Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DarrenB

Modules - Shipping

Recommended Posts

When I go to this page in the admin panel I get informed of the folder for the module, and an install button but the install button does not do anything.

 

The module directory (slightly edited with mydomain.com)

 

Module Directory: //nas11ent/domains/t/mydomain.com/user/htdocs/shop/includes/modules/shipping/

 

Any ideas ?

 

Everything else seems to be working fine.

 

At the momoment the shop seems to add £5 delivery charge onto all orders and I need to change this to £2.50

Share this post


Link to post
Share on other sites

the double slash does not look correct ... check your config file in amdin


:-)

Monika

 

addicted to writing code ... can't get enough of databases either, LOL!

 

my toolbox: Textpad - Compare and Merge - phpMyAdmin - WS_FTP - Photoshop - How to search the forum

 

Interactive Media Award July 2007 ~ category E-Commerce

my advice on the forum is for free, PMs where you send me work are considered consultation which I charge for ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
When I go to this page in the admin panel I get informed of the folder for the module, and an install button but the install button does not do anything.

 

The module directory (slightly edited with mydomain.com)

 

Module Directory: //nas11ent/domains/t/mydomain.com/user/htdocs/shop/includes/modules/shipping/

 

Any ideas ?

 

Everything else seems to be working fine.

 

At the momoment the shop seems to add £5 delivery charge onto all orders and I need to change this to £2.50

Darren

Are you using the latest RC1 version of osCommerce? If not, then make the following edits to correct the "refresh" bug (this was corrected in the RC1 release):

Affected Files

catalog/includes/functions/compatibility.php

catalog/admin/includes/functions/compatibility.php

 

File: catalog/includes/functions/compatibility.php:

 

Find this:

 

[code] 

// This is due to the possibility of have an array in
// $HTTP_xxx_VARS
// Ie, products attributes
 function do_magic_quotes_gpc(&$ar) {
if (!is_array($ar)) return false;
while (list($key, $value) = each($ar)) {
  if (is_array($ar[$key])) {
	do_magic_quotes_gpc($ar[$key]);
  } else {
	$ar[$key] = addslashes($value);
  }
}
 }

 if (PHP_VERSION >= 4.1) {
$HTTP_GET_VARS =& $_GET;

Change to:

 

// This is due to the possibility of have an array in
// $HTTP_xxx_VARS
// Ie, products attributes
 function do_magic_quotes_gpc(&$ar) {
if (!is_array($ar)) return false;

reset($ar);
while (list($key, $value) = each($ar)) {
  if (is_array($ar[$key])) {
	do_magic_quotes_gpc($ar[$key]);
  } else {
	$ar[$key] = addslashes($value);
  }
}
reset($ar);
 }

 if (PHP_VERSION >= 4.1) {
$HTTP_GET_VARS =& $_GET;

File: catalog/admin/includes/functions/compatibility.php

Find this:

 

 

// This is due to the possibility of have an array in
// $HTTP_xxx_VARS
// Ie, products attributes
 function do_magic_quotes_gpc(&$ar) {
if (!is_array($ar)) return false;
while (list($key, $value) = each($ar)) {
  if (is_array($ar[$key])) {
	do_magic_quotes_gpc($ar[$key]);
  } else {
	$ar[$key] = addslashes($value);
  }
}
 }

 if (PHP_VERSION >= 4.1) {
$HTTP_GET_VARS =& $_GET;

Change to:

 

// This is due to the possibility of have an array in
// $HTTP_xxx_VARS
// Ie, products attributes
 function do_magic_quotes_gpc(&$ar) {
if (!is_array($ar)) return false;

reset($ar);
while (list($key, $value) = each($ar)) {
  if (is_array($ar[$key])) {
	do_magic_quotes_gpc($ar[$key]);
  } else {
	$ar[$key] = addslashes($value);
  }
}
reset($ar);
 }

 if (PHP_VERSION >= 4.1) {
$HTTP_GET_VARS =& $_GET;

Hope this helped,


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, just installed oscommerce 2.2 MS2 then installed STS 4.5.8. The above fixed the a bug which stopped the admin section updating for STS in admin panel > modules > sts.

Couldn't find the fix anywhere so appreciate above post!

 

Rich

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks, just installed oscommerce 2.2 MS2 then installed STS 4.5.8. The above fixed the a bug which stopped the admin section updating for STS in admin panel > modules > sts.

Couldn't find the fix anywhere so appreciate above post!

 

Rich

You are welcome Rich. As you found out, this bug is found in older versions of osCommerce (before RC2a) and effects ALL modules, shipping, payment and even STS.

 

The fix above was incorporated into the most recent version of osCommerce RC2a.


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites

×