Jump to content
Sign in to follow this  
Iniquityclothing

EasyPopulate

Recommended Posts

Hi Folks,

im running EasyPopulate 2.76f-MS2 r1 and having a few issues, My attributes that i set offline within the spread sheet do not take effect when I upload to my D/B, Everything else works like a charm, price, quantity, description etc. But my attributes will not take effect. that means i have to set them all via the admin panel which takes forever! I have like 350 t-shirts all with 3 attributes connected!

 

I have looked every where for the answer to this but cannot find it, Please help,

Phil @ Iniquity Clothing.


View recent 'helpfull' threads:

 

403 Error problems | Ultimate SEO (contribution support)

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are settings in the easy populate file that will disable attributes. Maybe you have that set wrong. if not, I suggest asking in the Easy Populate thread where the author is more likely to see the question.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi jack thanks for the tip, I'll double check the settings but I suspect that the problem is something more sinister...

 

Just Checked an "Enable attributes: true" is on so it isn't that, Thanks anyway.

Edited by Iniquityclothing

View recent 'helpfull' threads:

 

403 Error problems | Ultimate SEO (contribution support)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×