Jump to content
Sign in to follow this  
Shawn

Big Images 1.23a

Recommended Posts

I just installed Big Images 1.23a and it seems to be werking with 1 little problem..

 

When I upload the 2 images via the admin site the big image wont upload..

 

The small one werks fine... I am kinda puzzled

 

Any Ideas?

 

 

Shawn


Shawn W. Roy

 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----

Version: 3.1

GAT d->dpu s: a C++++$ W+++$ N++ w+++++$ M--

PGP t+++ 5 X+ R tv+++ b++++ DI++ D+++ G++ e+++++

h++ r+++ y++

------END GEEK CODE BLOCK------

Share this post


Link to post
Share on other sites

In my earlier post I said that my Big Image wasnot uploading..

 

I was wrong! My image loaded to the server but for some reason the Big image will not display.

 

When I try to preview it in Admin it shows up as a broken link image and when I click to enlarge in the store it defaults to the small image..

 

Still looking for a solution. If anyone knows... ??

 

TIA

Shawn


Shawn W. Roy

 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----

Version: 3.1

GAT d->dpu s: a C++++$ W+++$ N++ w+++++$ M--

PGP t+++ 5 X+ R tv+++ b++++ DI++ D+++ G++ e+++++

h++ r+++ y++

------END GEEK CODE BLOCK------

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured out my problem!!

 

I loaded the wrong popup_image.php file to the /catalog folder..

 

I loaded the right file and poof it werks

 

:oops:

 

Boy am I a schmuck!


Shawn W. Roy

 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----

Version: 3.1

GAT d->dpu s: a C++++$ W+++$ N++ w+++++$ M--

PGP t+++ 5 X+ R tv+++ b++++ DI++ D+++ G++ e+++++

h++ r+++ y++

------END GEEK CODE BLOCK------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×