Jump to content
henri

OSC-Affiliate

Recommended Posts

Hey guys,

i tried this add on today and kinda had trouble with it cause of another plug in i use...

 

can someone maybe help me to fix it??

 

you can find the contribution here ...

 

it would be cool if someone could modify the affilitie so that i can keep my configuration_cache plugin..

 

thanks guys!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I understand that I am new to the site. A simple suggestion on what the order status (deleted) means in the affiliate module would be nice. every time there is an order it shows up as that and does not give credit to the affiliate.

Please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey everyone,

 

I have been using OSC Affiliate v2 for about a year now and its been absolutely no probelm at all and I do love it.

 

Last week I moved servers and kept all the domains the same, simply updated my DNS servers. The problem is since the move i have noticed that the credited sales to affiliates is not showiig up? Of course I see the click through in Admin and the URL from the affiliates site is the same but the sale is not showing up in Sales.

 

Anyone have this problem? I have looked through the settings and see nowhere where the Server comes into question.

 

Any ideas on this would be great.. I am totally dumbfounded by this today.

 

thank you all..

 

Mikey

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get the following error when i try to go to affiliate_signup.php. What is causing the problem. All files are in place. Are thier any modifications we need to make to filenames.php. The contribution doesn't mention anythign about filenames.php. Thanks

 

Warning: main(includes/languages/english/FILENAME_AFFILIATE_SIGNUP): failed to open stream: No such file or directory in /home/mystore/public_html/affiliate_signup.php on line 20

 

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/english/FILENAME_AFFILIATE_SIGNUP' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')

Share this post


Link to post
Share on other sites
I get the following error when i try to go to affiliate_signup.php. What is causing the problem. All files are in place. Are thier any modifications we need to make to filenames.php. The contribution doesn't mention anythign about filenames.php. Thanks

 

Warning: main(includes/languages/english/FILENAME_AFFILIATE_SIGNUP): failed to open stream: No such file or directory in /home/mystore/public_html/affiliate_signup.php on line 20

 

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/english/FILENAME_AFFILIATE_SIGNUP' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')

you forgot to add something in includes/filename.php

maybe u should follow the installation and check everything..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing mentioned in the contribution about modifying filenames.php. I would really like to get this working. Any help is appriciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Just installed this great contrib.

 

One problem, no clickthroughs are counted? Is this a common problem?

 

Cheers


Thanks for any help/comments.

 

Regards,

 

Lewis Hill

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still can't find an answer, should it count my clickthroughs if it's just me, i.e. from the same address?

 

Thanks


Thanks for any help/comments.

 

Regards,

 

Lewis Hill

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nothing mentioned in the contribution about modifying filenames.php. I would really like to get this working. Any help is appriciated.

ok sorry that was my fault.. the filenames are declared in includes/affiliate_application_top.php

 

so you need to open up includes/application_top.php

 

and right before the end u insert the following

 

require(DIR_WS_INCLUDES . 'affiliate_application_top.php');

 

that should fix your problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any idea to how we can let the affiliate ID start from 50 let's say instead of starting from 1. It's gives the customer a better image at the company.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a way to manually add affiliates?? I go under Affliates in the admin menu, then under Affliates again to see my list of affiliates, but don't see an "Add" button, which intuitively should be there. How would I add this?

 

Perhaps it may even be better to be able to convert customers to affiliates by adding a drop down menu in the customer edit screen. I mostly deal in a business-2-business environment, so most of my customers are businesses. I'm not sure if this would work out for everybody, but it would in my case.

 

Any help would be greatly appreciate. I haven't been able to test out the contribution yet, but I would firstly like to thank you for the EXCELLENT installation method!!!! GENUIS!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I have oscAffiliate installed and all was working great. Now, all the sudden, all of my commissions are 0% yet in each personal record it is 10%. It is not recording it. Also it is not allowing me to build text or product links. The pages for that are blank. And... if that was not bad enough, it looks like it is not placing a cookie yet it is tracking clicks... not sure what is happening.

 

Please respond.. I need help~!

 

=)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now if there is no banner defined for the product the picture of the product will be shown instead.

 

Is there a way to show a default banner instead of an product picture when building a product link? That would bee cool!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello all

 

I have a problem with Affiliate osc. I have sid kille installed and every time you try to log into the affiliate section it wont start a new session for it. Can any help with this problem.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello All,

 

Ok I figured out how to use SID Killer and Affiliate OSC together.

 

Just in case anyone else needs to know and is having trouble finding a solution, here is how I got it to work.

 

In catalog/includes/application_top.php

 

find

if ( ( !tep_session_is_registered('customer_id') ) && ( $cart->count_contents()==0 ) && (!tep_session_is_registered('kill_sid') ) ) $kill_sid = true;

 

under it add

if ( ( !tep_session_is_registered('affiliate_id') ) && (!tep_session_is_registered('kill_sid') ) ) $kill_sid = false;

 

 

Thanks all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

 

I don't know if this is the right place to ask this but anyway:

 

I installed osc affiliate 2.03. It is working well exept this:

If I chose english in the admin index page, then all the payments in the admin interface under admin/affiliate_payment.php are shown correctly.

But if I chose the german version of the interface, then I don't see any payments on the same page. If I switch back to english, everything is there again.

 

Same thing on the page for partners: If my partner wants to see the payments, then he will find them all in the english mode. If he switches to german - they are gone and it say that no payments have been made so far - but the total shows an is correct!

 

It must be a problem with affiliate_payment.php - or I did something wrong.

Can anybody help me?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

What am I missing, I downloaded the ZIP file. Uploaded the files and sql to my server, I see that people say something about the filenames.php file but no info on that was included with what I downloaded

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, the main problem is that my store isn't located in my web root folder it is in a sub folder www.mysite.com/mystore

 

How can I make sure everything is configured correctly for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I wanted to know if anybody used the category link submitted on 12 Aug 2004 posted in the osC affiliate contribution. I could not make it work. When I tried to create a link to my category, it gave me the following code:

 

<a href="http://www.mydomain.com/FILENAME_CATEGORIES_INFO?ref=407&cPath=2&affiliate_banner_id=1" target="_blank"><img src="http://www.mydomain.com/affiliate_show_banner.php?ref=407&affiliate_pbanner_id=2" border="0" alt="Gifts"></a>

 

What was "FILENAME_CATEGORIES_INFO"? Did I miss anything???

 

The image was not shown and when I tried to click the image holder, it generated a new window with page not found message. Any idea??? :o

 

Any help would be greatly appreciated. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm working on installing Paypal IPN 2.8 on a heavily modified cart that includes the Affliate contribution. I'm just wondering if anyone here is using a later version of this Paypal contribution and how they modified it to allow checkouts that correctly handle affilate sales.

 

Thanks,

 

David

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello All

I have read about the affiliate create link where image of product is shown when no banner is specified. My question about that is what do they mean no banner is specified. The link is created by the affiliate selecting a product. Is there a way to specify a banner for a product without creating a banner in the admin section? I know that is a weird question but the person who had that problem threw me off. Post #1129

 

Ok what I really came here for is sort of the same but in the admin section. If I create a banner for a product and do not specify or upload an image how do I make it choose that products image? How do I set that as the default (product image instead of banner)? I thought that is the way it was set up but when I log in as an affiliate go to product links I get the red x (no image).

 

Thanks

Edited by crashwave

q_|_|| _|9~~J >-o>-o q_|_|| )| q_|| )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok two other quick things

1- has anyone come up with a solution in allow product contrib. to not credit affiliates for products that are not authorized.

 

2- I am still setting up this site but I was thinking of later on MAYBE adding user name to the affiliate system instead of numbers. Has anybody done this or started on this?

Thanks

Edited by crashwave

q_|_|| _|9~~J >-o>-o q_|_|| )| q_|| )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here I go again

Is there a way to turn off the affiliate system? if there is I can't find it...

 

If this contrib. is integrated into OSCommerce there need to be a way to shut it off in the configuration.


q_|_|| _|9~~J >-o>-o q_|_|| )| q_|| )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×