Jump to content
Latest News: (loading..)
Jack_mcs

SiteMonitor

Recommended Posts

Interesting.

 

I deleted the session using phpMyAdmin. I deleted all cookies for the domain from FireFox. Obviously I had to log in again then retried but still get the same error all be it with a new session number.

I can't think of anything in the code that would cause that. All I can suggest is that you try to exclude all directories and see if it runs. If it does, then add them back in one at a time until it fails and trace from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tested it here and it works as always. Plus, I searched the SiteMonitor files for "rgb," which you said was related to this, and that is not used in the code - anywhere. So it seems you have sometihng changed in your installation that is causing the problem.

 

I only wish I had changed something, vanilla install with only site monitor installed. When using view generated source in FF it gives

 

<td class="smallText"><a class="smallText" style="color: rgb(0, 0, 0);

 

Using view source

 

<td class="smallText" ><a class="smallText" style="color: #000" href="javascript:popupWindow('sitemonitor_popup.php

 

The php is

 

<td class="smallText" ><a class="smallText" style="color: <?php echo $color; ?>" href="javascript:popupWindow('sitemonitor_popup.php?<?php echo $hackedFiles[$i]['file'];?>')"><?php echo substr($hackedFiles[$i]['file'], strlen(DIR_FS_CATALOG)); ?></a></td>

 

and gives this using view source

 

					<tr>
					  <td class="smallText" width="14" align="center"> </td>

		 <td class="smallText" width="24">60</td>
		 <td class="smallText" ><a class="smallText" style="color: #ff0000" href="javascript:popupWindow('sitemonitor_popup.php?C:/Program Files/xampp_15/xampp/htdocs/231/gwtest/yyy/admin/includes/modules/newsletters/product_notification.php')">gwtest/yyy/admin/includes/modules/newsletters/product_notification.php</a></td>
		 <td class="smallText" width="14" align="center">eval</td>
		 <td class="smallText" width="14" align="center"> </td>
		 <td width="6" align="center"><input type="checkbox" name="exclude_64" value="on" id="exclude_64"></td>
		 <td width="6" align="center"><input type="checkbox" name="quaranteen_64" value="on" id="quaranteen_64"></td>
		</tr>

					<tr>
					  <td class="smallText" width="14" align="center"> </td>
		 <td class="smallText" width="24">0</td>
		 <td class="smallText" ><a class="smallText" style="color: #6633FF" href="javascript:popupWindow('sitemonitor_popup.php?C:/Program Files/xampp_15/xampp/htdocs/231/gwtest/yyy/images/osh3.php')">gwtest/yyy/images/osh3.php</a></td>
		 <td class="smallText" width="14" align="center"> </td>
		 <td class="smallText" width="14" align="center"> </td>
		 <td width="6" align="center"><input type="checkbox" name="exclude_65" value="on" id="exclude_65"></td>
		 <td width="6" align="center"><input type="checkbox" name="quaranteen_65" value="on" id="quaranteen_65"></td>

		</tr>

 

Could it be the spaces in "C:\Program File" or something to do with xampp/windows?

 

Can't see why as I have had earlier versions working on xampp/xp before

 

Cheers

 

G

Edited by geoffreywalton

Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

 

Virus Threat Scanner

My Contributions

Basic install answers.

Click here for Contributions / Add Ons.

UK your site.

Site Move.

Basic design info.

 

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

 

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I only wish I had changed something, vanilla install with only site monitor installed. When using view generated source in FF it gives

 

<td class="smallText"><a class="smallText" style="color: rgb(0, 0, 0);

Oh, viewing the source is a different matter and can be misleading. The code uses html color names, like sienna, so the browser is probably converting that to rgb. I'v never looked at it but that is likely the case. As for the actual code, nothing was changed between 3.0 and 3.1 regarding the hacker test. If you used an earlier version than 3.0, there was some minor changes to that part of the code but nothing that should cause your problem, that I can think of. You could try installing whichever version you had working and then try the manual upload using the update files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I can't think of anything in the code that would cause that. All I can suggest is that you try to exclude all directories and see if it runs. If it does, then add them back in one at a time until it fails and trace from there.

Well spotted that man!

 

When I started the process you suggested I found a recent change I had forgotten - I had set monitoring to start at the root (seemed sensible) rather than the store. In the root I have a 'sandbox' store plus other private areas. It all adds up to 3-4 times an osC set of files. DoooH!

 

I will now start adding them back a bit at a time to see where it falls over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the directions to you state the following:

 

If your shop is BEFORE version 2.3, add this anywhere before the last ?>

require(DIR_WS_BOXES . 'sitemonitor.php');

If your shop is AFTER version 2.3, add this before the first ?>

include(DIR_WS_BOXES . 'sitemonitor.php');

 

What do I do if my shop version is 2.3 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the directions to you state the following:

 

If your shop is BEFORE version 2.3, add this anywhere before the last ?>

require(DIR_WS_BOXES . 'sitemonitor.php');

If your shop is AFTER version 2.3, add this before the first ?>

include(DIR_WS_BOXES . 'sitemonitor.php');

 

What do I do if my shop version is 2.3 ?

Use the 2. 3 instructions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

anything im trying , i get this error

 

 

2006 - MySQL server has gone away

 

select last_update from admin_notes

 

[TEP STOP]

 

2006 - MySQL server has gone away

 

select count(*) as total from sessions where sesskey = 'hslkn459k0626mslu7k1tdjjk3'

 

[TEP STOP]

 

anyone have an idea please

Share this post


Link to post
Share on other sites

anything im trying , i get this error

 

2006 - MySQL server has gone away

 

Already answered on this page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still hunting around to see why there are problems opening a possibly infected file on xampp, so thougth do a vanilla installof 231 on a linux host

 

Got this

 

Error WARNING: Your images directory contains non-image type files which is, generally, not correct.
Error
Error

 

So removed all the directories and .htaccess file and got this

 

Error WARNING: Your images directory is not protected by a .htaccess file.
Error WARNING: Your images directory contains non-image type files which is, generally, not correct.
Error
Error

 

Using file manager in host control panel I can see this

 

This directory is empty.

 

A bit of research found that it would appear that an open_basedir restriction means that glob() returns false

 

http://php.net/manua...nction.glob.php

 

 $invalidFiles = glob(DIR_FS_CATALOG . DIR_WS_IMAGES . '*.php');
 if(is_array($invalidFiles) && count($invalidFiles) > 0)
 {
  $messageStack->add(ERROR_IMAGES_HAS_PHP, 'error');
  foreach($invalidFiles as $filename)
  {
	echo $messageStack->add($filename);
  }
 }
 $invalidFiles = glob(DIR_FS_CATALOG . DIR_WS_IMAGES . '*.txt');
 if(is_array($invalidFiles) && count($invalidFiles) > 0)
 {
  $messageStack->add(ERROR_IMAGES_HAS_PHP, 'error');
  foreach($invalidFiles as $filename)
  {
	echo $messageStack->add($filename);
  }
 }

 

So that gets rid of the blank error lines.

 

Oh and by the way files open fine.

 

Now to install xampp so the path does not include spaces and see if that is it.

 

Happy Christmas

 

G

Edited by geoffreywalton

Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

 

Virus Threat Scanner

My Contributions

Basic install answers.

Click here for Contributions / Add Ons.

UK your site.

Site Move.

Basic design info.

 

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

 

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello.

 

already to using latest version.

but when i try to manual check in this link http://xxx.com/admin/sitemonitor.php

 

this messenges i get:

Warning: opendir(/home/username/public_html) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/musicali/public_html/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 343

No new files found...

Found a deleted file named

No size differences found...

No time mismatches found...

No permissions mismatches found...

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sitemonitor (0) ran on December 28, 2011, 1:58 am

Total mismatches found were 1

Total files being monitored is 0

Email sent to shop owner.

 

 

how to make this awesome fitur can run in backend. thank

 

best regards,

 

zoe

 

merry christmas

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello.

 

already to using latest version.

but when i try to manual check in this link http://xxx.com/admin/sitemonitor.php

 

this messenges i get:

Warning: opendir(/home/username/public_html) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/musicali/public_html/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 343

You haven't setup the configure file correctly since it says your username is username.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I installed sitemonitor and im getting this error when i try to click on sitemonitor in the admin control

 

Thanks for any help.

 

404 Not Found

Not Found

 

The requested URL /admin/FILENAME_SITEMONITOR_ADMIN was not found on this server.

Edited by Darren11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I installed sitemonitor and im getting this error when i try to click on sitemonitor in the admin control

 

Thanks for any help.

 

404 Not Found

Not Found

 

The requested URL /admin/FILENAME_SITEMONITOR_ADMIN was not found on this server.

When there are capital letters in an error like that it means there is a missing definition so you've made a mistake in the installation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you jack_mcs that fixed it now i get 3 different error, Any idea how to fix them? I tried to change permissions but that didn't work.

 

Warning: fopen(sitemonitor_db_reference.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 824

Failed to open file sitemonitor_db_reference.txt

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 828

 

Warning: unlink(sitemonitor_db_reference.txt) [function.unlink]: No such file or directory in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 134

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still can't seem to fix the errors above but i also get this error when i go to the sitemonitor / configure

 

Not Found

 

The requested URL /admin/sitemonitor_configure_setup.php was not found on this server.

Edited by Darren11

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still can't seem to fix the errors above but i also get this error when i go to the sitemonitor / configure

 

Not Found

 

The requested URL /admin/sitemonitor_configure_setup.php was not found on this server.

The first error you mentioned i probably due to your server settings. You will need to ask your host to change those. This last error is because a file can't be found. You have to upload all of the files or it won't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first error you mentioned i probably due to your server settings. You will need to ask your host to change those. This last error is because a file can't be found. You have to upload all of the files or it won't work.

 

Hi, I just re-uploaded the files to directory /httpdocs/admin and looked in admin and sitemonitor_configure_setup.php is in there, Anything else it could be?

 

Thanks for the help,

 

Darren

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I just re-uploaded the files to directory /httpdocs/admin and looked in admin and sitemonitor_configure_setup.php is in there, Anything else it could be?

I can't think of anything else to suggest. If the file is there and php is saying it isn't, there is probably some path problem somewhere but that isn't something I can troubleshoot from here. If you have a host that will look at such things, I suggest asking them to look at that error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't think of anything else to suggest. If the file is there and php is saying it isn't, there is probably some path problem somewhere but that isn't something I can troubleshoot from here. If you have a host that will look at such things, I suggest asking them to look at that error.

 

I changed the admin directory to chmod 777 and all the errors is gone, Is that ok to do?

Edited by Darren11

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I changed the admin directory to chmod 777 and all the errors is gone, Is that ok to do?

 

New error now, Would the older versions work better then this new one?

 

Warning: opendir() [function.opendir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/public_html) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs:/tmp) in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 343

 

Warning: opendir(/home/username/public_html) [function.opendir]: failed to open dir: Operation not permitted in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 343

Reference file creation failed!

Edited by Darren11

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed all the above now i get this

 

Warning: opendir(/httpdocs) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/Templates1/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 343

Reference file creation failed!

 

The sitemonitor_reference file cannot be written to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed all the above now i get this

 

Warning: opendir(/httpdocs) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/Templates1/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 343

Reference file creation failed!

 

The sitemonitor_reference file cannot be written to.

The path is showing that SiteMonitor is installed in your shop, not your admin, unless your admin is named Templates1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The path is showing that SiteMonitor is installed in your shop, not your admin, unless your admin is named Templates1.

 

It is Template1, I backed up the site to a different folder and changed it to the admin folder. I did not want to mess up all the site and re-install it, Any idea what them new errors could be from? If i can not gettign working is there any other programs like sitemonitor i could install?

 

I only get that this error all the time in pink: The sitemonitor_reference file cannot be written to.

 

I get the other errors after i click any of the update buttons,

 

Warning: opendir(/httpdocs) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /var/www/vhosts/Pinnacle-Games.com/httpdocs/Templates1/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 343

Reference file creation failed!

 

And i get this error if i click configure and it goes to a white screen.... I looked all files is where there meant to be.

 

http://www.pinnacle-games.com/Templates1/sitemonitor_configure_setup.php

Not Found

 

The requested URL /Templates1/sitemonitor_configure_setup.php was not found on this server.

Edited by Darren11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I deleted my Domain thinking it could be because i made it with caps like this www.Pinnacle-Games.com and made a new one like this www.pinnacle-games.com but i am getting a error if i go to any link on my page like this

 

http://www.pinnacle-...talogindex.php/

 

Anyone know how to fix this?

Edited by Darren11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×