Jump to content
Sign in to follow this  
samclarke

Hsbc Problems

Recommended Posts

Im having a problem with the HSBC payment module I downloaded from the contribution section.

 

When I input my HSBC data into the admin area, and hit update, it doesnt seem to store the data?

Has anyone found this before?

 

Or am I doing something wrong?

 

I followed all the instructions, but it just seems to leave the information blank?

 

Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

check all the steps of installation of this contribution or reinstall it.


Please read this line: Do you want to find all the answers to your questions? click here. As for contribution database it's located here!

8 people out of 10 don't bother to read installation manuals. I can recommend: if you can't read the installation manual, don't bother to install any contribution yourself.

Before installing contribution or editing/updating/deleting any files, do the full backup, it will save to you & everyone here on the forum time to fix your issues.

Any issues with oscommerce, I am here to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have, infact several times..

Unless im overlooking something quite major, I dont believe the problem to be the installation.

 

Unless anyone else can get this contrib working OK?

Share this post


Link to post
Share on other sites

go to admin/modules.php and change HTTP_POST_VARS to _POST = it helps - had the same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×