Jump to content
Sign in to follow this  
joeyjgarcia

Shipping Address Being Sent As Billing Address

Recommended Posts

We've been getting a lot of declines and a customer gave us a hint to the problem and we did some tests and it seems the we are sending the shipping address instead of the billing address and this is causing the AVS to decline the order.

 

Has anyone else had this problems? If so, is there a fix out there for this?

 

I haven't tweaked the cart code, so I wonder if it does this by default?

 

We were not using the AVS for years then after some fraud attempts we turned it on and now this problem has surfaced.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is for BluePay, but they said the problem is with osC.

 

 

which payment module is this?

 

You will need to modify the code in the module file

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed it.

 

The problem was in their odcbp20.php module.

 

Around line 351 you’ll find this variable: $process_button_string.

 

Where it populates that variable after line 351 is says “customer” when it should say “billing”.

 

For example:

 

Here’s a snippet of their code that doesn’t work properly.

 

tep_draw_hidden_field('NAME', $order->customer['firstname'] . ' ' . $order-> customer ['lastname']) .

 

I changed it to this which now works properly.

 

 tep_draw_hidden_field('NAME', $order->billing['firstname'] . ' ' . $order->billing['lastname']) .

 

 

 

which payment module is this?

 

You will need to modify the code in the module file

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×