Jump to content
Sign in to follow this  
markeo4

Defect Manager Support

Recommended Posts

Well, looks like nobody but me has problems installing this...

 

Everything went fine but the actual box for the defects manager does not work. For better understanding where the problems start, I have attached a screenshot for the first problem.1.jpg

 

If I ignore this and click on the link I get

The requested URL [...]/admin/FILENAME_DEFECTS was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

I have checked and doublechecked the installation instructions and my files but could not find the error.

I also have checked that all files have been uploaded.

 

Hoes anybody got a clue how to solve this ?

 

warm regards

Nala


Leben und leben lassen - live and let live - vivrer et laisser vivre

Share this post


Link to post
Share on other sites

These instructions in the instructions notepad file included in the package should fix those.

 

3b. Open admin/includes/languages/english.php

Find:

?>

Add Before:

//Defect Manager 1.3
define('BOX_HEADING_DEFECTS', 'Defect Manager');
define('BOX_DEFECTS', 'Defects');
define('BOX_DEFECTS_PRIORITY', 'Defects Priority');
define('BOX_DEFECTS_SEVERITY', 'Defects Severity');
define('BOX_DEFECTS_STATUS', 'Defects Status');
define('BOX_DEFECTS_USERS', 'Defects Users');
define('IMAGE_NEW_DEFECT', 'New Defect');
define('IMAGE_NEW_DEFECT_PRIORITY', 'New Priority');
define('IMAGE_NEW_DEFECT_SEVERITY', 'New Severity');
define('IMAGE_NEW_DEFECT_STATUS', 'New Status');
define('IMAGE_NEW_DEFECT_USER', 'New User');
define('TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_DEFECTS', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> defects)');
define('TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_DEFECTS_PRIORITY', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> priorities)');
define('TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_DEFECTS_SEVERITY', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> severities)');
define('TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_DEFECTS_STATUS', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> statuses)');
define('TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_DEFECTS_USERS', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> users)');
//Defect Manager 1.3



3c. Open admin/includes/filenames.php

Find:

?>

Add Before:

//Defect Manager 1.3
 define('FILENAME_DEFECTS', 'defects.php');
 define('FILENAME_DEFECTS_USERS', 'defects_users.php');
 define('FILENAME_DEFECTS_PRIORITY', 'defects_priority.php');
 define('FILENAME_DEFECTS_SEVERITY', 'defects_severity.php');
 define('FILENAME_DEFECTS_STATUS', 'defects_status.php');
 define('FILENAME_DEFECTS_CSV', 'defects_csv.php');  
//Defect Manager 1.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
These instructions in the instructions notepad file included in the package should fix those.

 

Thanks for your help.

I found the mistake thanks to your answer and as just punishment I openly plead guilty of absolute stupidity.

 

As a hint for others having this problem: It helps a lot if you upload the relevant files in the right folder.

E.g. not in the live shop but in the folder for your test shop. :blush:

 

Warm regards

Nala


Leben und leben lassen - live and let live - vivrer et laisser vivre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×