Jump to content
Sign in to follow this  
FuzzyBubblewrap

Product Attribute Clone Tool

Recommended Posts

Hello all,

 

I'm starting this thread because of a contribution I created. I'm not sure if this is the right place, but I guess I'll find out sooner or later.

 

Production Activation Clone Tool

 

http://www.oscommerce.com/community/contri...ns,4550/page,42

 

 

It's simple, the description is on the other page. I had a need and filled it. I run a tshirt shop and to click add 8 times per item was killing me. So here it is a product attribute clone tool. un-gzip it in your admin directory and look at your products attribute page, at the bottom you should have a new field to play with.

 

 

It's all pretty self explainatory.

 

Any questions or feature suggestions please let me hear them

 

-Fuz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excellent Contrib!!! :thumbsup:

Saves me a world of trouble. I had 44 items to duplicate with an additional 46 attributes to add to each product. All the attribute choices, prices and sort order needed to remain the same. This made it so simple to do.

Many, many Kudos for your work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is Just the tool I need although I'm getting an error......

 

 

Fatal error: Call to undefined function: link_get_variable() in /home/sites/pocketchalker.co.uk/public_html/shop/admin/products_attributes.php on line 18

 

 

 

Lines 16-21

 

// >>> BEGIN REGISTER_GLOBALS

// These variables are accessed directly rather than through $HTTP_GET_VARS or $_GET later in this script

link_get_variable('option_page');

link_get_variable('value_page');

link_get_variable('attribute_page');

// <<< END REGISTER_GLOBALS

 

I have to say, I'm a total newbie when it comes to contribs and OSC....It was installed for me by my host and everything works pretty well...actually pretty flawless. I saw this simple contrib and got really excited but I'm getting this error and have no idea where to look to make the correction or 'attempt' to make a correction....

 

Yes, I've backed everything up first...(made that mistake one too many times) Now I just need a little guidance on where I might look to fix this problem.

 

Thanks

Doug

 

doug ( at ) pocketchalker. co. uk

or

Skype and Yahoo at: PocketChalker

 

Thanks again

 

 


Doug Montgomery

Ul. Rymarska 4

64-920 Poland

 

Stroke em' Dont Poke em'

Share this post


Link to post
Share on other sites
This is Just the tool I need although I'm getting an error......

 

 

Fatal error: Call to undefined function: link_get_variable() in /home/sites/pocketchalker.co.uk/public_html/shop/admin/products_attributes.php on line 18

 

 

 

Lines 16-21

 

// >>> BEGIN REGISTER_GLOBALS

// These variables are accessed directly rather than through $HTTP_GET_VARS or $_GET later in this script

link_get_variable('option_page');

link_get_variable('value_page');

link_get_variable('attribute_page');

// <<< END REGISTER_GLOBALS

 

I have to say, I'm a total newbie when it comes to contribs and OSC....It was installed for me by my host and everything works pretty well...actually pretty flawless. I saw this simple contrib and got really excited but I'm getting this error and have no idea where to look to make the correction or 'attempt' to make a correction....

 

Yes, I've backed everything up first...(made that mistake one too many times) Now I just need a little guidance on where I might look to fix this problem.

 

Thanks

Doug

 

doug ( at ) pocketchalker. co. uk

or

Skype and Yahoo at: PocketChalker

 

Thanks again

 

 

 

Help anyone?

Bump


Doug Montgomery

Ul. Rymarska 4

64-920 Poland

 

Stroke em' Dont Poke em'

Share this post


Link to post
Share on other sites
does anyone know how to fix it? i have the same problem

 

I figured out the problem I was having...maybe it will work for you...Download not the 'latest' version, but the previous version...If I remember correctly(i haven't looked back at it) the latest version is a fix if you have a different contrib installed also....I think it references a this different contrib in the download. Just go back and get the previous one.

 

Hope this helps

Doug


Doug Montgomery

Ul. Rymarska 4

64-920 Poland

 

Stroke em' Dont Poke em'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Fuz

I just installed your great timesaving contrib, but find it falls short in one area.

Maybe you have a workaround ?

My product attributes are sizes for clothing, and have a sort order so they will display S, M , L , XL or S/M , M/L , XL etc (Product Attributes Sort Order - http://addons.oscommerce.com/info/1822)

The Product attribute clone tool does a great job at copying the actual sizes but not the order they sort in, so I end up with them in a wierd order like XL, M, S, L.

Any idea how I can get the cloner to copy the sort order info as well ?

 

Any help is greatly appreciated !

 

bing bong

 

miki

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi Fuz,

 

i installed the version 1 of this clone tool and it worked perfect for copying the attributes....

 

but once id created an attribute it wouldnt allow me to delete it if i no longer need that attribute (top right part of the attributs page)

 

any ideas why it will allow the attribute to be created and inserted but not deleted?

 

regards, steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×