Jump to content
Sign in to follow this  
dan182skater

Payment Module Not Working

Recommended Posts

Hello, when I put in my real credit card, it says:

 

"There was an error; please check your card details

 

The first four digits of the number entered are: <br>If that number is correct, we do not accept that type of credit card.<br>If it is wrong, please try again."

 

But this is my real credit card and it is not on Test Mode. I have also tried another real credit card with the same results. I am using the BluePay module and called Bluepay to ask why it says that, but they said it is something wrong with osCommerce and not their part. What should I do? My store is ready to go live but I can't until this is solved. THANKS!

 

-Daniel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello, when I put in my real credit card, it says:

 

"There was an error; please check your card details

 

The first four digits of the number entered are: <br>If that number is correct, we do not accept that type of credit card.<br>If it is wrong, please try again."

 

But this is my real credit card and it is not on Test Mode. I have also tried another real credit card with the same results. I am using the BluePay module and called Bluepay to ask why it says that, but they said it is something wrong with osCommerce and not their part. What should I do? My store is ready to go live but I can't until this is solved. THANKS!

 

-Daniel

 

 

I am also getting the same error. I don't think Bluepay works in their latest version. The contribution is several years old now on an older version. Did you get it to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×