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites
There's a typo in the \catalog\includes/modules/flash_carousel.php (find replace "lenght" with "length"). Then open the configure.php file in \catalog\kampanya\style_1\medium and update the same way. Hope this helps.

 

 

dookie

 

Thanks for your reply. I did make these changes but I still received the same error. However, I was able to see my problem through your response. I am using SEO url's and the problem is in the \catalog\kampanya\style_1\medium. Length was set to "30". By changing the "30" to a larger number, the error is gone and it now works. What I need now is to change the text size. Do you know where that change would be? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have installed v3.0.1. This is a very nice mod and all works well for me except if I set my configuration style to style_1: medium, I receive the following error:

 

Fatal error: Call to undefined function: str_split() in /www/mywebpage.com/web/catalog/includes/modules/flash_carousel.php on line 68

 

However, if I configure to style_2:medium all works great.

 

This is fine and I can live with this but has anyone seen this before? and maybe has a fix.

 

Thanks

 

Hi,

 

You can find the answer at this address http://www.oscommercex.com/?page_id=91

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can somebody please tell me how to do Step 14 For the Carosel?

 

Step 14:

Create the database table for flash carousel products. Open database_sql folder and choose appropriate file.

For English run flash_carousel_english.sql file with sql program like phpMyAdmin.

For Turkish run flash_carousel_turkish.sql file with sql program like phpMyAdmin.

 

For other languages you can use flash_carousel_english.sql. If you translate this file please send us. We can put this file further osCommerce Flash Carousel releases.

 

 

I am not familar with how to do this in PHPMyAdmin..... When it says, For English run flash_carousel_english.sql file with sql program like phpMyAdmin, I don't know how to run it.

 

Any help would be appreciated

 

You need to run only one sql file. You can run sql file by using PhpMyAdmin. If you don't know what is PhpMyAdmin please us a search engine and search it. You will find good lessons about using PhpMyAdmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flash carousel works great until i set it to resize, then I get no images or flash "box"

getting this error

Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /var/www/html/includes/classes/flash_carousel_image_resize.php on line 44

 

Ive gone over the forums, googled it, pondered, etc

Anyone have an idea ??

Thanks

dave

Share this post


Link to post
Share on other sites
I seem to be having trouble actually displaying the pics in the carousel. I keep having to refresh my home page http://www.ex-military.co.uk they eventually come up but, sometimes it's one, other times it's all six.

 

Anybody have any ideas as to why?????????????????

 

Thanks in advance.

 

 

I'm also have the same trouble with my site sometime 5 sometime 2 somtimes 0 their seems to be no pattern to it. The problem can be viewed here at Visit My Website http://www.biddlebikes.co.uk

I have got a potential 12 products that should be viewable in the carousel.

 

flash_carousel.jpg

 

Also I've noticed that when you delete the products from the flash carousel it doesn't delete the images from the kampanya folder on the server. Isn't the any way of sorting this out.

 

Apart from these issues the installation went smoothly with no errors displayed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Thanks for the nice contribution. All seems to install fine, but no matter with IE or Firefox where the carosel is supposed to show, I get the button, Get Adobe Flash Player? I have downloaded it twice and still the same issue? Any ideas?

 

Thanks JR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I may see the issue. You have to download the .fla file from Oscommercex.com. But it will not allow you to register. Ask for login and password?

 

Thanks JR

Share this post


Link to post
Share on other sites
I seem to be having trouble actually displaying the pics in the carousel. I keep having to refresh my home page http://www.ex-military.co.uk they eventually come up but, sometimes it's one, other times it's all six.

 

Anybody have any ideas as to why?????????????????

 

Thanks in advance.

I'm also have the same trouble with my site sometime 5 sometime 2 somtimes 0 their seems to be no pattern to it. The problem can be viewed here at Visit My Website http://www.biddlebikes.co.uk

I have got a potential 12 products that should be viewable in the carousel.

 

 

 

Also I've noticed that when you delete the products from the flash carousel it doesn't delete the images from the kampanya folder on the server. Isn't the any way of sorting this out.

 

Apart from these issues the installation went smoothly with no errors displayed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm also have the same trouble with my site sometime 5 sometime 2 somtimes 0 their seems to be no pattern to it. The problem can be viewed here at Visit My Website http://www.biddlebikes.co.uk

I have got a potential 12 products that should be viewable in the carousel.

 

 

 

Also I've noticed that when you delete the products from the flash carousel it doesn't delete the images from the kampanya folder on the server. Isn't the any way of sorting this out.

 

Apart from these issues the installation went smoothly with no errors displayed.

 

Hi,

 

I just look your website. First of all your addon works as expected way. But there is a problem with your product's description. For instance I checked your xml file.

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
<products>
	<product image="kampanya_Stealth_Tropicana.jpg" Productname="Stealth Tropicana Front Suspen.." Price="£96.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=406&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Cyber_08.jpg" Productname="Barracuda Cyber 24" Wheel Boys.." Price="£117.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=411&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Switch_08.jpg" Productname="Barracuda Switch 2008 21 Speed.." Price="£133.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=415&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Vert_08.jpg" Productname="Barracuda Vert 2008 21 Speed D.." Price="£150.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=416&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Montana_Blue shark.jpg" Productname="Montana Blue Shark 20" Wheel B.." Price="£99.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=398&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Echo_08.jpg" Productname="Barracuda Echo 24" Wheel Girls.." Price="£117.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=414&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
</products>

Second product name is [b]Barracuda Cyber 24" Wheel Boys..[/b] And there is a " in your products name and if you remove " from your products name it will work without error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:D

Hi,

 

I just look your website. First of all your addon works as expected way. But there is a problem with your product's description. For instance I checked your xml file.

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
<products>
	<product image="kampanya_Stealth_Tropicana.jpg" Productname="Stealth Tropicana Front Suspen.." Price="£96.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=406&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Cyber_08.jpg" Productname="Barracuda Cyber 24" Wheel Boys.." Price="£117.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=411&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Switch_08.jpg" Productname="Barracuda Switch 2008 21 Speed.." Price="£133.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=415&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Vert_08.jpg" Productname="Barracuda Vert 2008 21 Speed D.." Price="£150.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=416&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Montana_Blue shark.jpg" Productname="Montana Blue Shark 20" Wheel B.." Price="£99.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=398&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
	<product image="kampanya_Barracuda_Echo_08.jpg" Productname="Barracuda Echo 24" Wheel Girls.." Price="£117.95" url="http://biddlebikes.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=414&osCsid=f1fc7465ba21d70640096cb27764cb3a" />
</products>

Second product name is [b]Barracuda Cyber 24" Wheel Boys..[/b] And there is a " in your products name and if you remove " from your products name it will work without error.

 

 

Thankyou very much this has solved the problem and now it works great. Who would of thought that it was so simple. Fantastic :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone. I just got done installing version 3.0.1.

 

I have the "administrator" contribution installed so I ended using "tep_admin_files_boxes" instead of the href in the catalog.

 

I then also have a "featured product' contribution already installed; so when I performed and SQL query, I had a duplicate id error. I know nothing about using SQL, but I was able to figure it out and correct the problem.

 

However, one last thing is killing me. I get a blank page. I searched through this thread and read through many, many pages but could not find an answer. I kept seeing some people with the same problems... but never an answer.

 

I did give the directory kampanya a chmod of 777. The admin part of this contribution seems to be working fine. So everything seems fine besides the fact that I'm getting a blank space. I even tried changing the background to #000000 just to see it show up but still blank. Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

 

I install this mod and now I am getting the following error when I try to get to the main page

 

Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/mydomain/public_html/catalog/includes/application_top.php on line 312

 

Any help please.

 

I carried out the mindsparx admin mod prior to this and no problems. osCommerce version 2.2 RC2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay,

 

Fixed the above problem. Missing code in one of the files.

 

Thank you for a brilliant mod. :)

 

Best regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

First off I would like to say great contribution, also looking into your admin panel, but about this install and as a general contribution installation, the way i approach it from a newbie pov, is to get it completely working locally with exactly what i have setup online, obviously this does not have anything to do with your site if you are a fresh install which also works great, it took me close to 5 days of attempting to get it working locally, obviously user errors and frustrations kept setting me back, in the end the way i went about it was copied my current site and ran it locally db and all using xampp( must have) then i try to load all files in a single ftp click and it would never work, but when i would update each file in the order on the site it worked fine, so Once i got it working correctly locally i copied only those files into a folder with the proper structure, and then i uploaded each file in order and it worked flawlessly, as expected since i did 10 dry runs locally prior, expect a donation ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

also I know its in here somewhere but could someone shorten my search for what to edit, to make the category show not the actual product?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello,

 

I may see the issue. You have to download the .fla file from Oscommercex.com. But it will not allow you to register. Ask for login and password?

 

Thanks JR

 

I had it installed and working then i %^$%^^ around with the permissions on the root and made the website go to a 403 forbidden well i finally got it back to where the site will load everything up but now i get a download adobe flash player the website is www.superbeef.net, if anyone can help I never got this issue during testing

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok fixed the problem with permissions in the kampanov dir and now everything is peachy again

Share this post


Link to post
Share on other sites

installed flash carousel 3.0.1 and have problem:

 

Warning: fopen(/web/htdocs/xxxxxx/home/kampanya/kampanya.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /web/htdocs/www.xxxxxxx.xx/home/includes/functions/flash_carousel.php on line 33

Share this post


Link to post
Share on other sites
installed flash carousel 3.0.1 and have problem:

 

Warning: fopen(/web/htdocs/xxxxxx/home/kampanya/kampanya.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /web/htdocs/www.xxxxxxx.xx/home/includes/functions/flash_carousel.php on line 33

 

please read up to my first post on this page about 4 items back and start there chances are you forgot something small, are you working it locally?

Share this post


Link to post
Share on other sites
also I know its in here somewhere but could someone shorten my search for what to edit, to make the category show not the actual product?

 

sorry i was referring to the picture being displayed pointing to a category instead of a product, if that is possible

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, first of all I want to thank you to all who create, developed, imroved and distribute this contribute.

I have installed it to the website i am currently developing. But I have a little problem with prices showing on carousel.

When I move mouse over the items, the price is shown without commas. For example I have a product with price 390,00 €, it is shown as 39000.

I am living in Germany, and we use here commas instead of points in prices.

 

You can check my website at : http://76.76.22.149/~erideal

 

What should I do to correct this prices?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, first of all I want to thank you to all who create, developed, imroved and distribute this contribute.

I have installed it to the website i am currently developing. But I have a little problem with prices showing on carousel.

When I move mouse over the items, the price is shown without commas. For example I have a product with price 390,00 €, it is shown as 39000.

I am living in Germany, and we use here commas instead of points in prices.

 

You can check my website at : http://76.76.22.149/~erideal

 

What should I do to correct this prices?

 

Hi;

 

I am working on a fix about flash file. You can follow osCommerce Flash Course website.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ComArge,

 

Thank you.

You are great, I'm following and waiting for the fix. B)

 

Hi;

 

I am working on a fix about flash file. You can follow osCommerce Flash Course website.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×