Jump to content
Sign in to follow this  
englishchrissy

Register Globals Easy with Protx 3d Secure Problem

Recommended Posts

Hi just installed this on my test server. All looked good until I tried to buy something. We use protx 3d secure contribution in an iframe. When I submit the payment it says your card is being processed but the status line at the bottom of the browser is flickering very fast and nothing happens. Strangely, when I tried to follow the code through with my debugger it worked. Any ideas as everything else seems ok and I want to turn register_globals off. Thanks for your time and any advice.


Webmaster www.SexoticToys.co.uk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi just installed this on my test server. All looked good until I tried to buy something. We use protx 3d secure contribution in an iframe. When I submit the payment it says your card is being processed but the status line at the bottom of the browser is flickering very fast and nothing happens. Strangely, when I tried to follow the code through with my debugger it worked. Any ideas as everything else seems ok and I want to turn register_globals off. Thanks for your time and any advice.

 

It also loses the save cart we have when we installed it. So it has a couple bugs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×