Jump to content
Jack_mcs

Header Tags SEO

Recommended Posts

Hi Jack

 

I am running HeaderTags_SEO_V_3.0.7 and it has always appeared to run ok, until today and although I have not made any changes except some Google data feeds, I am now getting the following error

 

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ********/htdocs/catalog/includes/header_tags.php on line 148

 

Any Ideas?

 

and how do I disable Header_tags so I can get the site working until I can upgrade it?

 

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack

 

I am running HeaderTags_SEO_V_3.0.7 and it has always appeared to run ok, until today and although I have not made any changes except some Google data feeds, I am now getting the following error

 

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ********/htdocs/catalog/includes/header_tags.php on line 148

 

Any Ideas?

 

and how do I disable Header_tags so I can get the site working until I can upgrade it?

You should look in that file at that line to see what the problem is. My guess is that you renamed some file illegally or a hacker changed it. You can replace that file with the one from the contribution and it should fix the problem. If it is due to an illegally named file, then it will happen again as soon as the file is updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack

 

Looks like I may have been hacked

 

The following code was in header_tags.php that was not in a previous backup

 

// index v1.php

case (strstr($_SERVER['PHP_SELF'],FILENAME_INDEX V1) or strstr($PHP_SELF,FILENAME_INDEX V1)):

$header_tags_array = tep_header_tag_page(FILENAME_INDEX V1);

break;

 

I will look into it and check sitemonitor more often...

 

Any ideas?

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack

 

Looks like I may have been hacked

 

The following code was in header_tags.php that was not in a previous backup

 

// index v1.php

case (strstr($_SERVER['PHP_SELF'],FILENAME_INDEX V1) or strstr($PHP_SELF,FILENAME_INDEX V1)):

 

I will look into it and check sitemonitor more often...

 

Any ideas?

Maybe not. A lot of people will make a backup of a file when they make a change to it. Since the name of the backup is not in the filenames file but contains header tags code, header tags will try to create an entry for it. But that results, in this case, of an invalid entry so it fails. If you are going to make backups of such files and you want to store them on the server, create a directory where they can be stored so they won't cause any problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have received this error message.

 

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/zlunfcsz/public_html/www.chrysalis-beauty.co.uk/shopping/admin/categories.php on line 1174

 

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/zlunfcsz/public_html/www.chrysalis-beauty.co.uk/shopping/admin/categories.php on line 1174

 

this has been such a frustrating time. i have 2 sites with oscommerse. one the header tags works perfectly, the other which has the error used too. by this i mean that when i first istalled header tags seo it worked perfectly. them one day i came accross an error. i tried to fix it myself and search through the topic but i couldnt find the answer.

 

i am using version 2.3.1 and like i said it worked perfectly then one day didnt. could someone offer any advise on this.

 

the other add-ons i have are

 

google feed

 

thats it really.

 

any help is most welcome

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have received this error message.

 

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/zlunfcsz/public_html/www.chrysalis-beauty.co.uk/shopping/admin/categories.php on line 1174

 

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/zlunfcsz/public_html/www.chrysalis-beauty.co.uk/shopping/admin/categories.php on line 1174

 

this has been such a frustrating time. i have 2 sites with oscommerse. one the header tags works perfectly, the other which has the error used too. by this i mean that when i first istalled header tags seo it worked perfectly. them one day i came accross an error. i tried to fix it myself and search through the topic but i couldnt find the answer.

 

i am using version 2.3.1 and like i said it worked perfectly then one day didnt. could someone offer any advise on this.

You could try using the included categories file to see if the problem goes away. If it does, then there is a mistake in that file and you can use the included one to find it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could try using the included categories file to see if the problem goes away. If it does, then there is a mistake in that file and you can use the included one to find it.

 

sorry i do not understand the 'included categories file'. do you mean the original or in the includes file rather than admin. how would i cross check it?

 

forgot to mention before but i have unistalled this add-on once and re-installed it. that didnt work and i was getting the same error so i concentrated on the categories file. undid all that header tags seo said to do and then re-did it. still the same problem. if i am able to remove header tags seo and have no errors could someone suggest another keyword add-on as i seem to be having too much trouble with this, at least on one site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry i do not understand the 'included categories file'. do you mean the original or in the includes file rather than admin. how would i cross check it?

Download the latestest version. Open it. Go into the admin directory for the oscommerce version you are using. Upload the categories.php file to your server and test it.

forgot to mention before but i have unistalled this add-on once and re-installed it. that didnt work and i was getting the same error so i concentrated on the categories file. undid all that header tags seo said to do and then re-did it. still the same problem. if i am able to remove header tags seo and have no errors could someone suggest another keyword add-on as i seem to be having too much trouble with this, at least on one site.

There are many contributions that allow you to add titles and meta tags. If that is all you want to do (not very useful but better than nothing), then blindly pick one. They all install easily and perform the same function. But if you are serious about improving the ranking of your shop, this contribution is the only choice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack,

I've uploaded the contribution and everything seems to be working properly however when I run the "Test" I get the "Duplicate title found" and the "Duplicate meta description found" error messages for hundreds of items(I sell photographs). I've gone so far as adding a unique number to each of the item listings to get these statements unique. The Messages that show under the "Duplicate Meta Description Test box" is actually the text that was entered in the "Meta Title Box" ie "Keyword1-Keyword2-Keyword3" and not the readable sentence that was entered in the Meta Description Box. This is a sample of how I entered the info.

Title Tag

Original Press Photograph-Julie Andrews-Movie:Little Miss Marker-1693

Description Tag

This Original Press Photograph featuring Julie Andrews from the movie:"Little Miss Marker" is for sale.

Keywords Tag

Original Press Photograph,Julie Andrews,Movie:Little Miss Marker,1693

 

What have I done wrong? Thanks for any help you can give........Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack,

I've uploaded the contribution and everything seems to be working properly however when I run the "Test" I get the "Duplicate title found" and the "Duplicate meta description found" error messages for hundreds of items(I sell photographs). I've gone so far as adding a unique number to each of the item listings to get these statements unique. The Messages that show under

Those aren't errors. They are just warnings and may not be a problem. There's nothing wrong with having duplicate titles or tags if they are correct for the items involved. If they are correct, then don't worry about them. If they are not, then you need to fix them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Jack.

 

First of all thank you for this wonderful contribution. I installed 3.1.2 version sometime ago in my store (www.videojuegoshoracio.com). This week I decided to upgrade it. I upgraded it with every new version and it was successful until 3.1.9 version. When I tried to upgrade it to 3.2.0 version the catalog works fine but when I try log into the admin page it crashes and I get this message:

 

Warning: require(includes/functions/pages.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/videojuegoshoracio/www/admin/includes/application_top.php on line 75

 

Warning: require(includes/functions/pages.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/videojuegoshoracio/www/admin/includes/application_top.php on line 75

 

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions/pages.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/home/videojuegoshoracio/www/admin/includes/application_top.php on line 75

 

I have tried it three times with the same result. On the upgrade instructions for 3.2.0 version it only says "Replace all admin files with the ones in catalog/admin". I have even tried to upgrade from 3.2.0 to 3.2.1 to see if something changes but the same thing happens. I have replaced the 3.2.0 version with the 3.1.9 version again and it works fine. If you or someone else have any suggestions I would really apreciate it. I am not in a big hurry since it is working fine in 3.1.9 version.

 

Regards.

Jose

www.videojuegoshoracio.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

First of all thank you for this wonderful contribution. I installed 3.1.2 version sometime ago in my store (www.videojuegoshoracio.com). This week I decided to upgrade it. I upgraded it with every new version and it was successful until 3.1.9 version. When I tried to upgrade it to 3.2.0 version the catalog works fine but when I try log into the admin page it crashes and I get this message:

There was a mistake in that version and was corrected in later versions. As I recall, it contained the admin/includes/application_top.php file, which it shouldn't have. If you replace that file with your original, it should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was a mistake in that version and was corrected in later versions. As I recall, it contained the admin/includes/application_top.php file, which it shouldn't have. If you replace that file with your original, it should work.

Thanks again Jack. That was the problem. I have update it to 3.2.3 without problem. I will try the last ones the next week.

 

Regards.

Jose

www.videojuegoshoracio.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi jacs, Your help is needed once again on this great contribution.

I want my category's titles to appear what I type in Admin for that specific category.

 

Currently it appears as for example:

 

I type in admin > categories for sofa "My Great Sofa"

Category title appears as "My Great Sofa - and here goes the index.php title" this makes the category title very long which I don't want. So is it possible to achieve just the title of category what is typed in for title of that category and avoid the index.php title being added after that title text?

 

I currently have category box checked on index.php under page control.

 

found the answer for this question and it can be found on here if anyone is looking for the answer. (page 156 of this forum)

http://forums.oscommerce.com/topic/298099-header-tags-seo/page__st__3100

Edited by sahilsaid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I am still new to this html coding ... but how and where do I download the update and he file that I need for meta and header tags

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I am still new to this html coding ... but how and where do I download the update and he file that I need for meta and header tags

They come in packages called Addons or Contributions and you can download them from that section. To get there, click on the Addons link above. To find a specific addon, there is usually a direct link in the first page of the support thread. Otherwise, you have to search the addon for the one you want.

 

If you haven't installed one before though, I wouldn't suggest making this one your first choice. Some addons install quite easily, while some are more difficult. This one would fall in the more difficult area, especially as a first attemtp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack,

 

I've installed HTC to a 2.3.1 OSC and the backend seems to work fine and having checked the database all the information is filled in but the site still only displays the default info.

 

Can you give me some pointers as to what could be the problem?

 

Thanks

Ashley

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack,

 

I've installed HTC to a 2.3.1 OSC and the backend seems to work fine and having checked the database all the information is filled in but the site still only displays the default info.

 

Can you give me some pointers as to what could be the problem?

 

Thanks

Ashley

This is the support thread for Heder Tags SEO, not Header Tags Controller. If you actually installed HTC, it is no longer supported. If that was a mistake, then

Did you run fill tags?

Did you run the test routine?

Did you edit the index page in Page Control?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the support thread for Heder Tags SEO, not Header Tags Controller. If you actually installed HTC, it is no longer supported. If that was a mistake, then

Did you run fill tags?

Did you run the test routine?

Did you edit the index page in Page Control?

 

Sorry i meant Header Tags SEO V 3.2.5.

 

Yes i ran the fill tags and looking at the database it's done that.

 

The tests say:

 

Title and Meta Tag results for index.php explain

English

From Site:

Title ->

Meta Description ->

Meta Keywords ->

From Settings:

Title ->

Meta Description ->

Meta Keywords ->

Results of scan:

index.php is missing data. Fill Tags should be ran.

 

I edited the index.php file to take out the defaults.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Jack!

Your great SEO is little bit complicated for me to trace.

I just find:

1. <title>default_title - - product_title </title> ,

2.<meta name="Description" content="default_description - - product_description"/> , and

3. <meta name="Keywords" content="default_keyword , , product_keyword" />

It seems the above are the same results from strings concatenation by injecting duplicated separating symbols. Is that right?

Which part or function is dealing with the above?

crying.gif


YaNotCook !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The tests say:

 

Title and Meta Tag results for index.php explain

English

From Site:

Title ->

Meta Description ->

Meta Keywords ->

From Settings:

Title ->

Meta Description ->

Meta Keywords ->

Results of scan:

index.php is missing data. Fill Tags should be ran.

The above means there isn't any title or meta tag data for the home page. If you removed the text from the boxes for index.php in page control and didn't add anything else, then that is correct. What happens when you go to a product page? Do you have any checkboxes checked for either of those files in page control?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Jack!

Your great SEO is little bit complicated for me to trace.

I just find:

1. <title>default_title - - product_title </title> ,

2.<meta name="Description" content="default_description - - product_description"/> , and

3. <meta name="Keywords" content="default_keyword , , product_keyword" />

It seems the above are the same results from strings concatenation by injecting duplicated separating symbols. Is that right?

Which part or function is dealing with the above?

crying.gif

I'm sorry but I don't understand the question. But - - in the title or tags means you have some option enabled but don't have data entered for it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The above means there isn't any title or meta tag data for the home page. If you removed the text from the boxes for index.php in page control and didn't add anything else, then that is correct. What happens when you go to a product page? Do you have any checkboxes checked for either of those files in page control?

 

But it also says to run fill tags, that has been run and worked.

 

Maybe i've missed something, i thought that if there was nothing in the default box's then it would use the information that had been filled in by the fill tags process. So if a category had no defaults it would revert to the tags for that category?

Share this post


Link to post
Share on other sites

But it also says to run fill tags, that has been run and worked.

 

Maybe i've missed something, i thought that if there was nothing in the default box's then it would use the information that had been filled in by the fill tags process. So if a category had no defaults it would revert to the tags for that category?

No, that's not how it works. In page control for index.php, click on the category box if you want the category pages to use the entries in the database. Setting up the checkboxes is explained in one of the doc files that come with the contribution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×