Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zefeena

UK shipping

Recommended Posts

I downloaded a UK shipping contribution, and installed it. I made a few changes - nothing too major! and i use grammes not KG.

 

If i log in as a foreign customer it calculates the correct shipping, if i log in as a Uk customer it makes no mention of postage costs, so essentially it is free!

 

The modules are installed and look fine - am i missing something!!! - www.corsetmaking.com

 

thanks kellie


Running a botched up version of  osCommerce Online Merchant v2.3.4 bootstrap with the dresscode theme installed, numerous add-ons, terrible coding, terrible website, but will have to make do until I have made up for my losses and can risk shutting down for a couple of weeks while I start all over again. - I did not install my program but am endeavouring to fix it with your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only problem i can see - is maybe the ISO codes, as this is set as GB, but when the customer adds an address it shoes as United Kingdom. Is it possible it's not tallying the two togther, if so what ISO code do i use for UK? (UK doesn't work!)


Running a botched up version of  osCommerce Online Merchant v2.3.4 bootstrap with the dresscode theme installed, numerous add-ons, terrible coding, terrible website, but will have to make do until I have made up for my losses and can risk shutting down for a couple of weeks while I start all over again. - I did not install my program but am endeavouring to fix it with your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorted this! It was that i had kept the minimum weights as the default - but as i changed from KG to grammes, needed to add 000 to the weights!


Running a botched up version of  osCommerce Online Merchant v2.3.4 bootstrap with the dresscode theme installed, numerous add-ons, terrible coding, terrible website, but will have to make do until I have made up for my losses and can risk shutting down for a couple of weeks while I start all over again. - I did not install my program but am endeavouring to fix it with your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×