Jump to content
Jack_mcs

Links Manager II

Recommended Posts

Just installed 1.18. Everything is working except on thing:

 

When a user fills out the form and submits a link, it hangs for a while and eventually they get they get "page cannot be displayed" message. The submission does not go through to the Admin either. Like I said, everything else works, including the "Check Links" button in the Admin.

 

Has this happened to anyone else? I don't see anyone having the same problem in this forum, so any help would be appreciated! My submit page is here:

 

http://dermahealthinstitute.com/catalog/links_submit.php

 

David Ross

Edited by dcross02

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to recall this problem being mentioned here so you might want to read through the thread. Also make sure your search phase is set correctly and that the url you are adding is valid. And try adding the link in admin. If it works there, then it is most likely something to do with the other site since admin doesn't check the recipricol link when a link is added.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the response. I've looked through this thread page by page and can't find anyone with the same problem. Search phrase is set correctly. No problems adding links and checking them in the admin. I've tested it by trading links with my other sites, so I know it's not that. Everything works except for users being able to add their site from the front end.

 

David

 

I seem to recall this problem being mentioned here so you might want to read through the thread. Also make sure your search phase is set correctly and that the url you are adding is valid. And try adding the link in admin. If it works there, then it is most likely something to do with the other site since admin doesn't check the recipricol link when a link is added.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
I seem to recall this problem being mentioned here so you might want to read through the thread. Also make sure your search phase is set correctly and that the url you are adding is valid. And try adding the link in admin. If it works there, then it is most likely something to do with the other site since admin doesn't check the recipricol link when a link is added.

 

Jack

I tried submitting a link on your page and when I clicked continue, it came back with a page not found so it seems something in your installation is not right. If you aren't seeing that error, then you may want to try clearing your cache or even another browser.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm seeing "Page Cannot Be Displayed" on all browsers and computers, even with the cache cleared. I have unistalled and reinstalled this morning with the same results.

 

The only unusual thing I noticed is that the contribution includes two database updates (links_db_update.php and links_setup.php). The instructions say to run links_setup.php, but nothing is said about links_db_update.php. Are they both supposed to be run?

 

David

 

I tried submitting a link on your page and when I clicked continue, it came back with a page not found so it seems something in your installation is not right. If you aren't seeing that error, then you may want to try clearing your cache or even another browser.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've unistalled, reinstalled, and have gone through this with a fine tooth comb. I love this contribution -- just can't get the links_submit.php page to work. If anyone has the same problem and has figured it out, let me know. Thanks!

 

David

 

The links_db_update.php file is for doing an update.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack,

I need your help. I installed the Links manager II into my system. V. 1.18 ... followed all the instructions however when I go to admin I have a links area with all the info except the links manager II from your read me file it says the following. Admin -> Configuration -> Links, Admin -> Links Manager II to get started I have admin I have links but I don't have an admin section in links. It starts with click count and has 34 listed items I.E. display link catagory images and it ends with allow link editing. It has no admin tab. Also when you go to the site there are no boxes for links or anything else. I have double checked all the files but can not figure out what is wrong. I'm a little confused. Need your help please.

Thanks

here is the site cousinsophie catalog

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like you didn't do a complete install. In admin, the part you are looking at is in the configuration section. But there should be a whole other section just for Links Manager. You have to make code changes in order to see that. Please re-read the install instructions to see if you missed some steps.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK have the links manager listed in admin and all it's information. < maybe I don't get it but it still doesn't show up on my main store site. I uploaded a link created a catagory. I'm new and somewhat lost. I checked every file to make sure it was there and they are. So why isn't it showing on my store? Please help again

Thanks

Edited by Anusha_Sm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Afain, there are code changes you have to make to the files. Does your includes/boxes/infomation.php file have Links Manager code in it?

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes it does here is a copy .

 

  Released under the GNU General Public License
*/
?>
<!-- information //-->
         <tr>
           <td>
<?php
 $info_box_contents = array();
 $info_box_contents[] = array('text' => BOX_HEADING_INFORMATION);

 new infoBoxHeading($info_box_contents, false, false);

 $info_box_contents = array();
 $info_box_contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHIPPING) . '">' . BOX_INFORMATION_SHIPPING . '</a><br>' .
                                        '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRIVACY) . '">' . BOX_INFORMATION_PRIVACY . '</a><br>' .
                                        '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONDITIONS) . '">' . BOX_INFORMATION_CONDITIONS . '</a><br>' .
                                        '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US) . '">' . BOX_INFORMATION_CONTACT . '</a>');
									 '<a href="' . tep_href_link

(FILENAME_LINKS) . '">' . BOX_INFORMATION_LINKS . '</a><br>' . // Links Manager II v1.00 added

 new infoBox($info_box_contents);
?>
           </td>
         </tr>
<!-- information_eof //-->

The funny thing is that I know that the program works because I found the http://www.cousinsophie.com/catalog/links.php?lPath=1 works? So it must be somewhere on the main page box?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That code is added incorrectly. Try moving the line for Links Manager above the line for Contact Us.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have Links Manager II correctly installed and it's working fine. Thanks for a great contribution.

This post concerns an attempted security breach. I'm wondering if others have seen it and if there is a defense.

 

The attack attempts to insert a bogus link for some nefarious purpose. The overall attempt fails because the link stays in "Pending." (a great example of how good, secure design really works) but they do succeed in adding records to the database (which is a necessary and understood consequence of allowing anyone to add links). The problem is that the bogus link cannot be deleted via the admin screens. The bad link shows up in the Administrator's "Links" screen. When you attempt to select it for deletion an error occurs. The only way I know to delete the bad link is to edit the database directly which is rarely a good practice.

For reference the error displayed is:

 

Warning
: array_merge() [
]: Argument #2 is not an array in
/.../oscommerce/admin/links.php
on line
796

 

Warning
: reset() [
]: Passed variable is not an array or object in
/.../oscommerce/admin/includes/classes/object_info.php
on line
17

 

Warning
: Variable passed to each() is not an array or object in
/.../oscommerce/admin/includes/classes/object_info.php
on line
18

Any thoughts, comments or better solutions from the community?

Yulem

Share this post


Link to post
Share on other sites

In admin/links.php, find this code at line 796:

$lInfo_array = array_merge($links, $category);

and change it to

$lInfo_array = array_merge($links, (array)$category);

 

Also, if the link being submitted contains some words that would make it a bad link, like viagra, then you can add that word to the blacklist in admin. That will prevent the link from ever being accepted.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack,

Your fix works wonderfully. I now can delete the offending link via the admin panel. Thanks again for a great contribution.

Ralph

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need some help please!

 

I want to show the direct link instead of the link with redirect.php. I do that but I want to keep the click count also. Please healp me with that

 

 

 

Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

OMG I LOVE THIS CONTRIBUTION!!!

 

just one quick question.. is there a way to change the size of the CATEGORY images?? i saw the size of the links images, but NOT the categories.

Edited by lindsayanng

A great place for newbies to start

Road Map to oscommerce File Structure

DO NOT PM ME FOR HELP. My time is valuable, unless i ask you to PM me, please dont. You will get better help if you post publicly. I am not as good at this as you think anyways!

 

HOWEVER, you can visit my blog (go to my profile to see it) and post a question there, i will find time to get back and answer you

 

Proud Memeber of the CODE BREAKERS CLUB!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The code uses the Subcategory Image Width and Subcategory Image Height settings in admin->Images.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version has been uploaded. It contains the following changes:

 

- Fixed coding mistakes in includes/boxes/links.php

- Fixed sort code in admin/links.php file.

- Fixed the links search in admin->Links Manager II->Links.

- Fixed coding errors in Links Status.

- Fixed code to prevent featured links from appearing twice on the same page.

- Added code to featured box to limit the image size.

- Added text definition in english/links_submit.php

- Added a Links Exchange section to admin->Links Manager II that allows changing the link exchange information from there.

- Added sort code to links status page.

- Added option in Links Status to allow easy setting of the status.

- Added code to only show categories if it has links.

- Added anchors to the link images.

- Added code to links submit page to notify the shop owner if the links description was changed.

- Added code to use curl, if available, when checking links.

- Removed parent from the url.

- Cleaned up a number of mysql coding mistakes.

- Cleaned up the links submit page layout.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version has been uploaded with the following changes:

 

- Changed code in links.php so the link to link_submit.php doesn't inherit the link id's.

- Changed reference to the class being used in links.php.

- Changed instructions in admin/links_exchange.php

- Changed Links Exchange section so it works for all languages.

- Replaced the german files as supplied by Alexander Maringer.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×