Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jpweber

How to install SSL on OSC: A Simple 1-2-3 Instruction

Recommended Posts

Hello,

 

I just have a quick question about the padlock in the address bar. I have followed the instructions you have provided for SSL setup in the configuration files but all I get is a pink address bar in my website (I use firefox) and the padlock isn't locked. Am I missing something here?

 

I must note that php, sql, html, oscommerce, and coding of any kind are somewhat foreign to me but I am learning.

 

Thanks for any replies

Share this post


Link to post
Share on other sites

just wanted to say thanks for the guide.

it seems to of worked perfectly.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
define('HTTP_SERVER', 'http://www.jbosolutions.co.uk'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'https://www.jbosolutions.co.uk'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.jbosolutions.co.uk');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '/');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jason,

 

The more I read this thread, the more I get confused.

 

I am having problems trying to get my images and backups to be configured properly.

 

I also cannot seem to get my ssl to work.

 

Plus, accessing "my account" is a problem (see the bottom)

 

Can you help?

 

catalog/includes....

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.nordicm.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'http://nordicm.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.nordicm.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.nordicm.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', dirname($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_FILENAME']) . '/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

 

catalog/admin/includes....

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.nordicm.com'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.nordicm.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'http://www.nordicm.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', $DOCUMENT_ROOT); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)

define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/');

define('DIR_FS_ADMIN', DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . DIR_WS_ADMIN);

define('DIR_WS_CATALOG', '/');

define('DIR_FS_CATALOG', DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . DIR_WS_CATALOG);

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

 

When I try to get "into my account" as a trial, I get this....

 

1054 - Unknown column 's.public_flag' in 'where clause'

 

select count(*) as total from orders o, orders_status s where o.customers_id = '4' and o.orders_status = s.orders_status_id and s.language_id = '1' and s.public_flag = '1'

 

[TEP STOP]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: my last post, I seem to have my ssl on again. I changed my settings in includes/configure....

 

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'http://www.nordicm.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'https://www.nordicm.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '/');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '/');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

 

I do have my other admin issues, I`m trying to solve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello all,

 

 

I have a big problem with osCommerce and my hosting server in streamline.net, UK.

 

I have:

 

1. osCommerce 2.2 RC2

2. Hosting - streamline.net - UK

3. SSL Shared server - streamline.net - UK

 

 

I tried so many solutions but I still have a problem. When I am going form one page (http) to page (https) my cookies disappear. That means, the browser doesn't remember session and other things. I have no idea what to do. I have found many info about the problems with osC and Shared SSL. I tried several things but nothing. I have changed configure.php many times.

 

My Force Cookie Use = FALSE.

 

Is there anybody that can help me or tell me this is possibly or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NNED HELP. I just installed osCommerce and everything seems to be working fine till I entered the configuration for shared SSL. Now account users can't log into their account.It keeps returning to the login page everytime I try to log on as an account user. Can anyone help pls? Here is the configuration...

For the include/configure.php

  define('HTTP_SERVER', 'http://www.winners-chapel.org.uk');
 define('HTTPS_SERVER', 'https://www1.securesiteserver.co.uk/winnerschapel');
 define('ENABLE_SSL', true);
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.winners-chapel.org.uk');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.winners-chapel.org.uk');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/onlinestore/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/onlinestore/');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/onlinestore/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/onlinestore/');

 

For the admin/include/configure file

  define('HTTP_SERVER', 'https://www1.securesiteserver.co.uk/winnerschapel');
 define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://www1.securesiteserver.co.uk/winnerschapel');
 define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www1.securesiteserver.co.uk/winnerschapel');
 define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true');

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try these for your cookie settings:

 

  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.winners-chapel.org.uk');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.securesiteserver.co.uk');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');


If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try these for your cookie settings:

 

  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.winners-chapel.org.uk');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.securesiteserver.co.uk');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

 

So I should leave the HTTP_COOKIE_PATH with just the forward slash (/)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try these for your cookie settings:

 

  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.winners-chapel.org.uk');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.securesiteserver.co.uk');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

 

Thanks a lot. The log in is working now but I just noticed other errors I missed before. When I log into admin, I cannot see any payment module anymore and also got this error when I click on file manager..

 

Warning: dir(/home/w/i/winnerschapel/public_html/onlinestore/): failed to open

 

dir: No such file or directory in

 

/amd/37/fs/home/w/i/winnerschapel/public_html/onlinestore/admin/file_manager.php

 

on line 184

 

Fatal error: Call to a member function on a non-object in

 

/amd/37/fs/home/w/i/winnerschapel/public_html/onlinestore/admin/file_manager.php

 

on line 185

 

When I also click on database backup, there is no more backup/restore button.

 

HELP PLEASE!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jason,

 

My site is www.cleanerway.com/store/

 

When I go to the admin section in my browser I get the message "You are not protected by a secure SSL connection.".

 

However when I type the URL "https://www.cleanerway.com/store/admin/" i get "You are protected by..." and a padlock in the browser. Now as soon as I navigate away from /admin/index.php to any other page in the admin section I loose the secure connection and the URLs revert to "http://cleanerway.com/admin/whatever.php". This leaves me unable to view customers credit card numbers securely.

 

For this reason I've uninstalled the cc payment module.

 

My /store/admin/includes/configure.php now reads:

  define('HTTP_SERVER', 'https://www.cleanerway.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
 define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://www.cleanerway.com');
 define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.cleanerway.com');
 define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

 

Any advice you can give would be much appreciated, as we have a POS machine that we can't use at the moment.

 

P.S. Happy 4th of July!


--

Pete Boucher

Natural skin care and eco-friendly cleaning products

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

This shared SSl is confusing me. do I move the files into the host folders secure server, or is that system just for one page at a time (static sites) not dynamic websites, my client has already got all the hosting and trying to use his host..

 

 

uuuurgggg..

 

thanks


Rusty

-------------------------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I've been reading this thread all day and have tried so many things that I can't even see straight anymore.

 

Here's my code, please help!

 

define('HTTP_SERVER', 'https://www.cupkozy.com'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://www.cupkozy.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.cupkozy.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', $DOCUMENT_ROOT); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)

 

 

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.cupkozy.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'https://www.cupkozy.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'cupkozy.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://www.cupkozy.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/c/u/p/cupkozy/html/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

define('HTTP_SERVER', 'https://www.cupkozy.com'); //

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://www.cupkozy.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.cupkozy.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home/content/c/u/p/cupkozy/html/');

 

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.cupkozy.com');

define('HTTPS_SERVER', 'https://www.cupkozy.com');

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.cupkozy.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.cupkozy.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/c/u/p/cupkozy/html/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello!

 

I have modified both of the 'configure.php' files by changing http:// to https:// as well as setting SSL to true.

 

I have the latest OSC with Paypal Express Checkout installed and working (i.e., transactions are going through 'live').

 

Even though I can manually type in https://blahblahblah.com/store (where blahblahblah actually matches the domain registered as being in use for the SSL cert), and the initially loaded page is https://, any other link or button I press forces the URL to show only http://.

 

The only time I can consistently get https:// to stay, along with the color change in the address bar in Firefox, is when I actually checkout via Paypal Express Checkout (as expected).

 

My Client has purchased and had installed an SSL certificate, but what is causing the url to flip from https:// to http://, and how can I tell if I am truly having a secure session?

 

Thank you very much for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only pages that are supposed to be SSL in osC are login/logout, accout create/edit, and all thru the checkout process.

 

You don't want all the pages to be SSL for several reasons, among them the fact that most search engines don't index SSL pages.


If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Share this post


Link to post
Share on other sites

I saw this question ask in this thread, but no answer was given. I read the whole thread twice. I have used your setup Jason and everything seems to work. The admin side has the pad lock and all the links

have the https urls. On the catalog side the secure links are https, but the pad lock only shows in the last page https://sansabalongdrive.com/checkout_process.php and the page is real ugly with no links to go anywhere.My site is http://sansabalongdrive.com

SSL installed on a private server

static IP address

domain name is http:\\sansabalongdrive.com

SSL is http:\\sansabalongdrive.com

If you would like to check it out be sure to tell me to delete something if you decied to hit the buy button. LOL!! Are go ahead and buy it. LOL!!

Thanks in advance Bo

define('HTTP_SERVER', 'https://sansabalongdrive.com');

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://sansabalongdrive.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://sansabalongdrive.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', true);

 

define('HTTP_SERVER', 'http://sansabalongdrive.com');

define('HTTPS_SERVER', 'https://sansabalongdrive.com');

define('ENABLE_SSL', true);

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.sansabalongdrive.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.sansabalongdrive.com');

Share this post


Link to post
Share on other sites

osC isn't recognizing your SSL.

 

In your /includes/application_top.php find this code:

 

$request_type = (getenv('HTTPS') == 'on') ? 'SSL' : 'NONSSL';

Replace that line with this code:

 

// $request_type = (getenv('HTTPS') == 'on') ? 'SSL' : 'NONSSL';
// modification added 03/08/08
$request_type = (getenv('SERVER_PORT') == '443') ? 'SSL' : 'NONSSL';

It would be a good idea to make a backup of any file before making any edits.

 

This usually works, but there is an outside chance we'll have to change it to something else.


If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Share this post


Link to post
Share on other sites
osC isn't recognizing your SSL.

 

In your /includes/application_top.php find this code:

 

$request_type = (getenv('HTTPS') == 'on') ? 'SSL' : 'NONSSL';

Replace that line with this code:

 

// $request_type = (getenv('HTTPS') == 'on') ? 'SSL' : 'NONSSL';
// modification added 03/08/08
$request_type = (getenv('SERVER_PORT') == '443') ? 'SSL' : 'NONSSL';

It would be a good idea to make a backup of any file before making any edits.

 

This usually works, but there is an outside chance we'll have to change it to something else.

Thanks Germ, That was my next choice. I saw it in another thread

last night. To change it at line 42. I have made the changes and all the https do have the padlock with no little popups. Only the http pages have no pad locks and I suppose this is normal. Thanks again you are very helful. Have any ideals why I receive that ugly text at the checkout_process.php when the order is finished. Below is a sample

 

SMTP -> get_lines(): $data was "" SMTP -> get_lines(): $str is "220 smtpauth18.prod.mesa1.secureserver.net ESMTP " SMTP -> get_lines(): $data is "220 smtpauth18.prod.mesa1.secureserver.net ESMTP " SMTP -> FROM SERVER: 220 smtpauth18.prod.mesa1.secureserver.net ESMTP SMTP -> get_lines(): $data was "" SMTP -> get_lines(): $str is "250-smtpauth18.prod.mesa1.secureserver.net " SMTP -> get_lines(): $data is "250-smtpauth18.prod.mesa1.secureserver.net "

 

Thanks again Germ

Bo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm stumped.

:blush:


If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm stumped.

:blush:

Me to LOL! The order goes thru ok but that page is ugly. I have been searching for days for the cure. Thanks again Germ

Bo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Germ,

 

I have Geotrust SSL Premium on a dedicated IP Address and have installed my seal without a box as stated on page 7. My seal is at the top above shopping cart box (which I prefer), as it stays on top of each page. However, my seal is slightly offset to the left of other boxes and I just can't seem to get it inline with the others. I tried and tried but keep failing (I Am Not Smarter Than A 5th Grader :rolleyes: ) Thanks in advance, rivercity.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I had your URL (in a post or a PM) I'd try to help.

 

Without it I'm just shooting in the dark and not likely to hit the target.

;)


If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Share this post


Link to post
Share on other sites

Germ just a little update, I used your suggestion and used a different email mod and it fixed that ugly page. Only had one problem it would not return to the main page when I hit the continue button. I solved that by add ing a line to something. I wish I could remember where I put it, but I am 60 years and the memory goes first believe me. Any way I replaced that file with this one below. I will try to remember where I replaced it so it might help someone else.

Bo

 

 

 

if (isset($HTTP_GET_VARS['action']) && ($HTTP_GET_VARS['action'] == 'update')) {

$notify_string = 'action=notify&';

$notify = $HTTP_POST_VARS['notify'];

if (!is_array($notify)) $notify = array($notify);

for ($i=0, $n=sizeof($notify); $i<$n; $i++) {

$notify_string .= 'notify[]=' . $notify[$i] . '&';

}

if (strlen($notify_string) > 0) $notify_string = substr($notify_string, 0, -1);

 

tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, $notify_string));

}

Share this post


Link to post
Share on other sites

×