Jump to content
natewlew

News Blog V1.0

Recommended Posts

I have done everything as told in this addon setup but however I get these two errors at the admin panel,please help,I used "NEWS BLOG V1.5+" addon

 

"News Article Title

Fatal error: Call to undefined function tep_get_news_name() in C:\wamp\www\catalog\admin\news.php on line 195"

 

 

"Replies: 0

Fatal error: Call to undefined function tep_reply() in C:\wamp\www\catalog\admin\news.php on line 315"

 

 

Any suggestions what should i do to get rid of these errors,please mail me if possible.

 

I have installed the NEWS BLOG V1.5+ and have exactly the same issue undefined function tep_get_news_name() in catalog\admin\news.php on line 195

 

Seems to be frequent but I can't figure it out.

Any idea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

 

I just tried to install the sql-file but i got to know the following:

 

#1062 - Duplicate entry '367' for key 'PRIMARY'

 

What is the problem ? How can i change this problem ?

 

Thank you for some help :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed the NEWS BLOG V1.5+ and have exactly the same issue undefined function tep_get_news_name() in catalog\admin\news.php on line 195

 

Seems to be frequent but I can't figure it out.

Any idea

Had the same problem.

 

When you were editing general.php, you probably edited the one NOT in the admin folder. :P Make sure you edited the right one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had the same problem.

 

When you were editing general.php, you probably edited the one NOT in the admin folder. :P Make sure you edited the right one.

 

Thank you, it seems that right my mistake !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone tell me why my layout looks like this?

 

http://jet200.com/catalog/news.php

 

 

Every news page appears in a small right hand column. Where do I look to sort out what needs to change. I can only assume there are some extra tables in the code or table properties that do not need to be there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone tell me why my layout looks like this?

 

http://jet200.com/catalog/news.php

 

 

Every news page appears in a small right hand column. Where do I look to sort out what needs to change. I can only assume there are some extra tables in the code or table properties that do not need to be there.

Some how its outside the main table try moving your code block a bit.


Eric

 

Keep up on osCommerce changes and updates at

Github | Understand osCommerce a little further at OsCommerce Documentation | Copy and paste your error message in Google add "in osCommerce" at the end to get relevant answers to most issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed the contribution and everything works well from the admin side.

1. However, in my store front, there is nothing to suggest I installed this. Forgive my being new on this. But I have installed infobox in admin contribution which controls infoboxes from admin. This has introduced a 'columns.php, I believe to take the place of the right and left.php files. I wonder if this could be the reason and where to look at to have the blog to show up.

2. On the login page on the breadcrumb of the navigation bar, it shows the news/blog menu item while im on the login page. Is it normal?

 

Thannks in advance

 

Felix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all, for some reason the date for the posts is about 5 months of.

 

I posted today and its displaying,

Date Created: 06.12.2010

 

Any ideas?

 

Thanks


Eric

 

Keep up on osCommerce changes and updates at

Github | Understand osCommerce a little further at OsCommerce Documentation | Copy and paste your error message in Google add "in osCommerce" at the end to get relevant answers to most issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have already installed this contribution, now I want to duplicate it under a new name, e.g FORUM. Do I go through all the process of installing the current one? How do I run the news.sql on my database again?

 

Thanks in advance

 

Felix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

 

Thanks for this contrib

 

Everything looks fine except online, when i wanna clic on News (information box) or on the new blog i create in admin (news blog box) i have this error message "Internet Explorer no puede mostrar la página web" internet explorer cannot display the web page, firefox gives this error: The called website redirest the call so it can never be ended

 

Can someone help please ?

 

Thanks a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone still support this module? I need to figure out a few things. IS it possible to display an image next to a post on the main news page?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems this contrib is no longer being supported. Does anyone know of a good alternative for those of us are technically challenged?


Anthony David

AllThingsTrendy.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×