Jump to content
Sign in to follow this  
homewetbar

Product Sales and Stats v2.0 Contribution

Recommended Posts

This contribution gives you powerful data on your past product sales and estimated coming sales in an easy to read format that can also be printed in Landscape mode. Estimated installation time: less than 5 minutes.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contribution is now available here:

http://addons.oscommerce.com/info/5877

 

Please post any bugs or comments.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites

getting the following error in admin

 

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /xxxx/.xxxx/xxxx/xxxxx.com/catalog/admin/includes/boxes/reports.php on line 28

 

here's the code from reports.php

<?php
/*
 $Id: reports.php,v 1.5 2003/07/09 01:18:53 hpdl Exp $

 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 [url="http://www.oscommerce.com"]http://www.oscommerce.com[/url]

 Copyright © 2002 osCommerce

 Released under the GNU General Public License
*/
?>
<!-- reports //-->
         <tr>
           <td>
<?php
 $heading = array();
 $contents = array();

 $heading[] = array('text'  => BOX_HEADING_REPORTS,
                    'link'  => tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, 'selected_box=reports'));

 if ($selected_box == 'reports') {
   $contents[] = array('text'  => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_VIEWED . '</a><br>' .
                                  '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_PURCHASED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_PURCHASED . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_SALES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_SALES . '</a><br>' .
                                  '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">'Product Sales v2.0'</a>'
);

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_STOCK_LEVEL . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_MONTHLY_SALES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_MONTHLY_SALES . '</a>');
 }

 $box = new box;
 echo $box->menuBox($heading, $contents);
?>
           </td>
         </tr>
<!-- reports_eof //-->

Edited by Jet200

Share this post


Link to post
Share on other sites
getting the following error in admin

 

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /xxxx/.xxxx/xxxx/xxxxx.com/catalog/admin/includes/boxes/reports.php on line 28

 

here's the code from reports.php

<?php
/*
 $Id: reports.php,v 1.5 2003/07/09 01:18:53 hpdl Exp $

 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 [url="http://www.oscommerce.com"]http://www.oscommerce.com[/url]

 Copyright © 2002 osCommerce

 Released under the GNU General Public License
*/
?>

<!-- reports //-->
         <tr>
           <td>
<?php
 $heading = array();
 $contents = array();

 $heading[] = array('text'  => BOX_HEADING_REPORTS,
                    'link'  => tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, 'selected_box=reports'));

 if ($selected_box == 'reports') {
   $contents[] = array('text'  => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_VIEWED . '</a><br>' .
                                  '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_PURCHASED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_PURCHASED . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_SALES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_SALES . '</a><br>' .
                                  '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">'Product Sales v2.0'</a>'
);

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_STOCK_LEVEL . '</a><br>' .
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_MONTHLY_SALES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_MONTHLY_SALES . '</a>');
 }

 $box = new box;
 echo $box->menuBox($heading, $contents);
?>
           </td>
         </tr>
<!-- reports_eof //-->

 

You have a bracket out of place or extra bracket in that file.... Look it over and compare to your original, you should be able to easily see where the problem is.

Edited by homewetbar

Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't seen anything come across yet for this ..... does anyone have a solution for the 1054 - Unknown column 'p.supplier_id' in 'where clause' for PHP5?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am getting results for every item twice. I have searched the code but cannot find a solution. Anyone have any Ideas?

 

This is an example of results:

00101 Aunt Beth's Vegetarian Bean Soup Montebello Kitchens -102 33 3 7 90 23 503 NA 985

00101 Aunt Beth's Vegetarian Bean Soup Olde Shenandoah -102 33 3 7 90 23 503 NA 985

 

I do have SPPC installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haven't seen anything come across yet for this ..... does anyone have a solution for the 1054 - Unknown column 'p.supplier_id' in 'where clause' for PHP5?

 

That was a quick fix, just searched and removed it from the code. Must have left that in there from a field in our database. Please let me know if you encounter any other errors.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
That was a quick fix, just searched and removed it from the code. Must have left that in there from a field in our database. Please let me know if you encounter any other errors.

 

Thank you

Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay... so i'm a newbie.

However, I'm receiving the same error as a previous poster on this contribution:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /home/truco/public_html/store/admin/includes/boxes/reports.php on line 28

 

I see where you stated that it would be a simple fix of a bracket out of place or an extra bracket in the file that could be easily seen if compared to the original... However, that is not the case.

I've compared everything multiple times.

 

My questions are -

If the download file in the Admin folder includes a file named: stats_products.php

Then, why does the coding refer to a different file?: (FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL')

 

Why do the other contributions refer to menuBoxContentLink as something like: ' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a>'

But, this one refers menuBoxContentLink as the contribution name: 'Product Sales v2.0'</a>'

 

Any help you can provide would be greatly appreciated...

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Diddo issue as to Nicholes. This boxes/reports.php files blows up my admin panel when I add

 

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">'Product Sales v2.0'</a>' .

 

So what's the solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Diddo issue as to Nicholes. This boxes/reports.php files blows up my admin panel when I add

 

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">'Product Sales v2.0'</a>' .

 

So what's the solution?

 

Please post your entire file so I can see and diagnose.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please post your entire file so I can see and diagnose.

 

I have the same issue when adding that particular line. I do not think that is an issue with the text it self (see below) but that this may be have to be with the file admin/includes/filenames.php that has not been updated. I'm not an expert and I can bearly understand PHP so this may be just a wrong assumption but this steps was not in the instructions and I was kinda surpriced. I'm so looking forward to see it working...

 

 

if ($selected_box == 'reports') {

$contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_VIEWED . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_INVENTORY, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_INVENTORY . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_PURCHASED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_PURCHASED . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_MARGIN_REPORT, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_MARGIN_REPORT . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">'Product Sales v2.0'</a>');

}

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have the same issue when adding that particular line. I do not think that is an issue with the text it self (see below) but that this may be have to be with the file admin/includes/filenames.php that has not been updated. I'm not an expert and I can bearly understand PHP so this may be just a wrong assumption but this steps was not in the instructions and I was kinda surpriced. I'm so looking forward to see it working...

 

 

if ($selected_box == 'reports') {

$contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_VIEWED . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_INVENTORY, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_INVENTORY . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_PURCHASED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_PURCHASED . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_MARGIN_REPORT, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_MARGIN_REPORT . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_LOW_STOCK, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">'Product Sales v2.0'</a>');

}

 

Ok I see the problem now, looks like a filename reference was missing and a ' was just out of place. Try this line instead and let me know how it works:

 

'<a href="' . tep_href_link('stats_products.php', '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">Product Sales v2.0</a>'  );


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok I see the problem now, looks like a filename reference was missing and a ' was just out of place. Try this line instead and let me know how it works:

 

'<a href="' . tep_href_link('stats_products.php', '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">Product Sales v2.0</a>'  );

 

GREAT!

That made the trick and my Admin Panel is coming up as usual and the option for "Product Sales and Stats" is now working but I think I'm missing something as I get no results when clicking on the different options of display got no results. I think this is linked to the fact I didn't quite understanded Step 2 and 3 of the install process:

 

2) Upload catalog/cron_update_bestsellers.php AND visit it on your server to manually update the sales for the first time.

** NOTE: If you have one of my other contribs that use the cron_update_bestsellers.php files such as the low stock or sort products by dropdown compare and add the lines in this to your other cron file before the ?> if these lines of code are not already there. **

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MY NOTES: I have uploaded the catalog/cron_update_bestsellers.php and visited with my IE the site www.mystore.com/cron_update_bestsellers.php but is coming up blank.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) Setup your cron job in your server admin or email your host if you do not have access to run cron_update_bestsellers.php at say 2am every day.

Here is what cron mine looks like:

/usr/bin/php /home/public_html/cron_update_bestsellers.php

 

You will just need to change the /home/public_html/ part to match your server and catalog directory. (Hint try looking in Admin -> Tools -> Server Info look for the variable ' DOCUMENT_ROOT ' that should be the path you need + your catalog directory.)

----------------------------------------------------------------------------------

MY NOTES : No issue setting up the cron job on the server succesfully.

----------------------------------------------------------------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites
GREAT!

That made the trick and my Admin Panel is coming up as usual and the option for "Product Sales and Stats" is now working but I think I'm missing something as I get no results when clicking on the different options of display got no results. I think this is linked to the fact I didn't quite understanded Step 2 and 3 of the install process:

 

2) Upload catalog/cron_update_bestsellers.php AND visit it on your server to manually update the sales for the first time.

** NOTE: If you have one of my other contribs that use the cron_update_bestsellers.php files such as the low stock or sort products by dropdown compare and add the lines in this to your other cron file before the ?> if these lines of code are not already there. **

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MY NOTES: I have uploaded the catalog/cron_update_bestsellers.php and visited with my IE the site www.mystore.com/cron_update_bestsellers.php but is coming up blank.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) Setup your cron job in your server admin or email your host if you do not have access to run cron_update_bestsellers.php at say 2am every day.

Here is what cron mine looks like:

/usr/bin/php /home/public_html/cron_update_bestsellers.php

 

You will just need to change the /home/public_html/ part to match your server and catalog directory. (Hint try looking in Admin -> Tools -> Server Info look for the variable ' DOCUMENT_ROOT ' that should be the path you need + your catalog directory.)

----------------------------------------------------------------------------------

MY NOTES : No issue setting up the cron job on the server succesfully.

----------------------------------------------------------------------------------

 

The cron page shows nothing if it is setup correctly. It only shows error messages if it is setup incorrectly so you should be ok there.

 

YOUR QUOTE: 'I'm missing something as I get no results when clicking on the different options of display got no results.'

 

I don't quite understand what you're saying is the page in admin not coming up at all or what exactly?


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
The cron page shows nothing if it is setup correctly. It only shows error messages if it is setup incorrectly so you should be ok there.

 

YOUR QUOTE: 'I'm missing something as I get no results when clicking on the different options of display got no results.'

 

I don't quite understand what you're saying is the page in admin not coming up at all or what exactly?

 

Apologies it is my english. The admin page works fine as it used to work before the update. When I click on the "Product Sales v2.0" under the "Reports" Sub-menu of the Admin page. I do get the page i should get but so far there is no data in it like the products sold and all that. Is this because the Cron job hasn't been executed yet? I mean the fist time will be today at 23.59 so that could be the reason. Mine was probably just a silly question to ask.

 

Thank you very much for your prompt support no this one. To be honest I wasn't expecting from a phorum to be this quick.

 

I will see tomorrow morning if the job ran succesfully and filled this page with data.

 

Have a good one.

 

L.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Apologies it is my english. The admin page works fine as it used to work before the update. When I click on the "Product Sales v2.0" under the "Reports" Sub-menu of the Admin page. I do get the page i should get but so far there is no data in it like the products sold and all that. Is this because the Cron job hasn't been executed yet? I mean the fist time will be today at 23.59 so that could be the reason. Mine was probably just a silly question to ask.

 

Thank you very much for your prompt support no this one. To be honest I wasn't expecting from a phorum to be this quick.

 

I will see tomorrow morning if the job ran succesfully and filled this page with data.

 

Have a good one.

 

L.

 

Hi Lucho,

A few questions. Is there no product data at all or just no sales data? Are the product names and stock levels showing up? Have you had any sales yet? If you have had sales, you can run the cron_update_bestsellers.php page and it should fill in the sales data for you. Additionally if you can post part of what your admin Product Sales page I can further diagnose if these suggestions do not fix it for you.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites

New version 2.1b posted in contributions with the mentioned fix for admin/includes/boxes file.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Lucho,

A few questions. Is there no product data at all or just no sales data? Are the product names and stock levels showing up? Have you had any sales yet? If you have had sales, you can run the cron_update_bestsellers.php page and it should fill in the sales data for you. Additionally if you can post part of what your admin Product Sales page I can further diagnose if these suggestions do not fix it for you.

 

sorry about not coming back to you on this. I'm currently getting an error that I think may not be linked to this contribution but some permissions on my server.

 

/bin/sh: line 1: /hsphere/local/home/site/fullurl.com/cron_update_bestsellers.php: Permission denied

 

I have replaced on the above line "site" from my original account on that host, "fullrl.com" by the domain of my site. I will wait until the "great" support I have paid for comes back with some update. Till then I will not be able to know if all is good now with the contribution.

 

Thank you and I hope I will be coming back to you shortly.

 

Regards,

 

Lucho

Share this post


Link to post
Share on other sites
sorry about not coming back to you on this. I'm currently getting an error that I think may not be linked to this contribution but some permissions on my server.

 

/bin/sh: line 1: /hsphere/local/home/site/fullurl.com/cron_update_bestsellers.php: Permission denied

 

I have replaced on the above line "site" from my original account on that host, "fullrl.com" by the domain of my site. I will wait until the "great" support I have paid for comes back with some update. Till then I will not be able to know if all is good now with the contribution.

 

Thank you and I hope I will be coming back to you shortly.

 

Regards,

 

Lucho

 

Yeah that would definitely be a problem with server permissions not the contrib.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am getting results for every item twice. I have searched the code but cannot find a solution. Anyone have any Ideas?

 

This is an example of results:

00101 Aunt Beth's Vegetarian Bean Soup Montebello Kitchens -102 33 3 7 90 23 503 NA 985

00101 Aunt Beth's Vegetarian Bean Soup Olde Shenandoah -102 33 3 7 90 23 503 NA 985

 

I do have SPPC installed.

 

I am having the same problem but I have five manufacturers so I get each product five times

 

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI Catwalk 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI BedHead 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI S-Factor 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI B for Men 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI Hardcore 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

 

But it should only be under the TIGI Catwalk Manufacturer.

 

Any ideas?

 

Wayne Lynch

Visit My Website at www.wikidhair.co.uk

Edited by wlynch

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having the same problem but I have five manufacturers so I get each product five times

 

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI Catwalk 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI BedHead 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI S-Factor 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI B for Men 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI Hardcore 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

 

But it should only be under the TIGI Catwalk Manufacturer.

 

Any ideas?

 

Wayne Lynch

Visit My Website at www.wikidhair.co.uk

 

 

Ahh interesting, you're using some sort of product attributes contrib I'm guessing? I'm not familar with all of those contribs but it sounds like they make a new product in your database that is linked to the original for each additional manufacturer/color/etc hence it is showing up multiple times..... So is everything else working properly now but that? Try adding DISTINCT to the mysql select query in the admin file and let me know if that fixes it? Here is some help on how to do it: http://www.webdevelopersnotes.com/tutorial...ct_keyword.php3


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey there, a little help would be appreciated.....

 

I too am having cron job issues.

I have reset file permissions, but am getting errors right off the php file flag on line 1 of the cron_update_bestsellers.php (see codebox below)

 

I had the cron job firing in test mode (reset to 1/day was firing 1/minute) with that error msg being received.

 

here is how I have the cron tab set

/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php

 

 

/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 1: ?php: No such file or directory
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 2: /aquota.user: Permission denied
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 5: osCommerce,: command not found
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 6: [url="http://www.oscommerce.com:"]http://www.oscommerce.com:[/url] No such file or directory
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 8: syntax error near unexpected token `c'
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 8: `  Copyright © 2003 osCommerce'

 

Yes serverNameHere is to protect the public (ME!)

So, what have I done incorrectly?

 

Any insight or better yet, the solution to why it is taking the cron verbatim from the file.

The admin panel report is present, has the header row, no data

emptyReport.png

 

There are over 100 items in the catalog, and a few hundred sales.....so something is missing

:)

 

Thanks,

 

Corey

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey there, a little help would be appreciated.....

 

I too am having cron job issues.

I have reset file permissions, but am getting errors right off the php file flag on line 1 of the cron_update_bestsellers.php (see codebox below)

 

I had the cron job firing in test mode (reset to 1/day was firing 1/minute) with that error msg being received.

 

here is how I have the cron tab set

/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php

 

 

/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 1: ?php: No such file or directory
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 2: /aquota.user: Permission denied
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 5: osCommerce,: command not found
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 6: [url="http://www.oscommerce.com:"]http://www.oscommerce.com:[/url] No such file or directory
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 8: syntax error near unexpected token `c'
/home/serverNameHere/public_html/osStore/cron_update_bestsellers.php: line 8: `  Copyright © 2003 osCommerce'

 

Yes serverNameHere is to protect the public (ME!)

So, what have I done incorrectly?

 

Any insight or better yet, the solution to why it is taking the cron verbatim from the file.

The admin panel report is present, has the header row, no data

emptyReport.png

 

There are over 100 items in the catalog, and a few hundred sales.....so something is missing

:)

 

Thanks,

 

Corey

 

Every server is run by different software so it is quite hard to say exactly what your cron issue is. You should contact your host to find out the appropriate settings for your server.


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having the same problem but I have five manufacturers so I get each product five times

 

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI Catwalk 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI BedHead 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI S-Factor 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI B for Men 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

TIGI Catwalk Fashionista Tween Duo 750ml TIGI Hardcore 19 135 1 1 1 1 1 1140 DAY 24

 

But it should only be under the TIGI Catwalk Manufacturer.

 

Any ideas?

 

Wayne Lynch

Visit My Website at www.wikidhair.co.uk

 

 

Try the newest version 2.1c I just posted and let me know. I put group by p.products_id right before the order by in the mysql statement which should group all of the product ids together unless each of your product versions has a different product id?


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×