Jump to content
Sign in to follow this  
webessentials

Split credit card problem, email not saving

Recommended Posts

Hello all,

I've got a problem with my ocCommerce site. I've installed it as directed but now, when I go into the payments module, install the credit card option, and insert my email address into the split credit card email box, and finally click save, nothing happens. The page reloads, but my email address doesn't show up. If I go and edit the CC option, to see if my email address is in there, the field is still blank. When I make a dummy order, the CC number is fully intact.

 

This problem was solved in a different post but the link to the answer no longer points to the fix. (http://www.oscommerce.com/community/bugs,2742/search,2742).

 

Really hoping someone can help me.

 

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOO HOO...finally tracked down the fix...so here it is for anyone else with this problem...

 

admin/includes/modules.php

 

 

FIND:

$action = (isset($HTTP_GET_VARS['action']) ? $HTTP_GET_VARS['action'] : '');

 

if (tep_not_null($action)) {

switch ($action) {

case 'save':

 

INSERT IN NEXT LINE:

reset($HTTP_POST_VARS['configuration']);

 

That's it. Hope it helps someone else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×