Jump to content

Recommended Posts

Thanks... but the url and feeds are ok.

Could be that on my provider is fopen not allowed?

If yes (I'm waiting for a reply), what can I use instead?

 

Bye

Alex

There is an fopen option. I didn't think of it because of the way your question was worded. I assumed you tried some other feed. If it fails on all feeds, then it is most likely the host setting.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a few issues trying to get it to work PHP safe mode on. Specifically the set_time_limit(0); functionaility seems to be getting it to spit out the error XML error: Invalid document end at line 34 amongst others.

 

Has anyone got this working with PHP safe mode on?

 

On my previous server it worked flawlessly (with safe mode off) and was a most useful contrib.

 

Graeme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The set_time_limit function is not allowed in safe mode. You will have to remove that line from the code.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I'm very new at this and have gone through all the steps of setting this contribution up. Can you please give me detailed step by step instructions on installing the included mysql file? I'm not sure where to find the "phpmyadmin" file.

 

Thank you.

 

 

Open phpmyadmin and insert and run this on the SQL tab. You should first check in the configuration_group table to be sure you don't have an id for an entry of 300. If you do, then change all of the 300's in this code.
DELETE from configuration_group WHERE configuration_group_title="RSS News";

INSERT INTO configuration_group VALUES (300, 'RSS News', 'RSS News - configuration options', 1, 1);

UPDATE configuration_group SET sort_order=last_insert_id() WHERE configuration_group_id=last_insert_id();

INSERT INTO configuration VALUES ('', 'Enable RSS News', 'SHOW_RSS_NEWS', 'false', 'Turn display on/off<br><br>true= on<br>false= off', 300, 44, NULL, '2004-08-14 00:25:08', NULL, 'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'),')
, ('', 'Display Article Limit', 'MAX_ARTICLE', '5', 'Maximum number of articles to be displayed', 300,  45, now(), now(), NULL, NULL)
, ('', 'Display Characters Limit', 'MAX_CHARACTERS', '90', 'Maximum number of characters to be displayed', 300,  46, now(), now(), NULL, NULL)
, ('', 'RSS News Feed URL', 'RSS_FEED_URL', 'http://www.shoppingblog.com/rss.xml', 'Source of the news feeds', 300,  47, now(), now(), NULL, NULL);

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
about charset problem, html entities is the solution :)

Could You please explain how to...

Share this post


Link to post
Share on other sites

It will create a feed and an infobox to display them in. Whether it will create one like you showed I can't say since I have not tried it.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this contribution installed for some time now. Suddently it doesn't dispay and I'm getting this error:

 

XML error: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing at line 2

 

thank you all for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like the feed you are using may have changed. Have you tried another feed just to see if it is the feed or the code?

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
It sounds like the feed you are using may have changed. Have you tried another feed just to see if it is the feed or the code?

 

Jack

 

 

 

 

I did Jack. I'm still getting the error,

Share this post


Link to post
Share on other sites
I did Jack. I'm still getting the error,

 

 

Ok Jack found one that works....I guess was nothing wrong with contribution.

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
What is the feed? I will try it here.

 

Jack

 

How come only one is working? and ofcource the one I don't realy want....lol

 

http://www.indulgefashion.com.au/indulge_news.xml

http://www.fashionarticles.org/fashion/rss/Lingerie/136

http://www.reprint-content.com/rss/Lingerie/178

www.blushlingerie.co.uk/blog/?feed=rss2

 

only this one is working for me http://fashion-era.com/footer/rss.xml

why is that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get "could not open XML input" sparadocally, but more often than not on a valid feed. sometimes the feed shows okay, sometimes not. Maybe the timeout value will help me, i need advise please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be a problem with the feed. Have you tried other feeds? If so, do they time out? Can you provide a link to it?

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoping someone can help us out with an issue we are now having with this RSS News contribution. Our webhost went and changed a couple settings which are now messing with this RSS Feed. Prior to these changes, the RSS Feed worked great and displayed correctly in column left. With the new settings, we now get an error of "Could Not Open XML Input" when we try to access our homepage.

 

We have looked at the feed and all seems valid (http://www.insidepoolmag.com/option,com_rss/feed,RSS2.0/no_html,1.html). We even tried a feed from CNN, but still same error. We beleive the issue is related to some code in this contribution which no longer is working with the change in settings our host has made and intends to keep.

 

Here are the comments from our hosting company:

"In addition to disabling register_globals, we are also disabling allow_url_fopen global, which cannot be re-enabled unless done globally. You will need to find another solution that does not require allow_url_fopen to work."

 

Are there any code suggestions that can be changed to fix this problem? Not sure which setting may be causing this as this appears to be the only contribution in our shop affected by the server changes.

Edited by golfman2006

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is probably the fopen call in modules/rss_news.php. With the allow_url_fopen off, that won't work. The only way around it I can think of is to use curl to open it.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack, thanks for your reply. We are checking with our host to see if curl is installed on our server. If we find that curl is installed, will this contribution need to be re-coded or is there a minor code tweak we can do to use curl instead of fopen in the modules/rss_news.php?

 

We are just a mom and pop shop trying to get an understaning of the complexity of this fix and in the past, you have provided some great input to us through these forums that have helped greatly!

Edited by golfman2006

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately, there is nothing in the code that will allow it to work with curl.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack, thank you for providing us with a great contribution. I have been using the RSS News v1.3 for a few months now but I am receiving the following error when the "More News" link is clicked:

 

Fatal error: Cannot redeclare startelement() (previously declared in /nutritionmarketplace.com/includes/modules/rss_reader.php:46) in /nutritionmarketplace.com/includes/modules/rss_reader.php on line 46

 

I have looked everywhere for a fix and I can't find anything about this so can you tell me what is going on? I appreciate your time.

 

Thx.

Edited by dameko

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it has been working all along, then something was probably changed by some other code change. Maybe some contribution that was installed. That's the only reason I can think of that would cause that error in a working install.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
If it has been working all along, then something was probably changed by some other code change. Maybe some contribution that was installed. That's the only reason I can think of that would cause that error in a working install.

 

Jack

 

The "More News" link never worked for me. I do have a lot of contributions I have added to the site and I am also using a temple I purchased from Algozone.com. Do you have an example of what that page is supposed to look like? Is it a list of all of the RSS News from the site that I inserted into the admin section?

 

Thanks,

Del

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×