Jump to content
Sign in to follow this  
webdesignjunkie

problems installing STS....

Recommended Posts

I'm trying to follow the installation directions that came in the package and I see no STS section under the modules in my Admin. Can anyone help or know of another way to insall?? Thanks..

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm trying to follow the installation directions that came in the package and I see no STS section under the modules in my Admin. Can anyone help or know of another way to insall?? Thanks..

 

I am very new at this and am struggling myself... I assume that someone out there has actually made this system work so I persevere. But I have at least turned STS on. Hopefully the following will help you.

 

Download STSv4.5.8 or whatever...

Follow the instructions under doc on how to insert all the files into the corresponding framework folders.

 

Go to osC Admin and click Modules > STS

You should be presented with the choices:

Default

Index

Popup image

...

 

Click Default and then click the button "+ Install"

You will be presented with a box on the right side that has two button: "remove" and "edit."

Click "edit."

 

In the new options box that is in the same screen location, the top choice is "Use Templates?"

Click "True."

 

Scroll to the bottom and click "update."

 

STS will now be turned on to use.

 

Good luck!


If I say it's safe to surf this beach Captain ......

Then it's safe to surf this beach!

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm trying to follow the installation directions that came in the package and I see no STS section under the modules in my Admin. Can anyone help or know of another way to insall?? Thanks..

 

Hello Scooby,

 

what version of osc have you installed? you should have a rc2 (that's what they recommend in the install notes) I have 2.2rc2a and I installed STS 4.5.8 with no problem.

have you made all the changes and copied all the files they ask in the install notes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I installed STS with OScommerce RC2a, but after enabled (true) STS Default i have a blank page in index, main page.

What can i do?

 

 

Thank you

 

PS:

 

 

I followed the steps exactly like is in documentation..

 

 

Hello Scooby,

 

what version of osc have you installed? you should have a rc2 (that's what they recommend in the install notes) I have 2.2rc2a and I installed STS 4.5.8 with no problem.

have you made all the changes and copied all the files they ask in the install notes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have osCommerce v 2.2RC2 installed. I have installed the files as per the instructions. Now I go into the OSC Admin > Modules and click on STS. From here all I have is this line:

Module Directory: /home/mellowmo/public_html/Store/includes/modules/sts/ and then an install button. I click the install, the page reloads and I still have the same option. I do not get the radio button or anything else.

 

What am I missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have osCommerce v 2.2RC2 installed. I have installed the files as per the instructions. Now I go into the OSC Admin > Modules and click on STS. From here all I have is this line:

Module Directory: /home/mellowmo/public_html/Store/includes/modules/sts/ and then an install button. I click the install, the page reloads and I still have the same option. I do not get the radio button or anything else.

 

What am I missing?

 

opps, sorry looks like a file did not get FTP'd now it is all going.

Share this post


Link to post
Share on other sites

opps, sorry looks like a file did not get FTP'd now it is all going.

 

 

Please post all STS related Support questions in the proper STSv4 Support Thread. The link is posted on the contribution page, listed in the STS User Manual as well as listed in my signature below.

 

***This thread is Closed****


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×