Latest News: (loading..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juniyakers

Secure Server gives http 500 - internal server error

8 posts in this topic

Hi Guys

 

I have searched through these forums but not found the answer to this problem. Basically I recently transfered servers with my osc shop. I have uploaded the files to the server and secure server. The http files / addresses seem to work fine, however any pages on the secure server return http 500.

 

website at www.paddleworks.co.uk/shop

 

if you click on log in you will see what i mean!

 

PLEASE HELP - i am desperate to get this working again!

 

Thanks

 

Lowri

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still get 500 internal error. did click the log in link?

 

perhaps that difference is because i will have cookies set?

Share this post


Link to post
Share on other sites

please can you (or anyone else) check again. i think i may have sourced a typo....

 

does it work now?

 

please let me know if the folder is 'paddleworks' or padleworks ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

if i go to the correct path by manually adjusting the address in address bar i get this:

 

FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!

 

where is php.ini??

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a new problem after fixing that typo and updating the configuration.php file on both secure and normal servers... the path it links to is now wrong but i cant figure out which file to edit to correct.

 

Now my links are like this:

 

http://www.paddleworks.co.uk/shop/HTTPS_SE...7d61d1a0ecc35c3

 

so it is not going to the secure server path at all!

 

please help - thanks

 

Lowri

Share this post


Link to post
Share on other sites